Değerli Arkadaşlar,Annem haftaya Allah'ın izniyle Fransa Turuna gidecek,dönüşte Fransadan neler aldırabilrim neler getirebilir mesela yabancı sitelerden bakıyorum açıkcası fransa pariste motor malzemeleri satan bir yer bulamadım fransızcam olmadığı için anlamakta zorlanıyorum translate ler de işe yaramıyor maalesef.
Ayrıca yurt dışı fiyatları Ülkemizden çok daha uygun mu mesela yurt dışında shoei neotech çene açılır kask fiyatı yurt dışı ile TR arasında 200-300 TL fark var,bunun için değer mi mesela bunları bilmek istiyorum.
Ayrıca sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum mesela fransada şu adreste şu satıcıda motor malzemeleri bulunabilir veya şu marka kask fransada ucuz burada pahalı onu almadan gelme gibi.
Birde benim kullandığım kask shark evoline s3 bu kaskın vizörü ve güneş vizörü bayağı çizildi ama shark internet sitesinde paris te satış yeri olmadığını gördüm,
Bu kaskın vizörleri veya yedek parçalarını alabilceğim bir yer önerebilirmisiniz,
Veya motorla ilgili parçalar olabilir(yamaha xj6S 2011 Model)
Sonuç itibariyle sizin değerli fikirlerinize ihityacım var,lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.şimdiden teşekkür ederim.
Benim fransadan aldırmak istediklerim,
Kaliteli bir markanın çiftli intercomu
Kask
Mont
Veya
Sizin tavsiye edebileceğiniz şeyler