Honda ve Yamaha Kullananlara Soruyorum.
Reklamlar
-
Motosikletinizin periyodik bakımı geldiği zaman Yağ değiştirme - Debraj ayarı - Zincir Ayarı yapıldığında servis sizden ortalama ücret olarak ne kadar istiyor ?
Reklamlar
-
kafasına göre takılıyor
-
Yağ değişimi için 30 TL Bazen sıkıntı görünce goturuyorum ilgileniyorlar para almiyorlar.
-
4000 km'de bir periyodik bakım 200 TL'ye yakın. Yağ değişimi 35 TL.
-
GB79 adlı üyeden alıntı
4000 km'de bir periyodik bakım 200 TL'ye yakın. Yağ değişimi 35 TL.
çokmuş hocam ya garantide değilse kendiniz yapın, zaten onlarında bişey yaptığı yok
-
crypton için 50/ 70 arası bakım ücreti alıyorlar. yağ hava filitresi zinciri geriyor bakımda yaptığıda bu kadar
-
bugün 4000 bakımı yapıldı.60 TL .3 bardak çay içtim serviste,2 sigara ikram ettiler.motoru yıkadılar.test sürüşü yaptılar.bana masaj yaptılar beklerken.moralim bozuktu onu düzelttiler .çok ilgililerdi sağolsunlar
-
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
bugün 4000 bakımı yapıldı.60 TL .3 bardak çay içtim serviste,2 sigara ikram ettiler.motoru yıkadılar.test sürüşü yaptılar.bana masaj yaptılar beklerken.moralim bozuktu onu düzelttiler .çok ilgililerdi sağolsunlar
Hocam siz yanlış yere gitmişsiniz
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
valla çıktığımda tabelaya baktım servis yazıyordu. bi daha olsa yine giderim
-
Honda motor almayi dusunuyorum. Istanbuldayim ve konuyu merak ediyorum. Hangi servisin kalitesi iyidir? Memnun olan arkadaslar paylasabilir mi?
-
Ümraniye D&B Doğu ve Batı Honda'yı çok öneriyorlar. Benim motorun da bakımları hep orada yapılmış.
-
motosiklet servisine gittiğine eminmisin
-
xmax 250 abs için dün rodaj sonrası bakıma gittim. motor ve şanzuman yağını değiştirdiler, 95 tl aldılar. umarım silkelememişlerdir
-
-
0 lira. Cunku hepsini kendim yapiyorum.
-
repair next happy andy
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
Kendisi degistiren arkadaslar, yagi ve yag filtresini kac paraya ve nerden temin ediyorsunuz?
-
FurkanZ adlı üyeden alıntı
Kendisi degistiren arkadaslar, yagi ve yag filtresini kac paraya ve nerden temin ediyorsunuz?
Motoruna göre değişir , yağ 25 tl en çok filtre 10 15 tl ( uyumlu olanı ) falan filan
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)