Digital Gösterge sorunu ¿?¿?¿?
Reklamlar
-
S.a Kanuni Leopard motorum var daha 1haftalık , Digital göstergesinde km/Hız göstermiyor 0 yerinde duruyor . işin değişik tarafı 1gün sonra sabah bindiğimde düzelmişti 5dakika sonra gitti gidiş o gidiş yarın servise götürüceğim , bir fikri olan varmı ? Tekmelemek istiyorum motoru o derece
'' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''
Reklamlar
-
Dostum sıkma canını cok sıkıntı değil,
motorun henüz sıfır zaten,
servis ilgilenir,sakın parmaklama TEKMELEME aksi taktirde KULLANICI TEKMESİ deyip garanti dışına atarlar
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Dostum sıkma canını cok sıkıntı değil,
motorun henüz sıfır zaten,
servis ilgilenir,sakın parmaklama TEKMELEME aksi taktirde KULLANICI TEKMESİ deyip garanti dışına atarlar
bak bu sabah servise giderken yine düzeldi km saati ? bu nasıl birşeydir nasıl bir ibneliktir ? :D
-
Soketin birinde sıkıntı vardır, tam temas etmiyordur, servis kontrol etsin hepsini düzelir.
-
forza46 adlı üyeden alıntı
Soketin birinde sıkıntı vardır, tam temas etmiyordur, servis kontrol etsin hepsini düzelir.
bidaha yaparsa getir dedi servisteki halil abi , bakalım Turlamaya çıkıcam test edicem yapıyormu yapmıyordu
-
Kur4y adlı üyeden alıntı
bidaha yaparsa getir dedi servisteki halil abi , bakalım Turlamaya çıkıcam test edicem yapıyormu yapmıyordu
motorun servis korkusu vardır orada arıza yapmaz
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
motorun servis korkusu vardır orada arıza yapmaz
Şaka gibi ya Birşey daha sorucam mesela digital km saati değişti diyelim km sıfırlanacakmı ?? sıfırlanırsa servis km bakımları nasıl olur bilginiz varmı ?
-
Beyler servise götürdüm motoru Sorun digital adaptördeymiş garanti kağıtlarını istediler verdim Garantiye giriyormuş . Yeni adaptör ne zamana kadar gelir ? km/hız göstergesi olmadan kullanmak bir garip geliyor bana . ikincisi ise Yeni digital adaptör takıldığı zaman birdaha bozulurmu ? motordaha 1 haftalık...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)