Kotu hava sartlarina uzun yolda yakalananlar
Reklamlar
-
Kutahyadan izmire giderken aşırı yoğun sis bacaklarimi ıslatıyordu. Poşet bantlayip çozmüştüm
Reklamlar
-
telike adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir sorum olacak. yağmur geçirme konusunda hiçbi sıkıntım yok fakat vizörün dışına yapışan su damlaları için ne yapabilrim. vizörü görünmez hale getiriyor. yağmur yağarken de aynı şekilde. görüşümü kısıtlıyor.
Kardeşim hemen kaskın vizörüne araçların camı için su kaydırmaz spreyler var yada kadınlar temizlik yaparken yeni reklamlarda çıkıyor belki dikkatini çekmiştir viledanın su kaydırmaz spreyleri var onlardan sıkabilirsin
-
arkadaşlar bir sorum olacak. yağmur geçirme konusunda hiçbi sıkıntım yok fakat vizörün dışına yapışan su damlaları için ne yapabilrim. vizörü görünmez hale getiriyor. yağmur yağarken de aynı şekilde. görüşümü kısıtlıyor.
Bu tarz ürünler var ama ne kadar etkilidir faydalıdır bilmiyorum memnun olan da var olmayan da var
http://www.hepsiburada.com/liste/nas...oryId=20024792
-
07mehmet07 adlı üyeden alıntı
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Kardeşim hemen kaskın vizörüne araçların camı için su kaydırmaz spreyler var yada kadınlar temizlik yaparken yeni reklamlarda çıkıyor belki dikkatini çekmiştir viledanın su kaydırmaz spreyleri var onlardan sıkabilirsin
teşekkürler düz vizörüme denicem bi zararı olursa vizöre bi tanesi sağlam kalsın dün yağmur yoktu ama öndeki arabaların sıçrattığı sular çok kötü yaptı. videoda çamurlu suyla deniyorlar belki bi yararı dokunur tekrar teşekkürler
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
-
beb surekli motorumda 2 takin yagnurluk bulundururum hava soguksa bile gydiginde bagciklaei iktiginda hic usumessin yagmur yagarsa zaten sikinti yok aguatos ayinda istanbuldan sapancaya gittim kartepeyw cikacaktim herkes donarsniz yolda dedi motorla gderken bile terliyorduk yolun yarisinda titremeye polarlari gyneye basladik oda kesmedi yagmurluklari gydk tepeyi goremeden indik
-
Uzun mesafe değil ama fena ıslanmıştım sabah işe giderken hava mükemmel derecede güzeldi akşam tam çıkma saati geldiğinde bi gök gürültüsü ortalık sel suya döndü Allah dan iş yerinde mont um vardı onu giydim bide inşaat ustası ndan alt yağmurluk pantolon aldım buna rağmen eve vardığımda havuza düşmüş gibiydim ev ve iş yeri arası 5km sadece
-
Elmayı ikiye böl.. elma suyu tüm vizöre bulaşacak şekilde yarım elmayı vizöre sür.. Bak bakalım yağmur damlası tutunuyor mu ?
-
teşekkürler düz vizörüme denicem bi zararı olursa vizöre bi tanesi sağlam kalsın dün yağmur yoktu ama öndeki arabaların sıçrattığı sular çok kötü yaptı. videoda çamurlu suyla deniyorlar belki bi yararı dokunur tekrar teşekkürler
Üstat bundan memnun kalırsan bende tercih ederim hem arabanın da camınada sürerim mesela
-
hsk adlı üyeden alıntı
Uzun mesafe değil ama fena ıslanmıştım sabah işe giderken hava mükemmel derecede güzeldi akşam tam çıkma saati geldiğinde bi gök gürültüsü ortalık sel suya döndü Allah dan iş yerinde mont um vardı onu giydim bide inşaat ustası ndan alt yağmurluk pantolon aldım buna rağmen eve vardığımda havuza düşmüş gibiydim ev ve iş yeri arası 5km sadece
işten dönerken yağmur başlamışsa motoru bırakıyorum toplu taşıma ile geliyorum evime. koyabilecek yeriniz varsa bırakmanızı tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Üstat bundan memnun kalırsan bende tercih ederim hem arabanın da camınada sürerim mesela
deneyip burada yazarım tabiki
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
orbues adlı üyeden alıntı
Elmayı ikiye böl.. elma suyu tüm vizöre bulaşacak şekilde yarım elmayı vizöre sür.. Bak bakalım yağmur damlası tutunuyor mu ?
elma ilginç bi yaklaşım önce bunu denicem :D merak ettim
-
Yağmurda sürmeyi seven bi ben varim galiba.
-
Aslında iş yerinde daha güvende hem kapalı otopark da fakat eve giderken iki minibüs değişmem gerekiyor 2tl den 4tl yapıyo 4tl ye 1lt ye yakın benzin alıyorum oda 40km yol demek oda 4sefer işe gidiş geliş demek
-
hsk adlı üyeden alıntı
Aslında iş yerinde daha güvende hem kapalı otopark da fakat eve giderken iki minibüs değişmem gerekiyor 2tl den 4tl yapıyo 4tl ye 1lt ye yakın benzin alıyorum oda 40km yol demek oda 4sefer işe gidiş geliş demek
4 tl caninizdan önemli olmasa gerek yaklaşımınızı çok yanlış buldum kusura bakmayın
-
Çok yağmura yakalandım. Kıyafet nizami olduğu için, çok etkilenmedim. Lakin Muğla yağmurları şiddetlendim mi affetmez.Otomobille bile çok zorlar. Kısa mesafe sorun değil de,uzun yola gideceksem, meteorolojiden hava durumuna bakar,ona göre ilave tedbirimi alırım. Şiddetli yağışta ilk kapalı tesise sığınırım.
-
jackalxi adlı üyeden alıntı
4 tl caninizdan önemli olmasa gerek
yaklaşımınızı çok yanlış buldum kusura bakmayın
Doğru tabi ama benim 1tl bile fazla para harcayama ma gibi bi durumum söz konusu bu konuda ev kredisi ödüyorum ancak kafa kafaya ay sonu geliyor
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)