bugün iğne çalan, yarın altın çalar
Reklamlar
-
sabah motorla işe gittim, akşam geldim motoru kilitleyecem baktım kilidi çalmışlar, ulan dedim bu motoru kilitleyemesin diye kilidi çaldılar sabahta motoru götürmesinler diye gittim yeniden kilit aldım. bu bir taktikmi yoksa sitenin haşere çocuklarımı anlayamadım kilitte 100 tl miş akşam akşam bayıldık
Reklamlar
-
Kilitten kastınız evin önündeki zincir falansa çoluk çocuk da çalmış olabilir dediğiniz gibi planlı çalınmış da olabilir. Önlemleri arttırmakta fayda var 100 lira kilide vermişsiniz, bir 100 lira daha verip alarm taktırın bence.
-
Geçmiş olsun Ufuk.
Site içinde oturuyorsan muhtemelen sitenin çocuklarıdır.
Zira hırsız siteden motor götürmeyi gözüne kestiremez.
-
site içindeyiz,
Çalınan Çelik halattı özel olarak yaptırmıştım parmaklıklara takılıydı.
O halatla kamyon bile çekilebilirdi. Demekki kilidi de kilitlemek gerekiyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
12680 adlı üyeden alıntı
Kilitten kastınız evin önündeki zincir falansa çoluk çocuk da çalmış olabilir dediğiniz gibi planlı çalınmış da olabilir. Önlemleri arttırmakta fayda var 100 lira kilide vermişsiniz, bir 100 lira daha verip alarm taktırın bence.
Alarmı disk kilidi var hocam extra olarak
er odur ki dünyada koya bir eser,
esersiz kişinin yerinde yeller eser
-
Moderatör
Kilidi kilitlediğin kilidi de kilitleyip, alarm taktırıp, taktırdığın alarmın devre dışı bırakılabilme ihtimaline karşı alarma da alarm taktırıp, töbe yarabbi ne günlere kaldık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)