Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İLK ADIM

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Drift
    bu gün ilk adımı attım ve kursa başladım inşallah ocaktan sonra son acemi konum olucak 2. el fikirlerinizi sorucağım bir konu açarım :D bu arada bu ekipman konusunda bilgilendirebilirmsiniz bir konuda sadece kaskın 900 tl lerde olduğunu gördüm ama soğuktan ve ufak çaplı çarpmalardan koruycak bir set nekadara patlar
    not:kilo çok fazla :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

800-1200 liraya orta kalitede komple ekipman alabilirsin.

Motosikleti
    Mondial Drift
    benim düzenli bir iş bulmam şart motoru bile 2.el alıcam herhalde bu gidişle

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı fullpusat1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim düzenli bir iş bulmam şart motoru bile 2.el alıcam herhalde bu gidişle
    motoru 2. el almak kötü birşey değil, hatta yeni başlayana 2. el tavsiye edilir

Motosikleti
    Mondial Drift
    anlamayıp kötü birşey almaktan korkuyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------

sen nasıl birşey önerirsin param olduğunda yeni konu altında ilanları tartışırız inşallah ama 118 kg civarlarındayım öyle altımda ezilmiycek iyi birşey nekadar tutar 2. el

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı fullpusat1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlamayıp kötü birşey almaktan korkuyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------

sen nasıl birşey önerirsin param olduğunda yeni konu altında ilanları tartışırız inşallah ama 118 kg civarlarındayım öyle altımda ezilmiycek iyi birşey nekadar tutar 2. el
    evet ilk motorunu alırken yanında bilen birilerinin olması şart.. piyasaya gelicek olursak çok değişkendir çin malları var japon malları var model yılları var kmleri var kabaca 2000 tl den 11000 liraya kadar motor var ikinci el başlangıç olarak

Motosikleti
    Mondial Drift
    artık bakıcaz bu senet olayı varmış sanırım öylede alabilirim mümkünse çünki malum gitar değilki artık öğrendim güzel birşey alıyım diyemem

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra

Motosikleti
    Mondial Drift
    bunlar güzel ama çok pahalılar malum inşallah salaklık edmezsem ocakta ehliyetim olucak şubat gibide motoru almak istiyorum kredi çekemem yaşımdan dolayı senet yapabilme imkanım olsada en fazla 3-4 civarı çıkar ama bende hiç daha önce senetle ilgili bir bilgim yok çokta

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    günlük yaşamda motosiklete binmek zorundaysan diyecek bişey yok. Ancak böyle bir zorunluluğun yoksa ve hayatım kolaylaşsın biraz da keyif alayım diye bakıyorsan, o koruma ekipmanlarına o parayı vereceksin abi, bunun pek başka yolu yok. Sonra hayatımı kolaylaştırıcam derken, küçük kazalarda bile aylarca etki yaratabilecek sakatlanmalar başına gelebilir.

En azından, kaliteli ve tam kapalı bir kask, eldiven, dizlik ve bot olmadan motosiklete gerçekten mecbur değilsen binmemeni öneririm. Kaskı zaten açıklamaya gerek yok, el ve bacaklar da motosiklet kazalarında en çok yara alan yerler dolayısıyla öncelikli olarak korunmaları lazım. İkinci etapta da ceket, pantolon, boyun/sırt korumalar gelebilir.

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    motoru ve ehliyeti almak işin en kolay kısmı. motorun üzerinde kaporta kullanıcı o yuzden kendi canını düşünerek en iyi en dayanıklı malzemeyi almaya özen gösterin 1500 TL bir kaska çok gibi duruyor lakin beyin kanaması geçirmek yerine 1500 tl ye bir kask almak daha mantıklı olmaz mı?

Motosikleti
    Mondial Drift
    korumalar zaten ilk kask olmak üzere almaya başlıycam zaten ailem motora destek vermiyorlar bana ben bunu aldım binicem diyince korumalar için bir nebzede onlar katkı sağlıycaklardır kask dizlik dirseklik eldiven kolay gibi bu botu anlamadım yanlız ilk defa duyuyorum

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    ailene guvenli siris egitimlerine katilacagini soyle, defensif surus guvenlik balonundan bahset... motorun trafikte kucik bir yer kapladigini manevra kabiliyetinin yuksek oldugundan bahset
    oluroyle bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Drift
    öncelikle bahsettiğin için sağol bu eğitimler şuanda zor gözüküyor ankaradayım bu kurslar nekadara patlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)