bence birak. cunku hep tedirgin bineceksin ve normalde olmuycak hatalar yapabilirsin. birgun cok istersen yine baslarsin
bence birak. cunku hep tedirgin bineceksin ve normalde olmuycak hatalar yapabilirsin. birgun cok istersen yine baslarsin
Ekipman üzerinde çok durulmuş üzerimde korumalı mont eldivenler ve LS2'nin kaskı vardı onlar olmasıydı hız önemli değil zemine sert düştüm ve kafamı vurdum kask kalitesiz olsaydı daha ağır yaralanma olabilirdi yani ekipmanlarım tam sayılırdı sadece dizlik takmadığım için 2 dizimdende yaralandım başka hiçbirşeyim yok şükür.
gecmis olsub bende cok kaza atlartim ve 3 4 kere kaza yaptim allaha sukur kalici bi hasar olmadi fakat kaza yapanlari girdukce motora binsim geliyor kensimi alikoyamiorum elimden geldigince korumali biniyorum kask dizlik mutlaja takiyorum cok surat ve dikkatsi kullanimda kaza orani yuksek o yuzden max 110ile otobanda seysir ediyorum fazla hiza ne hacet 10 dk gec git saglikli git heaabindayim olumden kprkmam ama arkamdakileri uzkekten korkuyorum o yuzden dikkatli kullanirim tabi olacagi varsa olur tani bos konustum ama soguyacak bise yok ekipmanini tak devam et
Sorun kaza yapman değil de 10 defa kaza atlatmış olman. Sürüş şeklini sorgulaman lazım. Bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısın.
O kadar çok etken var ki kazaya sebep olan.Hatalı fren yapmak.kötü lastik.sürüş tecrübesizliği.karşı taraftaki sürücünün ya da yayanın hatası.motosikletin frenlerinin iyi tutmaması.acelecilik.hava şartlarının kötü olması.giyilen ekipmanın sürüş esnasında rahatsız etmesi.motosikleti limitlerinde kullanmamak.bazen kısmetsizlik bile bir etken 1 sn ile kurtulduğum kazalar olmuştur.
Sen bırak kardeş hiç gerek yok motor tutku işi sevgi işidir bunu söylüyosan zaten olay bitmiştir.. Yukarda arkadaşın birisi bir gün istersen tekrar başlarsın yazmış ama sen kesin başlama kardeş benden söylemesi bak çok pişman olusun bu kafa ile yapma bunu
geçmiş olsun ama abi zaman her seyin ilacı zamanla alısırsın ailen alısır
kaza yapınca daha gerçek geliyor herşey
nekadar dikkat etsekte motosiklette bi lastiğin yarılmasını sağ şeritten 40 ile giden aracın sol şeritte soluğu alması yada mıcırda seken taşın seni düşürebileceği gibi öngoremeyeceğin olayların belki canına mal olacaği gerçeği var
4 teker daha güvenli belki ama her birimiz (en azından ben) bunları kabul ederek sevdik motoru
benimde ailem karşı kaza da yaptım serçe parmağım yamuk kaynadı sırtım halaa ağrıyor 3 ay oldu ama halaa her pazar motor ustundeyim
karar senin
soğuduysan yol yakınken tamamen bırak dostum...yolda motorla bütünleşemezsen kaza kaçınılmaz olur...önce kendini sonra motoru tanımanda fayda war...
Eee soğudum diyorsun bırak o zaman neyi soruyorsun anlamadım
Ben kaza yaptığımda omzumu kırmıştım.Bir daha üzerine çıkmam diye düşünüyordum o dönem.Omuzum iyileşir iyileşmez tekrar üzerindeydim motorun.Acilde çalışmamdan ötürü çok fazla motosiklet kazası geçiren kişi gördüm.50-60 ile giderken hayatını kaybedenler ,parmak ,kol ,bacağını kaybedenler vs.Bu saydıklarım hep küçük cc motosiklet ile kaza yapanlar aynı zamanda.Motosikleti ne kadar iyi kullanırsan kullan her an başına bir şey gelebilir.Ben tüm bu gördüklerime rağmen soğuyamıyorum. Kendime en çok sorduğum soru ise şu.Bir gün kaza yapar ve sakat kalırsam keşke imkanım varken bıraksaydım dermiyim. Sanki silah zoru ile motosiklet kullandırtıyorlar sana. Soğuduysan bırak. Niye kasıyorsun ki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)