"Malaguti" marka motosiklet Türkiye'de varmı?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Malaguti'nin satıldığını hiç sanmıyorum. Lakin şöyle bir şey var belki ilgini çeker.
-
sağol khutuck ama verdiğin link hatalımı. verdiğin linkte bu var çünkü
-
-
malaguti ve malabadi köprüsü ne alak khutuck
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
serbest çağrışım...
Cenk-Erdem tekniği diyelim
-
Mostwanted, güzel espri, koptum...
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
-
-
Sen bişi demedin, malabadi köprüsünün resmini "yanlış resim mi" diye koymana koptum..
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
-
neyse konuya dönelim. yokmu şimdi bu motosiklet Türkiyede
-
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Malaguti'nin satıldığını hiç sanmıyorum. Lakin
şöyle bir şey var belki ilgini çeker.
Koptum yaaa
-
bu motosiklet türkiye'de yok ah ah keşke olsa.. MotoGP'de ducati takımı pit arkasında geti götür işlerini malaguti marka scooter'larla yapıyorlar.. zamanında bir kaç foto eklemiştim İstanbul Park'ta çektiğim.. bulup hemen ekliyim tekrar... çok kaliteli ve güzel modelleri var, gelse fiyatı pahalı olur ama Vespa ve Piaggio'dan aşağı kalır yanı yok...
-
zaten bu malaguti de piaggio ailesinden o yüzden çok kaliteli bi motor keşke gelse ama malesef gelmiyo zaten ii olan ne geliyoki
-
valla ben fifty malaguti diye bi motora bindim.50cc yaklasik 60 km surat var ama inanilmaz ekonomik.ayrica 2 kisi bindiginde motor ölüyo :D
-
getirtelim yaa takmayın kafanıza
-
Ben bu motoru Marmara üniversitesi Göztepe kampüsünün caddesinde Asya motor'un sırasında bir motor dükkanında gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam o motor bu... Arkadaş göstermişti önünden geçerken, fiyatı da 6.500 YTL demişti. Sanırım bu motor. Aynısı... İspanyol ya da İtalyan malı demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bilginize...
-
6.500 YTL'ye satılması imkansız gibi bir şey... Avrupa fiyatı 7.000 Euro civarında yahu
Türkiye'ye gelse en az 14.000 YTL olur...
-
Malaguti marka motorlar ülkemize yeni giriş yaptı. Meydanlar Otomotiv isimli firma Motti marka motordan sonra Malaguti firmasıyla da anlaşma yaparak Türkiye satış haklarını aldı. bkz.
Malaguti nin şu anda Türkiye için sitesi bulunmuyor. Ben sizlere Motti nin sitesini veriyim. Ordan firmaya ulaşabilirsiniz. Motti Motor
-
ben görmedim yedek parça sıkıntısı olabilir ama
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler