Taktıkları kask saçta yağlanmayı sağlıyormuş yağlanan saç besleniyormuş beslenen saç dökülmüyormuş kaynak berberimdeki dergi.
Taktıkları kask saçta yağlanmayı sağlıyormuş yağlanan saç besleniyormuş beslenen saç dökülmüyormuş kaynak berberimdeki dergi.
Benim bildiğimde kafaya takılan kaskın saç dökülmesini fazlalaştırdığı.
Yine de en iyisini İsviçreli bilim adamları bilir.
Yağlanan saç daha çabuk dökülüyor kendimden biliyorum
şu an 33 yaşındayım benim saçlarımda çok yağlıydı döküldü.Tabi ki Her şeyin en doğrusunu ALLAH bilir.
Saç dökülmesi hormonlara bağlı bir durumdur. Hormonların etkisi ile saç köklerinin evrelerinin daha hızlı tamamlanması olarak açıklanabilir. Saç diplerinin yağlanması ise cilt ile ilgilidir.
Üstat Rahmi Barutçu'nun beline kadar lüle lüle saçı var mesela Tıpkı benim gibi.
Kel sisman ve kisa boylu bi motorcu ararsaniz iste o benim. Kizlarin hayalindeki erkek
Merhaba,
çok ciddi bir bilgidir bu,emin misiniz, saçlarını seven biri olarak kaynak doğruysa eger motor hayatımı bitiriyorum
“Taktıkları kask saçta yağlanmayı sağlıyormuş yağlanan saç besleniyormuş beslenen saç dökülmüyormuş kaynak berberimdeki dergi.”
sac dokulmesi hormanlarla ilgiliymis. saci dokulenlerin cinsel olarak gucu daha fazla imis…
“motorcu olmak-kafadaki sac teli adeti-cinsel guc”
arasindaki 3lu baglantiyi da isvicreli bilim adamlarina birakmayin, siz kurun artik
Öyle olsa adam yatarken bile kask takar herhalde
kaskın baş ve deri üzerindeki uyguladığı baskı saç derisine zamanla etki edicektir ayrıca yağlanan saçlar derinin solunum yapmasını kısıtlar .böyle bir şey şuan için dökülmez dense bile başka bir grup bilim insanı farklı bir çalışmayla bunun aksini söyliyeceğine inanıyorum
kel bir kız olmak, kel bir erkek olmaktan daha kötüdür..
Ek olarak kuaförler , 2 günde bir saç yıkamanın sağlıklı olduğunu söylerler genelde, hergün saç yıkamak zararlıdır çünkü saç yağlanmaz ve yag saçı besler derler.
Kafanın kask ile en haşır neşir olduğu tam tepe kısmı yani basıncın yoğun olduğu kısımda bende dökülme söz konusu. Gerci dayımda aynı yerden kelleşmiş, suçu kaska atayım dedim ama genetik galiba :D
Dergi mi yoksa Bulvar gazetesi mi?
Orada ki haberler hep bu şekildir de...
https://www.google.com.tr/search?q=b...ml%3B438%3B521
bkz : rossi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)