paddock stand (sehpa) hk.
Reklamlar
-
Dostlar selamlar,
Motosikletin zincirini kendim yağlayabilmek için paddock stand (sehpa) almayı düşünüyorum. Ancak internetten taradığımda Mototaş dışında (o da çok pahalı 90euro)bir yerde bulamadım. Daha uygun fiyata bulabilme şansım var mıdır? Nerede bulabilirim?
Ya da başka bir önerisi olan var mı?
Teşekkürler.
Reklamlar
-
-
flush royale adlı üyeden alıntı
Bu çok uygun fiyata yaptırılabilir. Bir kaç takım olan bir atölyede çok kolay yapılabilir. Epey de kullanışlı olur.
-
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
-
flush royale adlı üyeden alıntı
süper olmuş o kadar parayı bir sehpaya vermeye gerek yok bence de uğraşılarak yapılabilir. resimler fikir açısından çok güzel.
-
Benim kendim yapmam pek mümkün değil ama yaptırtmak için araştırabilirim öneriniz için teşekkürler.
-
sahibinden.com a yazarsanız 120 tl ye falan satılanları var.
-
Usta en kötüsü bile bu el yapımlarından iyidir.80 TL en ucuzu zaten.Git al kafan rahat etsin tekerlekli falan en azından
-
Izmir'de yerli bir firma üretiyor. Ben oradan aldım uzun bir suredirde mennuniyetle kullanıyorum. Bu fotograftakiler motoru kaldirdiktan sonra is görebilir ama onlarla tek başınıza motoru kaldıramazsiniz. Asil is motoru stand uzerine alip indirmekte.
Bu arada firmanın adı beformet.
-
dostum 80 liraya aldım izmirde. istanbulda daha ucuzları da var. 50 60 liraya da var. sahibinden de arka sehpa diye aratırsan bulabilirsin. yaptırmak için uğraşmayın bence
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...81548177/detay
Bi bak istersen sahibinden.com ' da çok çeşit var ön arka set satıyorlar bi göz at istersen onunda linki;
http://www.sahibinden.com/yedek-parc...r+sehpas%C4%B1
İyi Günler.
-
Cevaplarınız oldukça yeterli oldu. Çok teşekkür ediyorum herkese!
Güvenli sürüşler diliyorum.
-
-
braveguy adlı üyeden alıntı
vidyodaki sisteme bayıldım. kısa süreli duruşlar için ideal ha bir de şu bisiklet zincirine taktığınız mavi şey nedir? temizlemek için mi? yağlamak için mi? pratik mi ?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
telike adlı üyeden alıntı
vidyodaki sisteme bayıldım. kısa süreli duruşlar için ideal ha bir de şu bisiklet zincirine taktığınız mavi şey nedir? temizlemek için mi? yağlamak için mi? pratik mi ?
o kıvrılan profil benim de favorim pek ucuz değil yoksa çoktan almıştım
o mavi şeye gelince, alibabadan aldım.
içinde dönen rulolar var üstünde de delik var. delikten gazyağı döküp/damlatıp temizlemek maksadıyla aldım fakat henüz denemedim.
tek çekincem bisiklet zincirine göre yaptılarsa bizim zincir kalın gelecektir. denediğimde sonucu bu başlığa yazarım.
-
Nathan adlı üyeden alıntı
Dostlar selamlar,
Motosikletin zincirini kendim yağlayabilmek için paddock stand (sehpa) almayı düşünüyorum. Ancak internetten taradığımda Mototaş dışında (o da çok pahalı 90euro)bir yerde bulamadım. Daha uygun fiyata bulabilme şansım var mıdır? Nerede bulabilirim?
Ya da başka bir önerisi olan var mı?
Teşekkürler.
http://www.beformet.com/
Dürüst ve ilkeli bir firma.
-
braveguy adlı üyeden alıntı
o kıvrılan profil benim de favorim pek ucuz değil yoksa çoktan almıştım
o mavi şeye gelince, alibabadan aldım.
içinde dönen rulolar var üstünde de delik var. delikten gazyağı döküp/damlatıp temizlemek maksadıyla aldım fakat henüz denemedim.
tek çekincem bisiklet zincirine göre yaptılarsa bizim zincir kalın gelecektir. denediğimde sonucu bu başlığa yazarım.
beklemedeyim acaba sığacak mı
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
telike adlı üyeden alıntı
beklemedeyim acaba sığacak mı
hafta sonu kış öncesi bakım yaptım,
maalesef o mavi temizlik ünitesinin zincir genişliği bizim zincirlerin yarısı kadar ve kullanamadım.
Geleneksel yönteme (yukarıdaki kırmızı grunge fırça)devam.
-
-
Peki bu sehpalar her motora uyuyor mu? On ve arka icin ayri ayri mi almak gerekiyor?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)