Kanuni Leopard Yeni motorum
Reklamlar
-
Titreme , Sarsılma hiç yok Neredeyse eski motorum Windy S 150 , Windy'e göre Farları çok çok iyi Özellikle selektör çakabiliyorsun uzunları açmadan bu ayrı bir güzellik katmış , ve Uzunlar yeterince uzaklığı yüksekliği ileriyi gösteriyor , sadece ön fren disk - balata kısmından ses geliyor oda motor yeni oldugu için sanırım zamanla aşınıp yerine oturur, Yeni motor alıpta ön fren disk - balata kısmından ses gelen oldumu aranızda yeni 0 Motorda
Reklamlar
-
Hayırlı olsun güle güle kullan.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
MCV adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullan.
sağol teşekkür ederim
'' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile
-
-
Sağolun arkadaşlar . Sıfır motor alıp ön disk balatadan ses geleniniz oldumu ? alışma süreci diskin balataya balatanın diske ?
-
Kur4y adlı üyeden alıntı
Sağolun arkadaşlar . Sıfır motor alıp ön disk balatadan ses geleniniz oldumu ? alışma süreci diskin balataya balatanın diske ?
hayırlı olsun hocam.
Alışma süreci olabilir balata disk arası. Çok ta rahatsız ettiyse, sökün balataları hafif bi zımpara geçebilirsiniz. Balatayı söktüğünüzde elinizle yoklayın, üstünde gezdirin elinizi. Fabrikadan çıkarken çapak falan kalmış olabilir, hafif zımpara halledecektir.
İçine de sinmiyorsa, servise bi baktır en iyisi.
-
500km'de discovery almştm bende lifan marka bu motorada çok benziyor ondada dediğin ses vardı ama 1500km geldim ses devam ediyordu sonrasında sattım zaten. Üretim hatası sanırım o genel olarak var bu motorlarda servise ilk bakımta anlat durumu düzeltirler.
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun hocam.
Alışma süreci olabilir balata disk arası. Çok ta rahatsız ettiyse, sökün balataları hafif bi zımpara geçebilirsiniz. Balatayı söktüğünüzde elinizle yoklayın, üstünde gezdirin elinizi. Fabrikadan çıkarken çapak falan kalmış olabilir, hafif zımpara halledecektir.
İçine de sinmiyorsa, servise bi baktır en iyisi.
Teşekkür ederim yorumun için , Servise gittim bunda birşey yok dediler için rahat olsun dediler . 400km Bakımına kadar böyle kullanayım eğer geçmezse bir kaç işlem yaptırırım . Şimdilik motorun bakım Km sini bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
umutk adlı üyeden alıntı
500km'de discovery almştm bende lifan marka bu motorada çok benziyor ondada dediğin ses vardı ama 1500km geldim ses devam ediyordu sonrasında sattım zaten. Üretim hatası sanırım o genel olarak var bu motorlarda servise ilk bakımta anlat durumu düzeltirler.
dediğin gibide olabilir. En kötü ihtimal Bakım KM sine kadar beklicem böyle kullanıcam seste düzelme azalma olmazsa Farklı bir balata (yenisi) ile bu sorun gidicektir sanırım
-
benim arka balatalardan ses geliyordu 5000km sonra geçti
bu motor üstten egzantirikli galiba? cbf150 kopyası motor bloğu.
-
solmyr adlı üyeden alıntı
benim arka balatalardan ses geliyordu
5000km sonra geçti
bu motor üstten egzantirikli galiba? cbf150 kopyası motor bloğu.
Bu motorda Honda Motoru kullanılmış alırken araştırdım yoksa GT170 alacaktım ama Konfor olarak ve arızasız olarak bunu söylediler . GT170 ler arıza çıkarıyormuş sürekli
-
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
-
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
Kaça aldın.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
sağolun arkadaşlar Fiyatı sölicem Faturada yazıyor . plaka ruhsat sigorta vesayre 275 TL civarı tuttu
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın...
-
Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin çok güzel motor aldın kırmızı olanından bendede var konforlu vede sağlam
-
sadi81 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin çok güzel motor aldın kırmızı olanından bendede var konforlu vede sağlam
sağol dayı , gerçekten konforlu sürüşler çok zevkli yormuyor titreme yok uzun yol yapılabilir.
-
Kur4y adlı üyeden alıntı
sağolun arkadaşlar Fiyatı sölicem Faturada yazıyor . plaka ruhsat sigorta vesayre 275 TL civarı tuttu
Çok iyi tutumuş yav
Benim sigorta, ruhsat ve plaka işlemleri toplam 880 TL
-
Ben windys150 devam ediyorum. İkisini kıyaslarsan sevinirim.
Bu arada bence kanuni bajajdan sonra kendi markasını iyice boşladı gibi..
-
yoldas002 adlı üyeden alıntı
Ben windys150 devam ediyorum. İkisini kıyaslarsan sevinirim.
Bu arada bence kanuni bajajdan sonra kendi markasını iyice boşladı gibi..
İkisi arasındaki Farkı soruyorsan , Windynin arka amortisor yaylı çift, Leopardın hidrolik çift yaylı , bunların dışında gerçekten sarsıntı yok motorda titreme vb. Farları çok iyi uzunlar araba farı gibi yeterince uzagı gösteriyor . Windynin uzunlar neredeyse kısalarla aynı çok problemdi bu benım için gece sürüşte. bunların dışında Uzunlar dışında selektör koymuşlar çok hoşuma gitti selektör çakıp duruyorum yolda :D ayrıyetten Leopardın motorunda honda motor kullanılmıştır. ve Windye göre benzin Tankı sanıyorum 6Litre civarı daha fazla büyük
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)