Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Bajaj Pulsar 200 SS Antalya'da Tanıtıldı.

REKLAM ALANI
    Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı Mirkuza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HYOSUNG GT250R fiyatınıda arttıracaklar demekki yoksa 10.000 tl ye 200ss sınnıfta kalır. Yamaha r25 fiyatını bende 15 civarında bekliyordum bayisine sordum 14-15 arası olacak diyorlar zaten ninja 300 17.500 de bekliyor 15 üstü bir rakam r25 için intihar olur. 200 ss gelince motorun gördüğüm kadarı ile gidonu, egzozu, grenajı farklı bunlarda 200ns de 8.000 olacaksa 2.000 fark biraz abartı olmuş bunun sebebide milletin 200ns e saldırmasının dolaylı sonucu şımarmak. 200ns -- 7.600 ,,,, 200ss --- 8.900 olmalı bence
    Kardeşim çok karıştırmışın konuyu herşey birbir içine girmiş şu video geldi aklıma
    tekoklava ve Pashapache bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bajaj Pulsar
    ben de çok memnunum yani para verip motor alıyorsun. 7300 tl ye 200 cc motordan bahsediyoruz. fiyat performans olarak da çok iyi bir makina.

Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı MAOK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de çok memnunum yani para verip motor alıyorsun. 7300 tl ye 200 cc motordan bahsediyoruz. fiyat performans olarak da çok iyi bir makina.
    Seneye 7900 küsür alacak fiyatı iyi makina ama bu kadar parayı haketmiyor bence.Sadece bu eğil Türkiyede bir çok motor haketmiyor verilen paraları

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    AYNI PARA'ya, bir(1) yaşında, 250cc, Japon bi SS nefisss
    dyavol-77 bunu beğendi.

125lik görüntüden ibaret olan yamaha 10bin istiyorlar doğru o yamaha zaten yamaha olunca çok fena kaçıyor çok fena gidiyor dimi? Bajaj pulsar 200ss 9bine bırakırlar.

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim memlekette 1. sine de "gideri varrsh" diyen olur

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    9000 bin tl megelli ye vereceğiniz e 10 buna verin 😆

Motosikleti
    Bajaj Pulsar
    bir şeyin ederini bi yerde piyasa belirliyor. arz talep dengesi yani. parası olan adam da(başka bir şey alabilecekken), olmayan adam da(zaten başka bir şey alamacayacakken) bu malı alıyorsa; verdiğin paraya aldığın hizmet açısından ya da orjinal deyimiyle cost effective oluyor mal.

celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    10 bin liraya 200cc race kılıklı hint motoru düşünüyorum ama bir gülme geliyor nedense.
    dyavol-77, hamzarat, halilom ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    kanuni bu adamı yakaladımı kucağa almadan bırakmaz, adam kazıklamayı kendilerine yaşam felsefesi edinmiş bir kuruluş, en adi malzemeyi en pahalı fiyata satar, bu motoruda bu fiyattan satması çok normal almayın kardeşim bukadar basit

Keşke internet sitelerini de güncelleseler. -Kuralkan ın sitesinde 200SS le ilgili En ufak bir haber yok

Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı smiles adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim memlekette 1. sine de "gideri varrsh" diyen olur

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı tuna_tour adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanuni bu adamı yakaladımı kucağa almadan bırakmaz, adam kazıklamayı kendilerine yaşam felsefesi edinmiş bir kuruluş, en adi malzemeyi en pahalı fiyata satar, bu motoruda bu fiyattan satması çok normal almayın kardeşim bukadar basit
    kanuni pişmanlıktır.

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    burada yazılan yorumlara baktığımda kimsenin türkiye piyasasını takip etmediğini görüyorum. şu an piyasada hemen her şeyin fiyatı alım gücüne oranla bir hayli yüksek. fluence gibi oldukça kalitesiz bir otomobilin full versiyonu hemen hemen 80.000 tl ye satılıyor bu ülkede. adamlar da bu ortamı bulmuşken 10.000 tl yi çok rahat isterler.

burada yapılması gereken şişik rakamlara karşı alternatif sunmak. ama bunu da 0 km bir araca karşı 10 yaşında araç önererek yapamazsınız. yani 0 km bajaj alınmaz ama şu fiyata 0 km şu motor alınır demek lazım. bunun dışındaki yorumlar çok da fayda sağlamıyor.

Motosikleti
    CRF 250 L
    Bajajla şehir içi 50 km yapan var mı acaba izlenimleri nedir çok merak ediyorum.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı hasansonmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajajla şehir içi 50 km yapan var mı acaba izlenimleri nedir çok merak ediyorum.
    50 degil ama 38 km kesintisiz yol yaptim sehir icinde çok çok iyi tavsiye ederim scooter kadar rahat manevralari sadece amortisör ve sele sorunu var sele çok sert yanina bir de amortisorun sertliği eklenince toto kisminda iyi hissediliyor fakat abartildigi gibi değil gerçekten her devirde tork üretiyor arkadasimin Cbr 250 sini kullanmistim düşük devirde tork yok vites küçültmeden çekmiyorduk pulsarda öyle bir sorun yok 5,viteste 3000 devirde gazi acinca uzuyor..

Seleye cozum bulunabilirse çok çok iyi olur tabi

2750 tl ekler Suzuki İnazuma 250cc alırım. En azından su soğutma çift silindir ve mercedes gibi süspansiyon var, dönüşler desen inanılmaz iyi. Bunlar ölmeyi bayılmak zannediyor. İntihar ediyorlar bence. sahibinden de herkes satıyor bu makineyi.

Motosikleti
    Hayabusa
    ns ile ss arasında sadece karenaj farkı mı var cidden?

tüketici olarak firmaya verilecek en net cevap satın almamaktır.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ns ile ss arasında sadece karenaj farkı mı var cidden?
    ns ile ss arasında karenaj haricinde gidon farkı da var....ss'in gidonu çıplaktan nedense daha yüksek ( Hint kafası)...
    Stop lar da farklı-bi göz at istersen...Eminim bayılacaksındır-dostum...
    The Power of The Dreams.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)