SS Motor Kullanıpta Oturuş Pozisyonunu Bilmemek
Reklamlar
-
Öncelikle herkeze merhaba
Konu önceden açıldığımı bilmiyorum ama açıldıysa bile bu biraz mizahlı olacak.
Çevremde ss motor süren insanlara bakıyorum neredeyse çoğu oturuş pozisyonunu bilmiyor.Sizlerde görmüşsünüzdür.Samimiyetimle söylüyorum ortaya çok çirkin görüntüler çıkıyor anladınız siz... Bence öğretilmesi lazım oturuş şekli havalı olayım derken rezil olmak işi bozar.
Reklamlar
-
-
Bu bünye siyah kumaş pantolon, beyaz gömlek , ökçesine basılmış kundurayla ss motosiklete bineni gördü. "Allah'ım kör et beni" dedim resmen
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Bu bünye siyah kumaş pantolon, beyaz gömlek , ökçesine basılmış kundurayla ss motosiklete bineni gördü. "Allah'ım kör et beni" dedim resmen
Bende scooter la aynı tip tabiki :D her ışıkta durduğunda bileğine geçirdiği tesbihi değişik bi hareketle eline alıp çekeni gördüm :D
arkadaşın tarif ettiğide sanırım şu popo dışarıda sırt dümdüz kollar gergin kaskta dirsekte tabiki yani bi an öyle hayal ettim :D
-
Kask yoktu adamda ama rahat 2 kilo en sertinden jöle ile kafayı korumaya almıştı
-
-
Onur2876 adlı üyeden alıntı
video görünsün olmuyor böyle
-
Onur2876 adlı üyeden alıntı
Bombaymis bu yaa )
-
-
The-Rock adlı üyeden alıntı
Maşallah kask ve mont darbe ve sürtünmeye karşı iman gücü korumalı, paha biçilemez. :D
-
Hızlı giderken tamam da şehir içinde 30la giderken sürat pozisyonu almak da akıl işi değil
-
Depoya kerkinip güneş gözlüğü takıp kolları kırmayıp odun gibi gidonu tutanlar çoğunlukta
-
Çoğunun kıyafeti atlet, şort ,terlik , güneş gözlüğü. Buralarda bir sürü var.Birde güzel bir hatun gördüm mü motoru öküz gibi bağırtır öküz soylular. (Nizami kıyafetli, adam gibi kullananlara saygım sonsuz...)
-
Sen SS motor kullanıp da oturuş pozisyonunu bilmiyorlar diyorsun, sokakta doğru düzgün yürümesini konuşmasını bile bilmeyen o kadar çok tip var ki bazen merak ediyorum o yaşa kadar nasıl yaşıyorlar.
-
fastturkish adlı üyeden alıntı
Sen SS motor kullanıp da oturuş pozisyonunu bilmiyorlar diyorsun, sokakta doğru düzgün yürümesini konuşmasını bile bilmeyen o kadar çok tip var ki bazen merak ediyorum o yaşa kadar nasıl yaşıyorlar.
Haklısın yürümeyi bilmeyen insanlar var
-
cbr 125in üstünde 110la gırtlağa kadar sıkılmış "tıntın" giderken üstüne yatanı gördüm. bi an hızıma baktım kadranı devirdik sandım... :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)