Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

SelamınAleyküm Motor Hakkında Deneyimli Abilerim Kardesım bi bakabilirmi :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni windys 125
    selamın aleyküm abilerim kardesımlerım oncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım forumda misafir olarak baya zaman gecirdim ve birçok bilgi edindim sayenizde ve artık bende bir motor almaya karar verdim tabi ailem engel oldu vs. en sonunda ikna ettim ve pazartesi günü kismet ise Kanuni Windys 125 alıyorum bu motor hallındaki görüşlerinizi alabilirmiyim ve suda var 17 yasındayım daha once arkadaslarımın scooter motorlarıyla ufak turlar attım yanlız vitesli motor hallında bi bilgim deneyimim yok acikcası motorlar hakkında bi bilgim yok debriyaj gaz vs yerlerını biliyorum pazartesi günü motoru alınca nasıl kullanmaya baslıya bılırım benım dusuncem hem kendimi hem baskalarını riske atmamak için gece saat 10-11 civari ekipmanlarımı giyip zincirli kuyu mevki etrafinda dolasmak düşüncelerinizi önerilerinizi paylasırsanız cok sevinirim iyi forumlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    ehliyetin varmı, var ise kursta azda olsa ögrenmeliydin,

ehliyetin yok ise önce ehliyete yazıl sonra egitim al,

bence en son motorla trafiğe cık gece de olsa

Kur4y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Öncelikle hoşgeldin . motor kazası yapmış biri olarak mutlaka ama mutlaka 5dakikalık yol bile olsa ÖNCE KASK . her zaman kask takmalısın çünkü arkadan arabaya çarpan ben kaskım kurtardı beni arabanın arka camını kaskımla parçaladım hızım 80km idi. öncelikle hayırlı olsun bende scooter ile başladım sorna windy S aldım Şu an leopardım var . herşeyden önce mutlaka kaskını tak ve Avrupa standartlarına uygun bir kask al . 10 - 15 liralık kasktan hayır gelmez

Motosikleti
    Bisan Tornado FKT150
    Banada sardı bu motor sevdası bende 17 yaşındayım direk debriajlı ile başlamak istemedim 100 lük Cup aldım 3 gün oldu direksiyon hakimiyeti dengede kalmak dönüşlerde falan kendimi iyice geliştirdikden sonra allahın izniyle seneye geçerim debriajlıya

Motosikleti
    kanuni windys 125
    şunuda belirtmek isterim daha once motor deneyimim yok ama motor sevdası tutunca forumdaki arastırmalarım sonucu tazıye vs bölümünü görünce işciddiye bindi yani bu işe baslıyacaksam bu riski göze almalıyım ama tabiki elimdeki olanaklarlada kendimi korumalıyım bende motorlara bakmadan once hemen kasklara baktım ve Aria markasında karar kıldım coğu kısı olum makınayamı bınecen lan gibi tebkileriyle karsılastım ancak takmadım onları demekkı onların basından bi olay geçmemiş neyse ınsallah kimsenin geçmez ben boyle bi olay basımdan gecmesede onlemimi almak istedim ve Aira nın rx7 modelını adım motoru almadan once fiyatı ise 1490tl tabi akıllı arkadaslarım olum ne yaptın git geri ver eminönünden 30tlye alırız o paraya ekler RKS alırsın vs diyen oldu ben tabi takmadım onları hıç bişey canımdan kıymetlı degil 4.000tl lık bi burtcem vardı yaklasık bi 800tl de diğer ekipmanlara para harcadım ve sonunda motor almaya geldi sıra bende 1.250tl ye kanunı windys 125 aldım motor hiç bir zaman önemli değil bence altıma RKS alıp 30tl lık kasklada gezebilirim ama sonra ilerde onun acısınıda cekerim yani benım gibi yeni baslayacak arkadaslarıma bi öneri asla ama asla 2.el ve ceneden acılır kask kullanmayın bence tabi çeneden acılır kask kullanmama benım tercihim bence güvenli degil ama 2.el kask kulanmayın ve kaskınızı ıyı secin motor alacak arkadaslar bende cok heycanlıyım suan ama hayla almadım motorumu pazartesi alıyorum ve motordan once ekipmanımı aldım Allah kimseye kaza bela vermesin diyim burdan hayırlı aksamlar sevgiler hepinize teşekkür ediyorum

