Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ALPINESTARS mı DAİNESE mi ?

REKLAM ALANI
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Darkfriairs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok şey yapmamak lazım. Hangi modeli beğeniyorsan, hangisi üzerine tam oturursa onu al.
    Görüp-deneyebilme şansım olsa emin olun ikisinin de notunu şak diye verirdim Ama ne yazık ki görmeden-denemeden alacağım. Alıp da "ulan diğerini mi alsaydım" demek var. İade etmek değiştirmek ise bir ton kargo parası ve masraf.
    Tercihimi büyük ihtimal dainese'den yana kullanacağım, korumalıklarından ve cırtcırtsız olmasından dolayı.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ben bu ikisi arasında kaldım. Fikir verebilecek varsa sevinirim.

wind16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250 ABS
    Yazlık montum Dainese, üzerime dikilmiş gibi.
    Kesimi, modeli çok çok güzel.
    Koruma konusunda ikisinde de sırtlık yok sanırım. Diğer korumaları da aynı kalitededir diye düşünüyorum.

Motosikleti
    Msx Sf 17
    22.inci post un cevabını ben de merak ile beklemekteyim.

Deri alacaktım fakat yazın çok aşırı terleteceğini düşündüğüm ve motor da msx125 olduğu için şimdilik askıya aldım.

Alıntı dodooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Deri alacaktım fakat yazın çok aşırı terleteceğini düşündüğüm ve motor da msx125 olduğu için şimdilik askıya aldım.
    Bende deriden bu sebeple vazgeçtim umarım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur

2.'yi (dainese) kullanan biri olarak çok memnunum. Mont adına özel olarak sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz arkadaşlar.

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yzo hydra yagmur geçirmez bi model jaws air bildiğim kadarıyla yagmur suyu falan geçiriyor

BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    Ben bu ikisinin dışında marka önerebilirim, hollanda malı MACNA hem kalitelidir, hem de popüler olduğundan pahalı olan o markalara para vermemiş olursun.

Alıntı gogozh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yzo hydra yagmur geçirmez bi model jaws air bildiğim kadarıyla yagmur suyu falan geçiriyor
    teşekkür ederim.

Dainese 'yi satın aldım. Fikirlerini esirgemediği için aLoneman arkadaşımıza da teşekkür ederim. Mont elime ulaşıpta kullandığımda sorusu olanlara bende yardımcı olabilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Revit jupiter, Benim de kışlık tercihim olacak büyük ihtimalle ...

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun o zaman korumaları tecrübe etme imkanı vermesin allah
    Hee birde bazı dainese sahipleri gibi koluna falan dainese çıkartması yapıştırıp dikmeye çalışma marka delisi gibi bunlara şahit oldu bu gözler ve bir miktar kan geldi :(

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    revit almayın aldırmayın bi kere düstüm revitle paramparça oldu bidaha yanından geçmem
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Alıntı dodooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Dainese Hydraflux için şöyle bir şeyler yazmıştım zamanında:
    http://www.motosiklet.net/forum/giyi...ml#post4018851
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4052482

Alıntı Remzidemir41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Revit jupiter, Benim de kışlık tercihim olacak büyük ihtimalle ...
    Revit Voltiac var bende. Büyük oranda memnunum. Bugün kar yağarken içimde tişört+ince triko vardı, hiç üşütmedi. Ama astarını kısa tutmuşlar, bel çevresini tam sarmıyor.
    Jupiter bildiğim kadarıyla spor kesim olan model. Kışlık mont almadan önce denemiştim ve hem rahatsız hem de çok kısa gelmişti. Bel uzatması + bellik takviyesi yapmanız gerekir.

Alıntı gogozh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun o zaman korumaları tecrübe etme imkanı vermesin allah
    Hee birde bazı dainese sahipleri gibi koluna falan dainese çıkartması yapıştırıp dikmeye çalışma marka delisi gibi bunlara şahit oldu bu gözler ve bir miktar kan geldi :(
    ���� gözlerin için üzüldüm. Ben daha cok sadelikten yanayım. Tavsiye ve iyi dileklerin için teşekkür ederim)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)