Bajaj Pulsar 200 SS Antalya'da Tanıtıldı.
Reklamlar
-
bajajın 10.000 lira etmesi için kendini kanıtlaması lazım.
piyasada bi 50.000 100.000 km devirmiş bajajlar görelim. yedek parçasıydı servisiydi sağdan soldan kulağımıza çalınsın birşeyler ondan sonra
japonlara o zaman yarışabilir. 10.000 liralık riske girmek istemez kimse.
Reklamlar
-
-
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Bajaj'la Yamaha ne zaman aynı kefeye konuldu???...
bu kadarda isme para vermeyelim ybr giydirip üstüne'de 10 bit tl etiket koysalar insanlar ama yamaha diyerek dünya para dökecek .
-
Bajaj kullanıcısı olarak motorumdan aşırı memnunum ve 7500 tl yi sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum, bu fiyata sıfır bu kalitede performansta bi motor bulamayacağımız bi gerçek. SS'nin fiyatını gördüğümde abs mi koydular acaba diye gecirdim aklımdan, SS modelinin 10 000 olması çok ucuk olmuş arkadaşlarında dediği gibi bi grenaj farkı 3 bin fazla. Ns e 7900 diyorsan SS e de 8500-9000 de fark abartılmış.
-
NS200'ü SS200'e çevirsem, yedek parçalar+işçilik daha ucuza gelir heralde.. Fiyatlarda bir yanlışlık var ya da tam teknik detay gelince konuşmak lazım Brembo fren taktılar galiba SS modele.
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
bu kadarda isme para vermeyelim ybr giydirip üstüne'de 10 bit tl etiket koysalar insanlar ama yamaha diyerek dünya para dökecek .
YBR'de alüminiyum şase,alüminiyum arka maşa,UPS ters ön-çatallar,yol bilgisayarlı full dijital göstergeler,süet kaplı sele,led-stop,mat metalik boya var da ben mi bilmiyorum-ya da Bajaj'da bunlar var mı???
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
YBR'de alüminiyum şase,alüminiyum arka maşa,UPS ters ön-çatallar,yol bilgisayarlı full dijital göstergeler,süet kaplı sele,led-stop,mat metalik boya var da ben mi bilmiyorum-ya da Bajaj'da bunlar var mı???
bajaj'da ucuz değilki zaten oda pahalı o bahsettiğiniz şeyler 125 cc nin maliyetini ne kadar arttırabilirki 350 dolara mal ettikleri motorları burada yok şundan bundan deyip 10,000 bine satıyorlar millette yok elektronik bilmemne yok aliminyum şase diye övünüp 125 cc olmuyacak paraları ödüyorlar aldıkları motor ne 125cc ybr'nin kaslı versiyonu
-
Şu anda bajaj sahibi olarak fiyat politikasinin çok oynak olduğu ve pişman olduğumu söyleyebilirim
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
-
Abs varsa fiyat gayet mantıklı. Abs yoksa bile abartılacak kadar pahalı değil fiyatı sadece tanınmadığı için tercih edilmez silinip gider.
-
yzf yi yamaha ybr ile karşılaştırıp, fiyat farkını düşünmüşsün yazık olmuş. ybr zaten 5bin tl civarında
''dyavol-77'' saydıkları artı 4-5hp, arka disk vs. daha bi dünya vardır.
Fiyatını savunuyor muyum asla, ama ybr den farkı baya baya bi var.
Bunun neyi var, ns200 den ne farkı var güzünü sevim ?
-
Yalnız SS200'de egsoz da değişik. Bana göre NS200 tırtlayan ve egsoz bile denemeyecek egsozundan sonra çok güzel olmuş. Fiyat farkında bunun da etkisi vardır. Eğer konforu ve hissedilen titreşim NS200'den azsa bunu almayı düşünürüm. Test sürüşü yapmayı çok isterim. Keşke hemen fuarda test sürüşü yaptırsalar.
-
Yalnız bunu söylemeyi istemezdim ancak bu motor ciddi ciddi rağbet görecek arkadaşlar. Yuk splitzerin bile 8 bin liraya gittiği yerde bu motoru haydi haydi alırlar
-
ben de onu dicektim. Yuki olmuş 8-9 bin, fabrikası kapanmış Megelli desen 9bin TL. Bajaj bunlardan çok daha üstün olduğu için 10bin olması doğal. Ha eder mi orası tartışılır.
Bence bu sınıftaki motorların hiçbiri fiyat etiketini hakketmiyor. Bana göre
CBR250 => 10-11Bin
YZF R125 => 8-8500
CBR 125 => 7-7500
Yuki-Megelli falan bunlar da en fazla 6500Tl eder.
-
hayaller kawasaki hayatlar bajaj vay benim ülkem ya
-
zengin parasıyla, fakir ..... oynarmış. çok zenginiz çok, birde para yok deriz. para çok nereye sürsek diye kafa yoruyoruz.
-
Pulsar ns 200 de donanım ve fiyat olarak piyasaya iyi girdi.
Ben 200ss'in görüntü dışında ekstralarinin olacağını düşünüyorum.
2015 fuarında r25 ninja300 cbrlerin fiyatlarını görünce eminim daha farkli dusunecez.
Ben bu firmayi ciddi görüyorum. 400ss in yıllar önce youtubeye eklenmiş videolarını var. 200 lük makinayi bizim gibi ülkeler için üretmiş olmalilar
-
HYOSUNG GT250R fiyatınıda arttıracaklar demekki yoksa 10.000 tl ye 200ss sınnıfta kalır. Yamaha r25 fiyatını bende 15 civarında bekliyordum bayisine sordum 14-15 arası olacak diyorlar zaten ninja 300 17.500 de bekliyor 15 üstü bir rakam r25 için intihar olur. 200 ss gelince motorun gördüğüm kadarı ile gidonu, egzozu, grenajı farklı bunlarda 200ns de 8.000 olacaksa 2.000 fark biraz abartı olmuş bunun sebebide milletin 200ns e saldırmasının dolaylı sonucu şımarmak. 200ns -- 7.600 ,,,, 200ss --- 8.900 olmalı bence
-
Saffet'in garajı adlı programda bajaj Ceo'su Türkiye ile ilgili analiz yapmış.Fikirlerini açıklıyordu o fikirlerinden bajajın Türkiye pazarını hiç tanımadığını anladım.
Ceo'nun Türkiye hakkında yorumu motorsikletler genellikle küçük şehirlerde kullanılıyor.Büyük şehirlerde araba tercih ediliyor demiş.O yüzden satışlarımızı ve servislerimizi küçük şehirlerde yoğunlaştıracağız demişti. Türkiye'de bu durum tam tersi aksine büyük şehirlerde motor daha çok tercih ediliyor küçük şehirlere kıyasla ki küçük şehirlerde kullanılan motorlar genellikle cub,ucuz çin motorları gibi.... bajajın motor klasmanına girmeyen kullanıcı tercihleri var.Bajaj bir daha analiz yapmalı bence...
-
Şu 200 ns çıkmadan önce 6000 bin olur diye gece rüyalara yatan arkadaşlar.Ss için 8 civarları için kesinlikle umutlanmasın bence.Test edilip görülmüştü 200 n s başlığında
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)