Arkadaşlar merhaba
Geçtiğimiz gün eşime icon marka kasklardan birini aldık. Malumunuz Bu Kasklar son derece güzel tasarımlı kasklar fakat eşim kaskın çok hava aldığını, soğuk geçirdiğini söyledi. Üsküdar-Büyükçekmece arası bir yolculuğumuzda kask kafasını buz gibi yaptı. Üstelik kaskın yapısından mıdır yoksa beden küçüklüğümü, kask kafasını inanılmaz derecede sıktı ve acıttı. Bu kaskı 900 TL civarında bir fiyata aldık. Daha önce de icon marka kaskların hava geçirgenliği konusunda yarattığı sıkıntıları okumuştum. Hatta kaskı aldığım yerde ki görevli arkadaş bana bu kaskın tek eksisinin hava geçirgenliği olduğunu söyledi. Barkın abi de bu kaskı tanıtırken (adam reklam yaparken bile doğurucu arkadaş) belli bir hızdan sonra hava geçirdiğini ifade etmişti. Mecburen bu kaskı değiştireceğim. Malum güvenlik konusu önemli. Ee tabi birde bu eşiniz olunca "...Billurlara bi'şey olmasın.." (Hz. Muhammed) deyimiyle daha da mühim. Bütçeyi 1500 TL'ye kadar yükselttim ve çok ivedi hava geçirgenliği düşük, sağlam ve konforlu bir kask önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler AŞKLA KALIN