ilk motor kullananlara genelde söylenir motordan 1 kere düsecen
ilk motor kullananlara genelde söylenir motordan 1 kere düsecen
Teşekkürler tavsiyeni dinliycem
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
İnşallah ufak bir acıyla atlatırım ilk düşmeyi: )
Ben dün yaşadım ilk düşmeyi. Bugun yapılan ehliyet sınavına hazırlık için bir tahta vardı. Dün sürücü kursu eğitimi için oraya gittim. Tahtanın üstüne çıkamadım yandan çıkayım dedim ama olmadı tabi yapıştım yere. Neyse taktiği öğrendim sonradan da sınavda sıkıntı olmadı geçtim sınavdan.
Sakın ola "ben bu işi öğrendim, kolaymış yea" deme de ne yaparsan yap. Çünkü öyle dediğin, hissettiğin anda aslında öyle olmadığını öğretir motor adama.
hayırlı olsun bende dün direksiyon sınavına girdim hayatımda hiç vitesli kullanmamıştır 2 gün önceden hoca ne yapacağımı söyledi + olarak dönüşlerde hızlı girme dedi uyguladım ve direksiyondan geçtim 30 35 dk sürdürdü sınav yetkilileri ilk trafiğe çıkışta hızlı gittiğim için bişi anlamamışlar 2. de yawaş gittim geçer notu verdiler vitesli motor aslında çok karışık geliyor insana ama kullandımı arabadan daha kolay diyelebilirim.
Tebrik ederim benim sinavda 6 kasimda darısı başıma.
40yapar kardeşim kesinlikle motorun ciddiyetini biliyorum suan sadece sınavı gecmeye odaklandim, sonrasinda bir ufak motorla birlikte eğitimde alacağım. Bu zevki uzun yıllar tatmak istiyorum. Zaten evli ve çocuk sahibiyim, delikanlı zamanlarımı geçtim hayatımı kesinlikle riske atmam. Uyarın için teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)