2014 Vespa Primavera Akrapovic
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hadi bakalım Hayırlı uğurlu olsun Allah Kaza Bela vermesin,
-
Hayirli olsun
Malossi Türkiyede pek bulunmuyo yurtdisindanmı buldunuz
-
Korlas firması Malossi-Akrapovic ve birçok markanın distribütörüdür.
-
deniz hocam sendeki de başka bi zevk...
-
-
Çok yakında ses ve görüntü ekleyeceğim
-
maasallah, motorun rengı harıka. her ne kadar f/p oranı hacım dustukce aynı oranda dusse de ıtalyan dedın mı bogazına kadar yukleyesı gelıyor ınsanın gecmıste sp180 yukleme fıkrım vardı benım de, maddıyat ızın vermemıstı o zamanlar
sabırsızlandım sımdıden. foto-detay ısterız parcalar geldıkce.
-
-
scooter ın keyfini binmeyen bilemez hele vespa yı tahmin edemiyorum ne kadar keyifli olduğunu
-
kahve tam kıvamında olmuş gercekten sagdan fotosu yok mu ben mı goremedım ?
+
bu arada seytan(mv agusta) ayrıntıda gızlı prımevareda. gorursem acımam-alırım bak demedı deme hehe
-
:D anahtarlığın rengi çok uyumluydu dayanamadım.
-
-
Sizle ayni sitede oturuyoruz sanirim fotograflardaki sokaktan ve kahverengi vespadaki stickerdan anladim iki scooter da cok guzel olmus, tebrikler. Belki karsilasirsak canli da gorme firsatim olur. Bu arada primavera ciddi anlamda dusundugum bir vespa modeli.
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
Sizle ayni sitede oturuyoruz sanirim fotograflardaki sokaktan ve kahverengi vespadaki stickerdan anladim
iki scooter da cok guzel olmus, tebrikler. Belki karsilasirsak canli da gorme firsatim olur. Bu arada primavera ciddi anlamda dusundugum bir vespa modeli.
teşekkür ederim, ne zaman isterseniz beklerim. Vespa ve aksesuarları içinde yardımcı olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)