arkadaşlar motoru almadan önce kask v.b güvenlik giysilerini almak sitiyorum tam olarak neler almam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler.
arkadaşlar motoru almadan önce kask v.b güvenlik giysilerini almak sitiyorum tam olarak neler almam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler.
kask,mont,dizlik,eldiven...
pantolan da olabilir istersen cok var yaaa zaten bi dukkan girince hepsini gorursun.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
neler alacağınla beraber nereden alacağın da önemli. çünkü piyasada fiyatlar oynak.
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
tamam saol yanlız birde bellik diye bişey var diye duydum bu konuda biraz bana bilgi verirmisin almam gerekiyor mu? yani alırsam avantajım ve dezavantajım.
adı üstünde beli korur beli sararsın onunla o da faydalıdır yaaa unutmuşum.
dediğim gibi sen bi yere gıttıgınde orda ne var ne yok gorecen zaten hepsını almana gerek yok ama bazıları olmazssa olmaz.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
teşekkürler bu arada nereden alacağımı tam olarak bilmiyorum sizin önerdiğiniz el ve ceb türevlerinin ikisini birden yakmayan bi yer varmı acaba.!
bu tarz malzemeler sirkecide mevcut geçen ay musturaki nickli arkadaşa sirlecide bir dükkandan uvex marka kask,black marka korumalı mont,black marka eldiven,black marka motor botunu pazarlıkla 550 ytl gibi bir rakamla almıştık.
not:alacağın kask full face yani tüm suratını koruyan kask olsa çok iyi olur,montta full koruma yani dirsek,omuz,sırt ve bel olması kesinlikle çok iyi olur.
dizlik mutlaka al hiç ummadığın yerde dizini koruyor sakın atlama bunu haricinde pantolonda alabilirsin.
bellik ise seni sadece kazadan değil soğuk havalarda karnını ve böbreklerini rüzgardan korur hastalanmanı engeller. umarım yardımcı olmuşumdur
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
cevap için teşekkür ederim çok yardımcı oldun bende sanırım bi sirkeci taraflarına doğru gitsem iyi olacak bi piyasa araştırması yapmam lazım. tekrar teşekkür ederim.
Arkadaşlar sürücü güvenliği için elzem olan herşeyi söyşemişler zaten.
Birde bineceğin motorun güvenliği konusu var.
Kasko, alarm, disk kilidi, zincir kilit
Motorun race olacaksa; düşme takozu
Nake ise motor koruma demiri.
Cruiser sa yine koruma demiri olmazsa olmazlardan
+ trafikte gece rahatça görünebilmen için fosforlu stickerler ve extra aydınlatma.
(Hepsini birden düşündüğünde oldukça maliyetlidir, bütçeni iyi ayarlamalısın)
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)