Kar payından nefret ediyorum
Ben 3 sene beklerim her ay paramı biriktirirm diyorsan para biriktirmek daha uygun olabilir ( o zamana kadar düşük cc ile idare edilebilir ) ama motorsuz geçen 3 seneyi ne yapacan şimdiki motorun sıfır fiyatı ile 3 sene sonra aynı motorun sıfır fiyatı ne olacak ?
Yada banka kredisi ile alırsın , ama motoruna peşin peşin canlı canlı canlı binersin ( faizinde bilincinde olarak )tercih sizin borcç yüküne girmeden bazı şeylere sahip olmak zor oluyor bende mecbur kredi çekmeyi düşünenlerdenim miktar fazla değil faizide ona göre düşük olacak
parada biriktirebilirm ama motorsuz geçen 2 sezonu ne yapacam
Bende kredi çektim 2 sene önce 18 ay vadeli borcumu ödeyeli 4-5 ay oluyor borcum olduğunun bilincindeydim zamanında borcumu ödedim hiçde sorun olmadı kredi çekip borcunu ödeyemeyenler ödeyemeyecen madem neden kredi çektin bende kredi çektim zamanında ne oldu sürünüyommu açmı gezdim
Burda önemli olan aylık taksitleri ödeyebileceğin miktarda ayarlamak ve o borcun bilincinde olmak bazıları aldığı maaşı banka kredisi taksidine yatırır sonra aç gezer
ama 20000 tllerden bahsediliyor mevla büyük o borcu ödeyemeyince bankayı suçlamak doğru olmaz ödeyebileceğin kadar çek ama oda alacağın motorun fiyatını karşılamıyor galiba biz büyük seviyoruz