Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Bajaj Pulsar 200 SS Antalya'da Tanıtıldı.

REKLAM ALANI
    [Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bajajın 10.000 lira etmesi için kendini kanıtlaması lazım.
    piyasada bi 50.000 100.000 km devirmiş bajajlar görelim. yedek parçasıydı servisiydi sağdan soldan kulağımıza çalınsın birşeyler ondan sonra
    japonlara o zaman yarışabilir. 10.000 liralık riske girmek istemez kimse.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekrem Ata'nın facebook hesabından yaptığı açıklama;
    avenger yine yok gerçi olsa ne olacak 250 cc regallerin fiyatını baz alıp 8-9 binden kitlerler yine bizimki daha kaliteli deyip 10 bini bile görebilir :D muadil modellerin 3 bin falan altına sabitlediler fiyatları bu bajaj boykot edilip alınmamalı bence. alternatif yok bahanesine sığınmasın kimse göz göre göre geçiriyolar kazığı. Ahbe yamaha mt07 de yaptığını mt125 hatta 250 ccye kadar olan modellerde yapsanda neyin ne olduğunu bi anlasalar. Pazardaki boşluğu görüp millet uyanana kadar geçirme derdinde bunlar başka bişey değil.

eraksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok.
    Çekirdeği uzatsanıza yav
    burakfbz, cbr1907, zulu ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajaj'la Yamaha ne zaman aynı kefeye konuldu???...
    bu kadarda isme para vermeyelim ybr giydirip üstüne'de 10 bit tl etiket koysalar insanlar ama yamaha diyerek dünya para dökecek .
    telike bunu beğendi.

mustang256 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar
    Bajaj kullanıcısı olarak motorumdan aşırı memnunum ve 7500 tl yi sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum, bu fiyata sıfır bu kalitede performansta bi motor bulamayacağımız bi gerçek. SS'nin fiyatını gördüğümde abs mi koydular acaba diye gecirdim aklımdan, SS modelinin 10 000 olması çok ucuk olmuş arkadaşlarında dediği gibi bi grenaj farkı 3 bin fazla. Ns e 7900 diyorsan SS e de 8500-9000 de fark abartılmış.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    NS200'ü SS200'e çevirsem, yedek parçalar+işçilik daha ucuza gelir heralde.. Fiyatlarda bir yanlışlık var ya da tam teknik detay gelince konuşmak lazım Brembo fren taktılar galiba SS modele.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kadarda isme para vermeyelim ybr giydirip üstüne'de 10 bit tl etiket koysalar insanlar ama yamaha diyerek dünya para dökecek .
    YBR'de alüminiyum şase,alüminiyum arka maşa,UPS ters ön-çatallar,yol bilgisayarlı full dijital göstergeler,süet kaplı sele,led-stop,mat metalik boya var da ben mi bilmiyorum-ya da Bajaj'da bunlar var mı???
    The Power of The Dreams.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR'de alüminiyum şase,alüminiyum arka maşa,UPS ters ön-çatallar,yol bilgisayarlı full dijital göstergeler,süet kaplı sele,led-stop,mat metalik boya var da ben mi bilmiyorum-ya da Bajaj'da bunlar var mı???
    bajaj'da ucuz değilki zaten oda pahalı o bahsettiğiniz şeyler 125 cc nin maliyetini ne kadar arttırabilirki 350 dolara mal ettikleri motorları burada yok şundan bundan deyip 10,000 bine satıyorlar millette yok elektronik bilmemne yok aliminyum şase diye övünüp 125 cc olmuyacak paraları ödüyorlar aldıkları motor ne 125cc ybr'nin kaslı versiyonu

Motosikleti
    2014 KIRMIZI BAJAJ BOXER BM 150
    Şu anda bajaj sahibi olarak fiyat politikasinin çok oynak olduğu ve pişman olduğumu söyleyebilirim
    2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abs varsa fiyat gayet mantıklı. Abs yoksa bile abartılacak kadar pahalı değil fiyatı sadece tanınmadığı için tercih edilmez silinip gider.

Motosikleti
    Derbi ETX
    yzf yi yamaha ybr ile karşılaştırıp, fiyat farkını düşünmüşsün yazık olmuş. ybr zaten 5bin tl civarında
    ''dyavol-77'' saydıkları artı 4-5hp, arka disk vs. daha bi dünya vardır.
    Fiyatını savunuyor muyum asla, ama ybr den farkı baya baya bi var.
    Bunun neyi var, ns200 den ne farkı var güzünü sevim ?
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Yalnız SS200'de egsoz da değişik. Bana göre NS200 tırtlayan ve egsoz bile denemeyecek egsozundan sonra çok güzel olmuş. Fiyat farkında bunun da etkisi vardır. Eğer konforu ve hissedilen titreşim NS200'den azsa bunu almayı düşünürüm. Test sürüşü yapmayı çok isterim. Keşke hemen fuarda test sürüşü yaptırsalar.
    Adem Balkan bunu beğendi.

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Yalnız bunu söylemeyi istemezdim ancak bu motor ciddi ciddi rağbet görecek arkadaşlar. Yuk splitzerin bile 8 bin liraya gittiği yerde bu motoru haydi haydi alırlar

ben de onu dicektim. Yuki olmuş 8-9 bin, fabrikası kapanmış Megelli desen 9bin TL. Bajaj bunlardan çok daha üstün olduğu için 10bin olması doğal. Ha eder mi orası tartışılır.

Bence bu sınıftaki motorların hiçbiri fiyat etiketini hakketmiyor. Bana göre

CBR250 => 10-11Bin
    YZF R125 => 8-8500
    CBR 125 => 7-7500

Yuki-Megelli falan bunlar da en fazla 6500Tl eder.
    computeus bunu beğendi.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    hayaller kawasaki hayatlar bajaj vay benim ülkem ya
    murad13 ve abeciMotoru bunu beğendiler.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    zengin parasıyla, fakir ..... oynarmış. çok zenginiz çok, birde para yok deriz. para çok nereye sürsek diye kafa yoruyoruz.

baran900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pulsar ns 200 de donanım ve fiyat olarak piyasaya iyi girdi.
    Ben 200ss'in görüntü dışında ekstralarinin olacağını düşünüyorum.

2015 fuarında r25 ninja300 cbrlerin fiyatlarını görünce eminim daha farkli dusunecez.

Ben bu firmayi ciddi görüyorum. 400ss in yıllar önce youtubeye eklenmiş videolarını var. 200 lük makinayi bizim gibi ülkeler için üretmiş olmalilar

Motosikleti
    MT-07
    HYOSUNG GT250R fiyatınıda arttıracaklar demekki yoksa 10.000 tl ye 200ss sınnıfta kalır. Yamaha r25 fiyatını bende 15 civarında bekliyordum bayisine sordum 14-15 arası olacak diyorlar zaten ninja 300 17.500 de bekliyor 15 üstü bir rakam r25 için intihar olur. 200 ss gelince motorun gördüğüm kadarı ile gidonu, egzozu, grenajı farklı bunlarda 200ns de 8.000 olacaksa 2.000 fark biraz abartı olmuş bunun sebebide milletin 200ns e saldırmasının dolaylı sonucu şımarmak. 200ns -- 7.600 ,,,, 200ss --- 8.900 olmalı bence

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Saffet'in garajı adlı programda bajaj Ceo'su Türkiye ile ilgili analiz yapmış.Fikirlerini açıklıyordu o fikirlerinden bajajın Türkiye pazarını hiç tanımadığını anladım.

Ceo'nun Türkiye hakkında yorumu motorsikletler genellikle küçük şehirlerde kullanılıyor.Büyük şehirlerde araba tercih ediliyor demiş.O yüzden satışlarımızı ve servislerimizi küçük şehirlerde yoğunlaştıracağız demişti. Türkiye'de bu durum tam tersi aksine büyük şehirlerde motor daha çok tercih ediliyor küçük şehirlere kıyasla ki küçük şehirlerde kullanılan motorlar genellikle cub,ucuz çin motorları gibi.... bajajın motor klasmanına girmeyen kullanıcı tercihleri var.Bajaj bir daha analiz yapmalı bence...
    Adem Balkan bunu beğendi.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Şu 200 ns çıkmadan önce 6000 bin olur diye gece rüyalara yatan arkadaşlar.Ss için 8 civarları için kesinlikle umutlanmasın bence.Test edilip görülmüştü 200 n s başlığında

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)