Ankara Belediyesinin Hendek savaşı
Reklamlar
-
belediyenin suçu yok diyen hele bi beri gelsin. belediyeden habersiz kazı mı olur?
habersiz olursa belediye zabıtası ne halt yemeye var? sokakları kazılırken ne yapıyorlar.
imkanı yok habersiz hat döşeyemezsin. haber dediğim de sadece haber. o sokak kapatılmamış uyarı levhası konmamış kimin umurunda? belediye bunları kontrol etmeli ama işte havaya konuşuyoruz biz.
Reklamlar
-
Belediyeler kendine ait kazılarda bulunabilecekleri gibi başka kuruluş ve kurumların kazılarına onay veririler ve denetlerler. Yani örnekte olduğu gibi bir özel kuruluş izin alarak kazı yaparsa bu kazının güvenlik önlemleri alınarak yapılmasını ve kazı sonrası alanın eski haline getirilmesinin denetimi belediyelerdedir.
Bunun sebebi, vatandaş olarak tek bir kurumdan hesap sormamı, hakkımı aramamı sağlamak. Bilmemne telekominikasyon şirketinin peşinden koşmak zorunda değilim. O işi bir zahmet belediye yapacak, ben de belediyeden hesap soracağım bu hendek ne güzel kardeşim diye.
-
o birşey değilde bunlar neden yoldan geçiriyor kabloyu, ağır araçların sürekli geçmesi sonucu hasar oluşmayacak mı ?
-
İzmir İl Temsilcisi
-
tubejh adlı üyeden alıntı
o birşey değilde bunlar neden yoldan geçiriyor kabloyu, ağır araçların sürekli geçmesi sonucu hasar oluşmayacak mı ?
e tamam işte, sonra o iş birilerine ihale edilecek ,senin benim vergim tekrar birilerinin cebine girecek sistem bu titan titana
-
İstanbul'da Çobançeşme-Sefaköy E-5 yan yoldada aynı dert var. 2 ayı geçti öylece duruyor. 10 gün önce 60-70 km hızla içine girdim çok berbat bir durum ne düşüyosun nede içinden çıkabiliyosun.
-
Dün tamda bir çukur yüzünden düşüyordum.Anıttepe'den Kızılay'a dönen alt gecitten çıktığım anda karşıma bir çukur geldi.Tam çukurdan kaçtım birde baktım ki cukurun bir parcasi olan orta büyüklükte son anda farkedebildiğim ama kaçamadığım taş.Ön tekerimle mecbur üstünden geçtim motor yalpaladı ve sola yatma egilimi gosterdi.Ayağımı yere koymasam motorumla beraber asfaltta yakın temasa gececektim.Insan soruyor bir hayat bu kadar mı ucuz? Hic mi kontrol etmezsiniz yolları?
-
tubejh adlı üyeden alıntı
üzerine tek bir tekerin tamamen oturacağı kadar geniş bir çukur değil birde alçak yapmışlar yola göre ağırlık binmez.
-
Ben melih'e bir şey demiyorum. bir paket makarna 2 torba kömür için onurunu ve şerefini satanları asla affetmiyorum.
-
tragedie adlı üyeden alıntı
Ben melih'e bir şey demiyorum. bir paket makarna 2 torba kömür için onurunu ve şerefini satanları asla affetmiyorum.
2 seçim öncesi falandı sanırım. Yaşadığım belde 5000 kadar bir nüfusu var. Burada muşlu bir bakkal var(dı) ailecek inşaatçılık falan yapıyorlar, aşiret gibi bir şeyler. Seçim öncesi baktım kapılarında bir kamyon var kömür indiriyor. Ama baya indiriyor öyle 3-5 torba değil. Hayırdır dedim bu kömür ne iş, dedi seçim var ya gönderdiler. Dedim senin ihtiyacın mı var araba ev falan hepinizde, Allah daha çok versin de anlamadığım sana niye gönderiyorlar. Bu köyde 150 oyum var benim sıkıysa göndermesinler dedi
-
Manyak !!! kime denir sizce !?
-
tanertc adlı üyeden alıntı
2 seçim öncesi falandı sanırım. Yaşadığım belde 5000 kadar bir nüfusu var. Burada muşlu bir bakkal var(dı) ailecek inşaatçılık falan yapıyorlar, aşiret gibi bir şeyler. Seçim öncesi baktım kapılarında bir kamyon var kömür indiriyor. Ama baya indiriyor öyle 3-5 torba değil. Hayırdır dedim bu kömür ne iş, dedi seçim var ya gönderdiler. Dedim senin ihtiyacın mı var araba ev falan hepinizde, Allah daha çok versin de anlamadığım sana niye gönderiyorlar. Bu köyde 150 oyum var benim sıkıysa göndermesinler dedi
doğrudur inanırım. doğalgazlı evlere kömür yıktıklarını gördü bu gözler
-
hocam basınç sadece üsten olmaz ki yandan da olur, hani o kablo asfalta göre daha yumuşak malzeme, buda asfaltın oraya hareket etmesine ve kabloda hasara yol açmasına sebep olur.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
-
Daha geçen sene meclise birkaç yüz metre mesafede kaldırım çöktü ve bir vatandaşımız öldü, ses seda yok. Ama yılmamak lazım, tepki göstermek lazım. Yoksa bir bakmışsın burada Melih'i savunuyorsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)