Honda cbr 125 / Başlangınç motosikleti uygunluğu?
Reklamlar
-
Öncelikle herkese hayırlı geceler,forumda yeniyim.Allahın izniyle 15 kasım gibi ehliyetime kavuşmuş olacağım.
Yaş 17 Boy:1.74 Kilo:64
Daha önce scooter olarak Spacy kullandım kısa bir süre olsa da.Artık kendi motosikletimin sahibi olmak istiyorum ve kilom ve boyumun honda cbr 125 için az veya yetersiz olup olmayacağını sizlere sormak istiyorum,fazlamı ağır gelir?
Başlangıç motosikleti olarak uygunmudur,lütfen bu sorularımı yanıtsız bırakmayın,herkese şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
-
Bi fake kokusu aldım burnum keskindir.
-
İşim gücüm yok onunlamı uğraşıcam? Sadece bilgi almak istiyorum
-
Uygundur ben bisiklet gibi kullanıyorum artık trafikte felan güzel motor.
-
şahane motor...herşey yerli yerinde dikkatini yola verebileceğin yumuşak sorunsuz tasasız bir alet...
-
Teşekkürler cevaplarınız için
-
Mert merhaba Alpay abin ben
Başlangıç için çok idealdir, cbr 125r merak etme sorunsuz kullanırsın, senin elinde kısa sürede oyuncak olur o makine
-
uygundur
-
cuk oturur
-
İlk motor büyük ihtimal düşücek. Parça fiyatları yüksek diye biliyorum ben yanlış mıyım? Ybr 125'e koruma demiri taksak 5.000 yapıp cbr 250 alsak daha iyi olmaz mı sanki?
-
Herkese cevapları için teşekkürler,Alpay abi sat şu motosikleti de sende kurtul bende kurtulayım
-
mertrichards adlı üyeden alıntı
Herkese cevapları için teşekkürler,Alpay abi sat şu motosikleti de sende kurtul bende kurtulayım
Ahahaha, Baban zaten baskı yapıyor yeterince
Şu Yamaha R25 yada Kawasaki Z250/ninja 250SL gelse satıcam da , belli değil ne zaman gelcekleri ...
Ein Hobby ist erst dann ein Hobby, wenn man es übertreibt !
-
apisto adlı üyeden alıntı
Ahahaha, Baban zaten baskı yapıyor yeterince
Şu Yamaha R25 yada Kawasaki Z250/ninja 250SL gelse satıcam da , belli değil ne zaman gelcekleri ...
Umarım dilediğin gibi olur abi,hayırlısı olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler