Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

honda satış elemanı hiçbirşeyi bilmiyor!!!!

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    bugün motorsikletleri incelemek için honda onur plazaya gittim adama cb 125 ace ı göstererek kaç beygir dedim elinde kağıtlar olmasına rağmen 125 beygir demez mi bende hiçbirşey demeden uzaklarştım anlamıyorum honda neden böyle insanları işe alır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dili sürçmüştür bu kadar üzülme
    ahmetersoz1 bunu beğendi.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Onun yerine beni işe alsalardı sana kaç devirde ne kadar tork ürettiğini bile söylerdim Genelde öyle yerlerdeki satış elemanı kadın oluyor ee

onda olan bizde olmadığından biz ne kadar bilsekte satış elemanı olamayız..

94CanRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 250r
    Fuarda bu fuarın en hafif motoru 350 basıyor diye panigale yi kast eden ducati satış elemanıyla yarışmış
    babaduru bunu beğendi.

ulassal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkes işe tanidigini ,ayni partili dostlarini alirsa olacagi bu. biz ne kadar bu islerle ilgilenmek istesekte boşa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    O eleman kaç para alıyor asgari ücret(tahmin ediyorum). Motordan gerçekten anlayan bir kişi asgari ücrete çalışır mı? Peki neden anlamayan birini çalıştırıyorlar? Ucuza çalıştırabildikleri için mi ucuz işçi kar yapma politikalarından birisi olan kapitalist oldukları için mi? Yada motordan anlayan eleman bulamadıkları için mi? Bence o firma kapitalist olduğundan sen orada sorunun cevabını alamadın. Çalışan bilmediğinden değil. Emin ol o eleman aldığı paranın hakkını veriyordur. Aldığı para kadar da hizmet vermiş bence.
    mterayes26 ve Lucas bunu beğendiler.

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    2 Yıldır motosiklet üzerine iş arıyorum tecrübem yok diye bi çok yerden geri çevrildim. Arkadaşa lifan pony almaya gittiğimizde şu maymun motorlarına bi bakabilirmiyiz dediğimizde siz maymunmusunuz nabıcanız maymun motorunu diyip bize 125-250 cc enduro satmaya çalıştılar. Bu adamı işe almışlar ben hala işsizim.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    istanbul da 1000 tl maaşa o kadar eleman olur . Bende ayakkbıcıyım , kocaaaa ..... firmasına kösele çizme istiyorum dedım adam kösele ne dedi .

ben motorun krankına kadar söküp topluyorum veya 12 yıldır ayakkabı işi yapıyorum . 2000 tl verırlerse çalışmayı dusunurum

VlknDnmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 250l>cbr250r>Tvs apache150>Wind hunter150
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün motorsikletleri incelemek için honda onur plazaya gittim adama cb 125 ace ı göstererek kaç beygir dedim elinde kağıtlar olmasına rağmen 125 beygir demez mi bende hiçbirşey demeden uzaklarştım anlamıyorum honda neden böyle insanları işe alır
    3 aşşağı 5 yukarı bütün satış temsilcileri öyle hocam bir çoğundada bayan çalışıyor...
    Fazla takılmamak lazım bence neticede sadece finans işlerini çözüyorlar gerekli bilgileri kağıt üzerindeki verileri internetten elde etmek mümkün...
    Ben daha çok servisle samimiyet kuruyorum 4 defa hondadan sıfır motor aldık her seferinde inerim kronik neyi var neden getiriyorlar genelde ve yedek parça fiyatlarını bakım masraflarını vs. sorarım genelde doğru çıkar.Crf almadan önce çok az yağ damlattığından bahsetmişlerdi rodajdan sonra kesmesse conta değiştiriyorlarmış garantiden...Bende 1.500 kmde kesmedi götürdüm ve garantiden contayı değiştirmişlerdi sonrada bi daha problem yapmadı....

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Bir bayii... üç markayı aynı anda satıyor.

Bayideki elemanın sözünü aynen yazıyorum:

"Benim gözümde 3 tip insan var. Zengin biri içeriye girdiğinde Honda satmaya çalışırım. Orta halli olana Bajaj ı tavsiye ederim. Fakire yuki den başkasını alma diye ısrar ederim"

2 defa gittim eleman yüzüme bakmadı nerdeyse. Cb500f yi sordum bi haber. Yav aç internetten bak bana fiyat söyle dedim. Tamam dedi. Baktı ooo fiyatı çokmuş sen bunu boşver dedi. Ezikledi adam resmen Allahtan yuki al demedi.

Bayii den çıkınca Varadero ya bindiğimi görünce pişman olmuştur ama bir daha o bayiye gideni .....
    mterayes26, murad13 ve Salih_T bunu beğendiler.
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

murad13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Alıntı rebel_punto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir bayii... üç markayı aynı anda satıyor.

Bayideki elemanın sözünü aynen yazıyorum:

"Benim gözümde 3 tip insan var. Zengin biri içeriye girdiğinde Honda satmaya çalışırım. Orta halli olana Bajaj ı tavsiye ederim. Fakire yuki den başkasını alma diye ısrar ederim"

2 defa gittim eleman yüzüme bakmadı nerdeyse. Cb500f yi sordum bi haber. Yav aç internetten bak bana fiyat söyle dedim. Tamam dedi. Baktı ooo fiyatı çokmuş sen bunu boşver dedi. Ezikledi adam resmen Allahtan yuki al demedi.

Bayii den çıkınca Varadero ya bindiğimi görünce pişman olmuştur ama bir daha o bayiye gideni .....
    ) abi hangi bayi merak etmedim değil
    DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Alıntı acmimurt31 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ) abi hangi bayi merak etmedim değil
    Firma sahibi tamamen para kazanma amacıyla bayilik almış, benzinliğin içinde satış yapıyor. Bayii sahibini görmedim, eleman muhtemelen bacanağı, kayınçosu felandır. Motordan bi haberler. Zaten amacım motor almak değildi gidim iki muhabbet edim yeni bir il deyiz motorcuları tanıyalım, kendimizi tanıtalım ne de olsa meslek icabı günümüz motor tepesinde geçiyor dedik.

İlk gidişim 1 ayönceydi. Ben de de pulsar var, ikinci gelen partiden. Bak orta ayaklığını ben yaptırdım, motor şöyle gidiyor, şunu yakıyor vs diyorum adamın s2nde değil. Nerdeyse ne anlatıyorsun motor alacaksan al almayacaksan s.. git diyecek.

Neyse biz pulsar 400 ns beklerken gelmeyeceği haberini alınca eks aşkım olan cb500f ye kendimi ısındırayım eee dile kolay 20bin lira biraz gaz lazım dedim. Kendi kendimi gaza getirmek için bayiiye tekrar gittim. İkinci gitmeme muhabbet yukardaki mesajımdaki gibi oldu. Az kaldı yuki alıp varaderonun arkasına bağlayacaktım

Elemanmotorun fiyatını söylemedi. Ben fiyatını bilmiyor muyum. Sen kaça verebilirsin kar marjından ne kadar feragat eder de beni gaza getirirsin sorma amacım o, fiyat öğrenme değil. Adam söylemediya laa fiyatı.

Sabaha mı bırakırsın ne yaparsın.

Hangi bayii olduğu önemli değil... insan olsunlar... insan olduğumuz için değer versinler...
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)