2 Kasım Murat Denizhan Güvenli Sürüş 2 Eğitimi Fotoğrafları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Murat hocam Japon ekolünde tanıdığım bir numaralı eğitmendir hatta bir dehadır ama müthiş mütevaziliği ile bunu göstermez...
Çok doğru bir seçim yapmışsınız tebrik ederim.
-
Resimler çok güzel çıkmış eminim çok keyifli bir eğitim olmuştur.
-
Kaçmaz fıyataydı. İstanbulda olsaydım keşke.
-
eğitmen, bir kurum altında mı eğitim veriyor yoksa bireysel mi? eğitimleri hakkında bilgi almak isterim.
-
phradrel adlı üyeden alıntı
eğitmen, bir kurum altında mı eğitim veriyor yoksa bireysel mi? eğitimleri hakkında bilgi almak isterim.
www.muratdenizhan.com detaylı bilgiyi alabilirsiniz.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Ali abi (deryali) dun akşam forumda paylaştığın için teşekkür ederim yoksa haberim olmayacaktı guzel bir gün gecirdim geçen yılda aynı eğitimi almıştım murat hocadan faydalı eğitim herkese tavsiye ederim
-
Rica ederim asıl geldiğin için ben teşekkür ederim.
-
Bugün itibariyle biz de iki arkadaş bu eğitimi aldık.
Çok güzel oldu
-
08 Aralık 2014, 22:40
bu şekildeki (güvenli sürüş - ileri sürüş teknikleri )gibi isimler altındaki dersler mutlaka ve mutlaka alınmalıdır. amann ben 20.000 km yol yaptım tamam işte demekle olmuyor hatta bu egıtımlere gıttıgınızde sıfırdan başlamakda cok daha buyuk fayda var tamamen unutun butun bıldıklerınızı ve sıfırdan başlayın eğitimde. ben 4 kur almıştım ama alalı bır 6 yıl kadar oldu. 2015 yazında bırdaha 3-4 derslerıne gıtmek ıstıyorum pekiştirmek için 3-4 gıdıcem cunku 1-2 ve kurları ılk sevıyeler. eğer tabı vaktım olursa... gerçekten bu derslerden aldıgınız egıtımler sonucunda bı dakka ya ben motora cok yanlış bınıyormusum dıyosunuz... bu fotografları paylaştıgınız ıcınde cok teşekkür ederiz. umarım bazı arkadaslarımıza vesile olur...
-
08 Aralık 2014, 22:45
Bir yerde okumustum hatirlayamadim, 20000 km den sonra ilk kez egitim alan biri megersem 20 kere ilk 1000 km yi tekrar etmisim bu zamana kadar demis...
-
08 Aralık 2014, 22:55
İzmir İl Temsilcisi
Kapalı alan egitiminde çekilebilecek en güzel karelerden olmuş.
-
08 Aralık 2014, 22:58
Güvenli sürüş eğitmeni nasıl olunuyor ? Ben de sürüş eğitmeni olmak istiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)