ben de çok memnunum yani para verip motor alıyorsun. 7300 tl ye 200 cc motordan bahsediyoruz. fiyat performans olarak da çok iyi bir makina.
AYNI PARA'ya, bir(1) yaşında, 250cc, Japon bi SS nefisss
125lik görüntüden ibaret olan yamaha 10bin istiyorlar doğru o yamaha zaten yamaha olunca çok fena kaçıyor çok fena gidiyor dimi? Bajaj pulsar 200ss 9bine bırakırlar.
9000 bin tl megelli ye vereceğiniz e 10 buna verin 😆
bir şeyin ederini bi yerde piyasa belirliyor. arz talep dengesi yani. parası olan adam da(başka bir şey alabilecekken), olmayan adam da(zaten başka bir şey alamacayacakken) bu malı alıyorsa; verdiğin paraya aldığın hizmet açısından ya da orjinal deyimiyle cost effective oluyor mal.
10 bin liraya 200cc race kılıklı hint motoru düşünüyorum ama bir gülme geliyor nedense.
kanuni bu adamı yakaladımı kucağa almadan bırakmaz, adam kazıklamayı kendilerine yaşam felsefesi edinmiş bir kuruluş, en adi malzemeyi en pahalı fiyata satar, bu motoruda bu fiyattan satması çok normal almayın kardeşim bukadar basit
Keşke internet sitelerini de güncelleseler. -Kuralkan ın sitesinde 200SS le ilgili En ufak bir haber yok
burada yazılan yorumlara baktığımda kimsenin türkiye piyasasını takip etmediğini görüyorum. şu an piyasada hemen her şeyin fiyatı alım gücüne oranla bir hayli yüksek. fluence gibi oldukça kalitesiz bir otomobilin full versiyonu hemen hemen 80.000 tl ye satılıyor bu ülkede. adamlar da bu ortamı bulmuşken 10.000 tl yi çok rahat isterler.
burada yapılması gereken şişik rakamlara karşı alternatif sunmak. ama bunu da 0 km bir araca karşı 10 yaşında araç önererek yapamazsınız. yani 0 km bajaj alınmaz ama şu fiyata 0 km şu motor alınır demek lazım. bunun dışındaki yorumlar çok da fayda sağlamıyor.
Bajajla şehir içi 50 km yapan var mı acaba izlenimleri nedir çok merak ediyorum.
50 degil ama 38 km kesintisiz yol yaptim sehir icinde çok çok iyi tavsiye ederim scooter kadar rahat manevralari sadece amortisör ve sele sorunu var sele çok sert yanina bir de amortisorun sertliği eklenince toto kisminda iyi hissediliyor fakat abartildigi gibi değil gerçekten her devirde tork üretiyor arkadasimin Cbr 250 sini kullanmistim düşük devirde tork yok vites küçültmeden çekmiyorduk pulsarda öyle bir sorun yok 5,viteste 3000 devirde gazi acinca uzuyor..
Seleye cozum bulunabilirse çok çok iyi olur tabi
2750 tl ekler Suzuki İnazuma 250cc alırım. En azından su soğutma çift silindir ve mercedes gibi süspansiyon var, dönüşler desen inanılmaz iyi. Bunlar ölmeyi bayılmak zannediyor. İntihar ediyorlar bence. sahibinden de herkes satıyor bu makineyi.
ns ile ss arasında sadece karenaj farkı mı var cidden?
tüketici olarak firmaya verilecek en net cevap satın almamaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)