Bela mıknatısı mıyım neyim? Gel vatandaş gel yine ezdiler beni (Resimli hikaye var)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hocam geçmiş olsun....
ne desek boş...
hayvanlara da ehliyet veriyor bu ülke.....
Hârâbat ehlini hor görme sakın, defineye malik viraneler var
-
Geçmiş olsun beterinden korusun Allah, 3.gün benimde korumam olduğu halde sol kol dirsek hasarlı, yavaş yavaş geçiyor ancak, olay'dan 2 saat sonra debriyajı dahi sıkamadım, diyeceğim kontrol ettirin ve o şekilde araç kullanmamaya çalışın mümkün ise istirahat.
-
Dostum geçmiş olsun, ekipmanın olması iyi olmuş.
-
geçmiş olsun dostum... istanbul trafiği artık körler sağırlar birbirini ağırlar misali olmuş durumda... sen ne kadar dikkat edersen et üstüne çıkmaya çalışan bir hayvan oluyor maalesef... benzer bir köre ben de dün sabah denk geldim...
-
Benim de burada benzer bir konum vardi, bir sokakta yolun ortasinda durdugum halde adam geri geri aynasina bakmadan gelip beni yandaki araba ile kendi arabasi arasina alip suruklemisti, gidonu kiramasam eziyordu, aynasina aceleden bakmamis, bu kadar basit iste, ne kadar dikkat edersen et, burasi istanbul, beni de botum kurtarmisti... o sinir bozuklugunu unutmak icin 3 ay motora binmemistim...sehir ici coookkkkkk tehlikeli.....
-
çok geçmiş olsun. bunlarla uğraşacağına 155 i arayıp motor kazası geçirdiğini, adamın seni ezdiğini, uyuşturucu yada alkollü madde aldığından şüphelendiğini söyleseydin ; polis gelseydi işlem yapsaydı adamdan davacı olsaydın sen hastanedeyken karakolda kalsaydı alkol uyuşturucu testlerine girseydi işine evine geç gitseydi, bak o zaman ne güzel olurdu.
-
Ah o cevahirin orası ne otobüs durağının trafiği bitti ne osmanbeye giderken kırmızı ışıkda karşıdan karşıya geçen yayası arabası bitti
-
geçmiş olsun.
ayıptır sorması şu sert korumalıklı eldivenden mevcutmuydu acaba sende?
hani mevcut olupta o pu.tun burnunu yerinde bıraktıysan bişey demeyecem.
-
Çok geçmiş olsun, keşke polis çağırsaydınız. Action cam olsaydı cinayete teşebbüsten dava bile açardınız, yeter ki burnu sürtsün herifin. Hem suçlu hem güçlü nasıl olabiliyor insanlar pes. Ben hatalı olduğumda utancımdan yerin dibine geçiyorum. Maalesef böyle bir ülke burası, vahşi batıyı bile geride bırakır.
-
geçmiş olsun kornaya basmadınmı
-
Büyük geçmiş olsun, Böyle insanlarla uğraşmak gerekir, gerekir ki anlasınlar. Ben bir yorum yapmıştım sabah sabah kaza topic ne silmişler neden çünkü küfürlü yazdım doğruları yazdım....
-
geçmiş olsun gözü bağlı insanlarla dolu olan bir trafikte gezdiğimi düşünüyorum her zaman nitekim haksız da sayılmam
-
adonis84 adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun. bunlarla uğraşacağına 155 i arayıp motor kazası geçirdiğini, adamın seni ezdiğini, uyuşturucu yada alkollü madde aldığından şüphelendiğini söyleseydin ; polis gelseydi işlem yapsaydı adamdan davacı olsaydın sen hastanedeyken karakolda kalsaydı alkol uyuşturucu testlerine girseydi işine evine geç gitseydi, bak o zaman ne güzel olurdu.
Hocam o anki sinirle plakasına bile bakamadım anneme olayı anlattığımda oğlum bi plakasını alıp polisi arayamadın mı dedi jeton o zaman düştü
h2rx adlı üyeden alıntı
Hocam bu vardı olur mu?
Şaka bir yana adam yatsın kalksın arabada ki o zavallı küçük çocuğa dua etsin o olmasaydı çok ciddiyim ağzını yüzünü eline verecektim adamın söyledim zaten ona da aynısını.
burak5353 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kornaya basmadınmı
Üstad bi sorsana kornaya basma fırsatın olduğu mu diye? Malın biri 90 derece dönüş yapıp yanından kuzu kuzu geçeceğine 120 derece dönüş yapıyor ve yandan sana bindiriyor sence korna çalmaya fırsat kalır mı?
Her birinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Tek dileğim bu yazıları forumda motorsiklet kullanmaya yeni başlamış rkadaşlarımızın okuyup azda olsa ibret almaları, inşallah bizim yaşadığımız olumsuzlukları onlar okuyup başlarına gelmiş gibi dikkatli hareket ederler, motorsiklet sürücüsü zeki adamdır bizim de bu ülke de bu mallara karşı çoook ama çok zeki adamlara ihtiyacımız var.
-
Geçmiş olsun, şükür artçınız ve siz iyisiniz .
-
Baya bi dersi haketmiş adam herkez sizin kadar sabırlı değil yakında biri patlatır azını gözünü. Umarım tekrar böyle şeyler yaşamazsınız. Çok geçmiş olsun.
-
Yollar dolu bu iyi aile cocuklariyla...
gecmis olsun diyelim...
-
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız yine de
-
Çok geçmiş olsun..
Motosiklet sürücüsü zaten mecburen dikkatli oluyor. Ama otomobil sürücülerinde dikkatten eser yok, hepsinde değil bi kısmında.. ama o bir kısımda hayati tehlikeye sebebiyet veriyor...
Ben trafikte önümdeki araç acaba bana nasıl tehlike yaratabilir diye düşünerek hareket ediyorum.. Tetikte bekliyorum.. ve artı almayı bıraktım.. Bundan sonra hep tek, hep yek başıma..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
geçmiş olsun fakat bana göre yanlış yapmışsın hemen trafik çağıracaktın hatta bacağımda ağrı var kırıldı herhalde diyecektin sana ambulans ve ekip otosuyla geleceklerdi, tutanak tutulacaktı karşıdaki trafik kazası yüzünden ceza yiyecekti vs vs. karşıdakini uğraştıracaktın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)