Kur4y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı adapzarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şunuda belirtmek isterim daha once motor deneyimim yok ama motor sevdası tutunca forumdaki arastırmalarım sonucu tazıye vs bölümünü görünce işciddiye bindi yani bu işe baslıyacaksam bu riski göze almalıyım ama tabiki elimdeki olanaklarlada kendimi korumalıyım bende motorlara bakmadan once hemen kasklara baktım ve Aria markasında karar kıldım coğu kısı olum makınayamı bınecen lan gibi tebkileriyle karsılastım ancak takmadım onları demekkı onların basından bi olay geçmemiş neyse ınsallah kimsenin geçmez ben boyle bi olay basımdan gecmesede onlemimi almak istedim ve Aira nın rx7 modelını adım motoru almadan once fiyatı ise 1490tl tabi akıllı arkadaslarım olum ne yaptın git geri ver eminönünden 30tlye alırız o paraya ekler RKS alırsın vs diyen oldu ben tabi takmadım onları hıç bişey canımdan kıymetlı degil 4.000tl lık bi burtcem vardı yaklasık bi 800tl de diğer ekipmanlara para harcadım ve sonunda motor almaya geldi sıra bende 1.250tl ye kanunı windys 125 aldım motor hiç bir zaman önemli değil bence altıma RKS alıp 30tl lık kasklada gezebilirim ama sonra ilerde onun acısınıda cekerim yani benım gibi yeni baslayacak arkadaslarıma bi öneri asla ama asla 2.el ve ceneden acılır kask kullanmayın bence tabi çeneden acılır kask kullanmama benım tercihim bence güvenli degil ama 2.el kask kulanmayın ve kaskınızı ıyı secin motor alacak arkadaslar bende cok heycanlıyım suan ama hayla almadım motorumu pazartesi alıyorum ve motordan once ekipmanımı aldım Allah kimseye kaza bela vermesin diyim burdan hayırlı aksamlar sevgiler hepinize teşekkür ediyorum
    Motorunuda asla arkadaşlarına verme teslim etme Sorumluluktur araç şimdiden hayırlı olsun . Ve ehliyetin yoksa trafiğe çıkma taraftarın değilim Haklıyken Haksız duruma düşebilirsin saygılar
    '' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX-10R 2011
    Alıntı adapzarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aira nın rx7 modelını adım motoru almadan once fiyatı ise 1490tl
    Eğer bahsettiğiniz kask Arai RX-7 GP ise üretim tarihine baktınız mı? Bakmadıysanız bakabilir misiniz? 1500 tl çok uygun almışsınız.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun soğuk havalarda tavsiye vereyim kesinlikle balaklava kullan geçen sene maske kullandım hasta olmaktan kurtulamamıştım bu sene balaklava kullanıyorum bir gram soğuk girmiyor

Motosikleti
    kanuni windys 125
    evet 899 € lık gibi bir fiyatı vardı malesef ancak ben kuzenimden aldım şuda var o kadar 2.el kask kullanmayın yere düşen kask bile kullanılmaz falan diye anlattım aldıgım kask hiç kullanılmamıs yurtdısından almıstı kuzenım yada getirtmiş tam bilmiyorum kendisine aşırı küçük olduğu için kullanamadı buda benım işime yaradı :D[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------

tavsiyeniz için cok teşekkür ederim ancak balaklava nın ne oldugu hakkında bir bilgim yok malesef :(

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok pahalı bir şey değil

Motosikleti
    kanuni windys 125
    gercekden iyimiş çok teşekkür ederim tavsıyenız ıcın hayırlı aksamlar ıyı forumlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)