bin lira daha koy kawasaki ninja 250 sl, al :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
şuna 10.000 verıcegıme ıkıncı elde çok az km ktm rc200 bulurum ( yenı cıktıgı ıcın az km cogu ) onu alırım 2 bin tl fazlaya kafamda bı ton rahat eder...
arkadaşlar 2015 fuarında 3 gündür arka arkaya katıldım.kafamda giderken maxi scooter tarzında bir motor almak vardı.fakat ilk yamaha r25'i gördüm aşık oldum diyebilirim beni fazlasıyla tatmin etti rakamı 14.500 tl .kesinlikle düşünmeden alırım.konumuza döneyim pulsarı çok inceledim 2 saat döndüm durdum.200ns'yi hiç araştırmadım fakat bildiğim kadarıyla 200ss'in farkları mevcut. öncelikle ben 1.88 boyunda 95 kiloyum motor beni çok güzel taşıdı ve hiç böcek gibi durmadı altımda.diz mesafesi çok iyi .farkları ise;
üçlü buji sistemi
6 vites (ns kaç vites bilmiyorum )
abs fren
nitrox tekliamortisör 4 valf motor
24.4 hp gücünde 155 km max hız görüyormuş
özel egzoz bilmemne sistemi varmış spor motor tadında bir ses uygulaması oldu dediler.
granaj olarak çok kaslı gibi duruyor önden bir ducati havası katmışlar kuyruk ufaktan sivri gelmiş vs vs
9.700 nakit fiyatı değermi derseniz değebilir. hindistan malı %46 ktm fabrikalarına ortaklıkları %20 kawasaki üretimine ortaklıkları mevcutmuş.
yzf r 125 in 12.900 tl olduğu bi ülkede yaşıyoruz bence çok şaşırılacak bi fiyat değil.
Arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorsunuz? Motoru bizzat gidip fuarda gördüm ve hayran kaldım gayet güzel kaliteli mazleme kullanılmış. Ayrıca motorda abs fren sistemi var. Böyle bir motoru çin malı motorların fiyatlarını görünce ne olmasını bekliyordunuz. 3 bin 5 binmi? Yamaha kazıklamadan başka bir şey yapmıyor. MT 125 modelini eylül gibi çıkardılar 9.900 tl den. tüm bayileri aradım motor yok 1 tane geldi satıldı dediler yıl bitene kadar. Fuara gittim ve motoru orada görme şansım oldu. Fiyatı sordum 12.000 tl ???? Ne hikmesse motor yok diyen bayiler şimdi 2014 modellerini 12.150 tl den satışa çıkarmışlar ve hepsinin stoklarında mevcut. Alın Yamahanız sizin olsun. Adamlar yapmış motor. 10 bin tl yide hakediyor. haziran başı gibi geliyormuş bekliyorum bu motoru alacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Ve bu motor emin olun çok tutulacak ve bir dahaki sene en az 11.500 tl olacak
Cbr 250r sahibi olarak tasarımını çok beğendim,gerçekten güzel iş çıkarmışlar.fiyat olarak biraz fazla gibi geldi 8.500-9.000 bandında olsa satış rekoru kırabilirlerdi bence.
Arkadaşlar merhaba kawasaki z250sl ile bajaj 200 ss arasında kaldım kawasaki bana güven ve prestij anlamı demek bunun yanında bajaj resmen matrix filminden fırlamış gibi siz ne dersiniz
kawasaki ince kısa boylu isen racing tadı verir, daha iyi gider daha kaliteli daha pahalı vs.
Bu motosiklet daha buyuk sl e göre, daha grenajlı fakat boyunuz normal biraz kilolu iseniz bile dimdik oturuyorsunuz bir gario oluyor, dış gorunus mukkemmel abs olacakmış standart fakat 200 ss 19 20 hp birşey fazla gitmez 10 bin liraya alınabilecek motor ama
Kawasaki elbetteki sizin için güven ve prestiji çağrıştırabilir. takip ettiyseniz aynı güven hissi başka bir konu altında akaryakıt firmaları hususunda da konuşuluyor. diyeceğim şu ki 1- kawasakinin bazı modelleri de bajaj fabrikalarında üretiliyor. yani güven ve prestij veren bir kawasaki sanırım her modelinde farklı bir kalite hissiyatı vermez her halde. 2- asdı üstünde SL yani ince tasarımlı bir alet benim pulsar ns im var inanın bir arkadaşımdada SL var yan yana geldiklerinde heybet görüntü baktığınızda SL benimkinin yanında ybr gibi duruyor. neden ybr dedim kimse alınmasın, sürüş tarzı ses verdiği hissiyatta tıpkı ybr gibi bunda pulsara nazaran daha yere yakın ağırlık merkezi olmasınında verdiği bir hafiflik hissi olabilir. çünkü kiloları neredeyse aynı. Gelelim SS e. bence görüntü açısından SS i karşılaştırzacağınız Z (sl) serisi değil Ninja (sl) serisi olmalı çünkü ikiside karenajlı. ha birde baştaki konuya dönersek z300 deseniz anlarım ama z250 sl ile anlarında oldukça malzeme ve işçilik kalitesi var. Ön yargılı bir biçimde pulsar nede olsa Hintli o yüzden işçilik ve malzeme kalitesi düşük diyerek z250 sl ile karşılaştırabilirsiniz elbette. ama inanın heybetli bir görüntü arıyorsanız ns de ss de sizi sl serisine göre oldukça tatmin edecektir.
200 SS satışa çıktı mı arkadaşlar? Geçen gün şile yolunda, emniyet şeridinde bir tane gördüm, yolda kalmıştı sanırım. Geçerken el yaptım yardım lazım mı diye, yok dedi arkadaş devam ettim. O hızla dikkat edemedim ama pulsara çok benziyordu ama grenajlıydı, 200 SS idi sanırım.
daha yollarda ve satışta değil nisanda gelicek dediler bana
ön sipariş alıyor bazı bayiler ama 200cc lik bir motora şahsen bencede 10 bin tl fazla hyo gt250 alınır daha ucuza daelim roadwin alınır alternatifi çok var..
Ns 7900 ss9999 bence hak eder adamlar gelistirmisler hatta abs si uyarsa yapilabilirse benim ns ide cevirmeyi dusunuyorum abs fren sistemine bu arada şöyle yorum yapan arkadaşlara kıl oluyorum okadar para vericegime sunu alirim bunu alirim yok benim motorum seninkini dover gibi hela yamahaci arkadas var su var bu var bilmemne haci inan övündügün motoru gaz actimmi aynada bire göremiyorum birakin kim nr isterse alsin 200 ns i alirken begendigim icin aldim bu kadar basit her malin alicisi vardir nedir bu bajaj ı kucumsemeye calisma anlamadim gitti ve sunuda belirteyim bugun bir ogrencimiz geldi colombiyada 3 ay kadar kalmis ve nereye baksam pulsar vardi sarı yeşil herkes kullaniyor vede cok memnunlarmis diyede belirtti benim motorun pulsar oldugunu oğrenince
olay seninki benimkini döver olayı değil bana kalsa piyasadaki 125 ve 250 cc arası bütün motorlar çinliler dışında japonu koresi italyanı v.b üç aşağı beş yukarı aynı değerlerde aynı kalitelerde çokda amanda aman bir farları olmayan motorlar..
bajaj güzel gerkeçten ama brand olayı var kardeşim dünya realitesidir bu.. brandi kuvvetli prestiji yüksek kaşesi pahalı olan markaların ürünleri piyasada aynı kalitedeli ürün satan diğer kaşe değeri daha düşük markalardan her zaman pahalıya satarlar.. bunu her alanda görebilirsiniz..
honda yamaha kawa nerdeyse asırlık markalar kendini ispat etmiş artık hiç bir şey ispat etmeye gerek duymayan markalar. hyoda artık nerdeyse 10 sene olucak kendini türkiye yollarında kanıtladı bir kesmi ve kvvetli bir ikinci eli var.. bajaja gelince kaliteli motorları gayet güzel önüde bence türkiyede çok açık ama gidip brand yani marka değerini honda yamaha kawasaki ile bir tutup onun 250 lik ss nı 12 ye 14 e satıyorsa bende 200 lük makinemi 10 satarım derse alıcı adamda 10 ona vericeğime biraz bekler 2 -3 daha koyar falanca marka alırım der.. olay budur..
bende marka manyağı bir insan değilim heleki yeni markalara çok açığım seviyorumda girsin yeni markalar özelikle kaliteli olanlar sivrilsin ama bunları yaparken bir anda çok iyi satışlar başladımı kendi markalarını nerdeyse artık bir asırlık dünya devleriyle bir görüp onların fiyat çıtasından yazmasınlar.. bunu ne yazık ki çok yeni markalarda gördük kendilerini daha parlamadan bu yüzden bitirdiler..
türkiyede honda yamaha kawa 250 lik makinelerine bırak 15 i 20 bin tl isteseler gene alıcak binlerce insan olur.. çünkü bizim ülkemizde tüketici yeniliklere fazla açık değil kemikleşmiş bir düşünce yapısı var marka merkezli düşünüyoruz genelde.. kawa yamaha honda gider 20 bin ister sende dersen benim iki günlük markamda en az bunlar kadar iyi ve kaliteli bende 18 istiyim onlar satar gene ama sen çok çok zor satarsın..
