Herhangi bir sigortacıya gittiğinizde'de zaten bir çok firmadan fiyat istiyor, her şeyi internetten yapalımda sigortacılar taş'mı yesin ?
Herhangi bir sigortacıya gittiğinizde'de zaten bir çok firmadan fiyat istiyor, her şeyi internetten yapalımda sigortacılar taş'mı yesin ?
herhangibir sigortacı dedikleriniz 1 en fazla 2 acentelik alabilir. Bir çok sigorta acenteliği varsa zaten sigortam.net gibi bir şeydir. Siz şimdi bir Anadolu sigorta acentesine gittiğinizde Aksigorta'dan teklif verebilir mi? veremez. Taş yesin konusuna hiç girmeyelim, avm, market bakkal'dan çıkarız sonra.
beyler 2 ay için de 2tane sigorta yaptırdım model marka fark etmez 2 side 50 tl biri 54 biri 59 plaka
yaş 31
kaza yok
bizim bi abi tenere 1200e 2012 mod 37 tl ye yaptırdı
model marka ya takılmayın yani
ERGOOOOOO
Sorunuzun cevabı evet verebir.
Nasıl verir? Sigortacılar kendi acentelikleri dışındaki acenteler ile aralarında paslaşırlar, (Bu paslaşma işlemi müşteri portföyünü büyütmek ve bir sonraki yıl için müşteriyi kaybetmemek amacıyla yapılır. ) siz poliçe bilgilerinizi verdiğinizde acente gtalk yada benzeri bir program ile diğer kullanıcılara mesaj atar ve fiyat ister, sonra kendi sigorta şirketinden hesaplama yapmaya başlar, zaten kendisi hesaplamayı bitirirken diğer acentelerden de fiyatlar gelmeye başlar, müşteri bu arada çayını içmektedir ve fiyat beklemektedir.
Acente ekranda gördüğü fiyatları müşteriye bildirir ve müşterinin istediği poliçe ile işlem biter.
Sigorta acenteleride tüm şirketleri bünyesinde bulundurmak isterler ama buna her sigorta şirketinin istediği aylık bir kota olduğundan ve bu kotaları doldurmak küçük sigortacılar için zor olduğundan bu şekilde müşteri portföyünü korumaya çalışmaktadırlar.
Yaşamak Direnmektir.
Bu konuda şunu önce lütfen netleştirelim bende sigortacayım , insanlarda şu kanı var arkadaşıma şu fiyat denmiş, iyi güzel kardeşim de o ona denmiş sana da aynı fiyat olur anlamına gelmez. Kriterler Yaş, Plaka , ildeki araç sayısı, ilk araç olup olmadığı, indirim hk. varmı diye gider. Kimse ben o zaman kazıklanmışım demesinin bir anlamı yok.. 30 küsür sigorta şirketi var en ucuzunu arayıp bulmak size kalıyor..
Arkadaşlar selamlar. Zorunlu trafik sigortası için bugün aldığım KUBA Rainbow motoruma farklı fiyatlar aldım. 580 lira verende oldu 230 lirada. Yinede 100 cc motor için fazla geliyor bana bu fiyat. İzmitte ikamet ediyorum. Daha uyguna bildiğiniz bir yer varmı İzmit te ?
HDI sigortadan şu anda en uygun rakamı aldım bilginize arkadaşlar.
neden sigorta fiyatları bu kadar farklı olur? benim sıfır 125 ybr ankara plaka 101 tl..ankaradan bir arkadaşın Konya' da sigortacılık yapan bir arkadaşından telefon, kredi kartı ve mail le 3.5 dk da yaptırdım.. ben pek genç değilim ve kadın olduğum için de biraz uygun bir sigorta olmuş olabilir.. ama sizinkilerde çok pahalıymış..isteyene buradan telefon nosunu yazabilirim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
hakan mirza 0555 573 12 02.. konya..
Hocam ben arabanın kasko + trafik ve motorun trafiğini de ilk kez bu yıl olmak üzere toplam 6 tane sigorta satın aldım buradan. otomobil için kesinlikle öneririm ama motorsiklet için eğer acentelerden iyi fiyat alamazsınız buraya bir başvurun. ben 195 liraya sigortam.net te yaptırdım. sağolsun satıcı arkadaşta çok ilgiliydi.
Sigortan.net kredi kartı bilgisini istiyor guvenlimidir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)