Ekrem bey çok ilgiliyse maillere facebook mesajlara baksınlar az, test motoru vs soruyoruz ilgilenen bile yok..
Ekrem bey çok ilgiliyse maillere facebook mesajlara baksınlar az, test motoru vs soruyoruz ilgilenen bile yok..
https://www.youtube.com/watch?v=84rs3WQkPBs daha iyisi şamda kaysı ben 10.000 veririm kardeşim asaleti var.
japonya değil endonezya filipinler kolombiya gibi ülkelere 200ns, kawasaki rouser 200ns adıyla satılıyor bu doğru..
valla ben öyle duydum japonya diye ama öyle olmasa bile kawasaki sonuçta kendi markasını üstüne vurdumu vurmadımı o önemli kawasaki dünyada ün salmış keni kanıtlamış bir markadır kalitesiz bir ürüne kawasaki markasını vurmaz yoksa kawasaki biter biter demekki onlarda pulsar 200ns nin kalitesini teknolojisini beğendilerki kendi markalarını vurabilmek için bajaj ile anlaştılar eee artık neyin ne olduğunu anlayan anlar zaten yok afrikada satılıyor yok ırakta satılıyor nerde satılıyorsa satılsın adam kawasaki markasını boşuna vurmaz pulsar 200ns ye...
Yazıları okudumda bir çoğunuz fiyat düşük olsa daha çok satardı vs vs demiş. Size ne ? Adamlar çok satmak istemiyor belki. Ya kim satış rekoru kırmak istemez ki. Ayrıca motorda güç farkı var sadece grenaj değil. Hepiniz ceo kesildiniz başımıza. Onun yerine pahalıdır bu ülkede satmaz diyenlere hak veriyorum ama kardeşim diğer motorların fiyatınada baksana bi. Mondial rx3 fiyatına bak,150cc motorlar olmuş 7-8 anormal olan biziz onlar değil
burası forum yeri isteyen istediğini yazabilir kimse kimseye dikatatörlük yapıpda sen konuşamassın size ne ceo mu kesildiniz başımıza diyemez.. beğenmiyorsan girmessin yazmassın.. yazıyorsanda kimsenin özgür fikrine iradesine yazdıklarına düşüncelerine zincir vuramassın..
herkesin beyanat ve fikir özgürlüğü başkalarının gölgesinin önünde biter.. biraz duyarlı olalım bu konuda lütfen ..
ben bu forumda bilhassa motorsiklet modelleri üstüne olan konularda bu tip size ne ceo musun sen kimsin sanane sus kapa çeneni tarzında üslupları sevmiyorum biliyorumki yönetimde sevmiyor..
2004 den beri bu forumdayım ne söylemler duydum kimler geldi kimler gitti bir üslubu doğru düzgün olanlar kaldı ve hala bulunmakta saygı görmekte diğerlerini zaten insanlar dışladı zamanla yada banlandı gitti..
Antalya'da tanıtılan Pulsar'da ABS yok?!!!
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Pulsar NS 8960 TL
Pulsar SS (Türkiye'de RS olarak satılacak) 9999 TL
Bence fiyat fena değil.
Kaynak: Bajaj - TR
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
pulsar 200ss rs diye satılmayacak ss ayrı rs ayrı ikisinin arasında abs farkı var abs olmasaydı 10.000 etmez derdim ama abs ile 10.000 diğer marka modellere kıyasen orta olmuş rs modeli gelecek ABS sistemli ve renk olarakta ss deki gibi beyaz renkler katılmamış sade sarı ve siyah kuşaklar yada sade kırmızı siyah kuşaklar böyle pulsar 400ss ye daha çok benzemiş rs modeli
Dün fiyat sordum 11bin 750 dediler
Zaten kimse bu açıklanan fiattan motor alamadiki. Motor gelmeden 1000 liraya yakın zam yaptılar nasıl is bende anlamadım. aaynı dönemlerde pulsar 200 ns in fiati 8900 leri görüyor ve hemen geri indiriliyor ama bu motorun fiatini açıklamalarına rağmen gelmeden zam yapıyorlar .
15 liraya r25 satılırken bu motoru da 11750 ye kime satarlar artık onuda bilemiyorum .
Yada bugün zam geldi deyip fuarda kampanya yerine normal eski fiatindanni satacaklar acaba ?
Değerli Arkadaşlar;
Pulsar RS 200 modelimizin fiyatı ABS’li olarak 10.990 tl’dir. Hiçbir bayimizde 11.750 tl gibi bir fiyat olamaz.
2015 yılı fuarında 9.990 tl olarak fuarda gösterilen model ise ABS’siz idi. Bu modelin sadece ABS’li versiyonunun satışta olması kararı alındı ve 2015 yılı sonundan itibaren satışa sunuldu.
Fiyat/performans oldukça iddialı olduğunu söyleyebilirim .
Saygılarımla…
fiyatı 9.999 olsa tadından yenmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)