Honda CBR BinRR - Bakım, Temizlik ve Genel
Reklamlar
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
yine harika olmuş
Eyvallah.
Sokollu adlı üyeden alıntı
Kazasız, belasız hatta kılcal çiziksiz kullanırsınız inş
Benim yadigar kapı önünde leş gibi dururken bu fotoğrafları görünce utandım biraz ama neyse :D
Eyvallah, fotoğraflarda çizikler belli olmuyor tabi ama malesef çizikler mevcut. Hatta kuyruk tarafında 1-2 yerde ve sol grenajda ufak kırık ve vernik atması var. Sırf onlar için boyatmakta istemiyorum. Birkaç fotoğrafta belli ediyor kendini. Bir yandan da beni rahatsız ediyor. Pek takılmamaya çalışıyorum o eksiklere. O kadarda nazar boncuğu olsun diyorum
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Daha once demismiydim hatirlamiyorum ama motorunuz hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin insallah. Bu rengini ilk deva sizde gordum. Bu kasadaki en guzel renkmis bence.
-
Merhaba, elinize saglik cok aydinlatici olmus. Birsey sormak istiyorum. Fren balatalarina siktiginiz sey nedir? 23 nolu resimde mesela.
Paylasim icin tesekkurler.
-
bilginozi adlı üyeden alıntı
Daha once demismiydim hatirlamiyorum ama motorunuz hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin insallah. Bu rengini ilk deva sizde gordum. Bu kasadaki en guzel renkmis bence.
Eyvallah teşekkür ederim. Nadir bulunan bir renk.
FurkanZ adlı üyeden alıntı
Merhaba, elinize saglik cok aydinlatici olmus. Birsey sormak istiyorum. Fren balatalarina siktiginiz sey nedir? 23 nolu resimde mesela.
Paylasim icin tesekkurler.
Balata Temizleme Spreyi. Genelde araba jantlarına bulaşmış, normal detarjanla çıkmayan balata tozlarını temizlemeye yarıyor. Aynı şekilde ses çıkaran disklere ve balataya püskürtülüyor sesi kesmesi için. Balata ve disk temizliğinde ideal.
http://www.hepsiburada.com/liste/404-balata-temizleme-spreyi-500-ml-/productDetails.aspx?productId=otev8690725444634&ca tegoryId=20035741#Yorumlar
-
03 Haziran 2015, 20:56
-
24 Ağustos 2019, 14:20
günler ne çabuk geçmiş ya.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)