Arkadaşlar Araniza Yeni Katildim Buda Ilk Başliğim Hep Merak Etmişimdir Hiz Delisiyimdirdeee Yaw Hem Bana Yardimci Olmak Için Hemde Bi Oyunmuş Gibi Herkes Hangi Motorla Kaç Vurduğunu Yazabilirmi Lütfeen_?
Arkadaşlar Araniza Yeni Katildim Buda Ilk Başliğim Hep Merak Etmişimdir Hiz Delisiyimdirdeee Yaw Hem Bana Yardimci Olmak Için Hemde Bi Oyunmuş Gibi Herkes Hangi Motorla Kaç Vurduğunu Yazabilirmi Lütfeen_?
mopedle 510 yaptım. ama fazla zorlamadım. biraz zorlasaydım 600 den fazla yapardı
Scooterla 385 yaptım ama sonra yandaki Bugatti Veyron'a ayıp olacak diye fazla basmadım.
ben 0.7 c hızına ulaştım ama benim motor antimadde yakıt ile çalışıyor.
umitsuha yarışalım syrus a gidip dönelim kaybedersen alırım anahtarını
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
artık hemen her konu geyiğe sarıyo
bizim gibi geyik işine yıllarını verenlere de ayıp oluyo
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
5x, bu konu geyiğe sarmayacak da hangisi saracak
5motora 3de ele vurdum
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
1.6 mach gördüm ama uçakla
benim 200 lük crossla 125 km/sa (not:ölcekmişim gibi geldi)
ben vuramadım, son anda tuttular
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
5 sn de 100 km...ama Subaru Imp WRC ile.... çoook güzeldi çok...
Cruiser ruhuna ters biliyorum ama, 1000 km bitti, yağ değişti, hiç de zorlamamıştım; dedim bi çatlayabilir mi acaba diye....120 yaptı benim sıpa...
Ama var ya böbreklerimde ne taş ne kum, tertemiz oldum....
Bi daha mı....çok zor be yaw....giderim tın tın....warsın açılmasın motorun bilmem neresi...benden kıymetli mi yaw?
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
Walla ne yalan söyliiiiiim. Yani bayağı bi vurdum. Hattaaa epey bi vurdum. (iyi ki kaç vurdurdun dememiş)
YBR 125,, 120Km--- CBR 125,,130Km --- GS 500,, 195 Km --GPZ 500,, 220 Km ---CBF 250,,135Km--- GN 250,,145Km---CG 125,,120 Km---Modenas 110,,115 Km---ZZR 600,,245 Km---RXZ 135,,170 Km---JAWA 250,,130 Km---PAGGO ZİP,,95Km---BİANCİ Bisiklet ,,47 Km Son hız sınırlarını ve şehir içi şehirler arası ne kadar yakıt yaktıklarını daima not ederimde..
watergun adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
ben en son mach 3 hızına vurmuştum burnu kırıldı bir dahaki sürat denememde ışık hızına vurucam
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Bisiklet/35 km
mobilet/50 km
GS 500/150 km
DR BİG/145 km
ZZR 1100/ YEMEDİ tırstım
FUSUR-35
ne konuda yardımcı olalım. bin motora çevir gazı taklitçi olma. kendi hızını kendin belirleumitsuha adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hiç unutmam ben bikeresinde hem nalına hem mıhına vurmuştum.çok korktum.
mersin,cruiser,avukat,27
Ne oluyor? kim ? nereye ? huop! alo! vuruyosunuz niye haber vermiyosunuz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)