Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Neos 50 cc

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    16 Şubat 2014
    Motosikleti
    Mobilet
    Esenlik otağ üyeleri, uzun zamandır yoktum affola. Bir konu hakında danışınızı istiyorum mümkünse. Yamaha' nın 50 cclik motoru Neo's örütbağdan bakınca kimisinin göstergesi analog kimisinin ise dijital.
    Model yılı olarak 2013 Neo'slar dijital 2014ler ise analog gösterge. Ben şahsen dijital göstergeyi tercih edeceğim ama digitallerinde bir sorun mu varda bu senenin modellerine analog gösterge taktılar. Bir malumatınız varsa cevaplandırmanızı rica ederim.
    Esenlikle...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    22 Haziran 2014
    Motosikleti
    Bajaj boxer (Cafe racer) sym jet 14 200i
    selam bende geçen bu skuterle ilgili konu açmıştım kullanıcısı yok herhalde siz alırsanız bi test yazısı yazarsınız umarım.
    Ben şöyle söyleyeyim bu motor 2 paketle satılıyor biri easy biri normal analog göstergede elektrik marşı yok yani sadece kickstart var dijital göstergeli olanda elden marşlı çelik jantlı ve dijital göstergeli oluyor ikisinin arasındaki fark bu.Bir de eklemek isterim 50cc 2 zamanlı ve 2.8 hp olması lazım ben de almak istiyorum ama özellikle istanbul trafiğinde gücü yetersiz gibi geliyor.Sizden tek ricam alır almaz bir test yazısı yazmanızç Tekerinix düz bassın


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)