Ben simdi 7900 e aldim ve o parayada deger pismanlik yok altarnatif varmiydi cok ama sunuda unutmayin bir marka kaliteli bir urun yapiyor ve karsiligini istiyor satilir satilmaz orasi ayri ama burda kalkip cin mali motorla ayni fiyat olsun o zaman o nu alirim diyede bir mantik var git cinli al kardesim ozaman yada ustune koy fiyat o cinlilere dusunce kalitede dusecek o zaman ne anlami var birde adam ns e vermis 7900 sen ss i 8000 - 9000 olsa verilir basit gibi gorunen bircok fark var grenaj far sistemi abs gibi bence hak eder heleki ns le ayni fiyata cekilmesi ns alanlarada uymaz plastige parami vericez mantiginada karsiyim bir cok motorda plastik zate
ben bajaj sürdüm dengeli çok güzel motor hem ilk motor olucak hemde yakıt ekonomisi ve ara hızlanmalarından ötürü özellikle yüksek oranda şehir içi kullanımı yapan insanlar için şehir içi içinde uzun süreli kullanılıcak bir motor.. yada farklı olarak şöylede denebilir yüksek hacimli ss yada cruiser chopper hatta enduro tipi motoru olan birinin yanına şehir içinde sürmelik iş görmelik az yakan pratik kullanımlı ikinci bir motor olarak bulundurabiliceği bir motorda denebilir..
bana deseler ns mi yoksa bu rs versiyonumu ben şahsen ns derdim.. hem fiyatı uygun hem grenaj kırılması çatlaması boyaması dertleri yok neticede bunu alıcak insan yüksek ihtimal ilk motor yada başlangıç motoru olarak alıcak illa yatırıcak düşücek kalkıcak.. zaten motorda aynı sanırım bir abs var rs de tahminim o abs sonradan ns de adepte edilebilinir çünkü yürüyen ve motor aynı herhalde sadece grenaj giydirilmiş ns ye..
arkadaşlar kusura bakmayın ama yıllarca hep honda kullandım honda 600rr den 125 rr kadar hondanın birçok serisini alıp sattım enson pulsar 200ns ile tanıştım inanın pulsar çok farklı performans olsun fiyat olsun özellikler olsun gerçekten on numara bir motor ayrıca yedek parça fiyatlarına bakın gerçekten çok ucuz şimdi asıl konuya döneceğim yeni pulsar 200ss türkiyeye gelmeyecek yeni gelecek motor pulsar rs200 olarak değiştirildi ben bizzat ekrembeyle görüştüm peki ss ile rs arasındaki fark nedir ss de ABS yok rs de ise arka ve ön frenler olmak üzere ABS fren sistemi kullanılmış peki 200ns ile rs200 arasındaki fark nedir neden fiyat farkı çok deniliyor aslında fiyat farkı çok değil geçen sene pulsar 200ns tanıtım amaçlı 7.350 tl den verildi şimdi ise fiyat sanırım 8.500 e yaklaştı dolayısı ile rs ile ns arasındaki fark bence çok değil türkiyeye gelecek olan rs200 mercekli özel farlara sahip arka ve ön frenler olmak üzere iki fren sisteminede ABS eklenmiş beygir gücü arttırılmış tork arttırılmış zaten süpersport modeli olarak gelecek yani ben fiyat farkını normal buluyorum ve benim 200ns motorumu satıp baiye gelecek ilk rs200 alıcısı ben olacağım şekli karizması yeter ne yamahalar gördük ne hondalar gördük kısacası bajajın ne olduğunu bilmeden atıp tutan bajaj benim babamın markasıda değil bajajı iyi araştırın kawasaki 300 ve 250 bajajın fabrikasında üretildiğini biliyormuydunuz? bilmiyorsanız güzelcene araştırın ikincisi ktm nin bazı modelleri bajajın fabrikasında üretildiğini biliyormuydunuz kesin onuda bilmiyorsunuz yoksa öyle atıp tutmazdınız biraz araştırın araştırın peki 200ns nin üzerine kawasaki 200ns yazıp japonyaya pazarladığını biliyormuydunuz onuda belki bilmiyorsunuz neyse pulsarın kalitesini performansını özelliklerini parçaucuzluğunu bilen bilir gerisi seyretsin dursun by.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)