Motorun Stop Lambasının Altına Çakar Lamba Nasıl Yapılır?
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar aşşağıdaki ürünü veya bunun gibi bir çakar lamba yaptırmak istiyorum frene bastığında stop lambası ile birlikte yanan şekilde Istanbulda yollarda birçok motorda göruyorum. Bu urunu alsam nerde nasıl yaptırabılırım Honda servisi parça ile gitsem yapar mı?
http://www.feyizoglu.com/F1-cakar-Lamba_48331.html#0
Reklamlar
-
Kendinde bağlantıyı yapabilirsin çakar lamba bağlantısını arka stop lambalarindan alman yeterli
-
Bu ürünü biraz daha araştır çünki 25 liradan her yerde var,
baglamasıda bir o kadar kolaydır,
3 adet kablo çıkar,
biri eksi dier ikisi artı olur,
artılardan biri sabit yanmasını saglar dieri ise frene basınca yanıp sönmesini sağlayacaktır yani ÇAKAR,
serviste baglayabilir sende yapabilirsin çok zon bişy değil,
Yolun düşerse ugra halledelım 5 dk işi var,
eğer düşünürsen 20 liradan gönderebilirim,
kablolarında üzerine yazarım hangi kablo nereye bağlanacağını istersen,
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Ben bu çakarın aynısını petrol ofisinden , 23.5 tl'ye almıştım . Ama henüz bağlama fırsatım benimde olmadı .
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
3 adet kablo çıkar,
artılardan biri sabit yanmasını saglar dieri ise frene basınca yanıp sönmesini sağlayacaktır yani ÇAKAR,
CB 125e icin olur mu acaba.
-
hayko5 adlı üyeden alıntı
CB 125e icin olur mu acaba.
Her motor için uygundur.
Ayrıca Serkan'ın bahsettiği gibi baglantısıda çok basittir.
-
3 adet kablo çıkar,
Nerede yeriniz İstanbulda mı? haftasonu açıksa uğrayabilirim çunku ben açıkcası bu konularda beceriksizimdir ve kendim bağlayamam bir bilgim yok. Enazından hem 20 tle almış hemde bi görmüş olurum ileriki şeyler içinde.
-
3 adet kablo çıkar,
Üstat 650f için uygunsa bana gönderir misin ltfn. Bağlantı için de kabloların üzerine yazarsan sevinirim.
Özelden hesap numaranı yaz ödemesini yapayım. Adres ve telefon bilgilerimi de yazarım.
-
5.5 tl aldım 2 tane güzelce kullanıyorum,
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-f1-cakar-ledli-formula-cakari-aninda-kargo-159536193/detay
-
Bu arada cezası yok değil mi bunun? Çakar yasak diye biliyorum ama frende olunca değişiyor mu durum?
-
Çakar led bence arka stopdan daha mantıklı daha işlevsel.Sahibindende 9 tl ye kadar var .Arka stopu iptal edip bunu bağlayabilirsin.Bağlantı aparatını motosiklete vidalıyorsun 1 2 vida deliği olur en fazla kuyrukda
-
Ben küçük cc de kullanacaklara hatırlatayım,
35 WAtt olduğu için motor kaldıramayabiliyor. Uzun bir gece yolculuğunda arka fren lambasının sönmesine neden olmuş, yoldan geçen bir taksi durup uyarmıştı.
Yani uzun kullanımda aküyü bitiriyor.
Çin malı motolarda stop ve fren modu aynı kablo üzerinden farklı amper değerleri ile geliyor sanırsam, benimki öyle, bu yüzden sadece frene basınca yansın gibi bir seçenek olmuyor. Normalde sönük yanıyor, frene basınca gücü artıyor.
Eğer motorunuz böyleyse direk aküden anahtar vasıtası ile çekin, 2 kademeli anahtar ile hem sabit mod hem çakar mod çalıştırırsınız. Uzun yolculuklarda kapatıp aküyü koruyabilirsiniz.
-
Çakar var çakar var . Genelde bunların ledleri güçsüz oluyor ve normal stop lambası kadar aydınlatıyor. Yani yanıp sönmese dikkat çekmeyecek ki çoğu zaman bizim uyanık şoförlerimiz o yanıp sönmeyi bile fark edemiyor
Ben yıllar evvel arabam için bir elektrikçi arkadaşa power ledler kullandırarak yaptırmıştım. Ani frenlerde f1 takip lambası şeklinde çakıyordu. Bayya görünürlüğü vardı yani.
Bu lambayı ucuza alıp içindeki ledleri bir elektrikçide güçlü ledlerle değiştirin derim
-
-
100 tl e mi yaptırdınız bu arka stoptaki lambaları?
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
100 tl e mi yaptırdınız bu arka stoptaki lambaları?
evet 100 TL mal oldu
-
Zamanında buradan powerled'li 5'li stop almıştım.
http://kasarotomotiv.com/urun-1-32-6...i_DAYFLEX.html
Ekstra çakar devresi de alıp bağlamıştım. Videosu:
-
mehmetenis adlı üyeden alıntı
evet 100 TL mal oldu
Çakar lamba kadar güzel gözükmedi benim zevkime göre değil bu lambalar.
-
Beyler fazı şu tip olanı hiç bir yerde bulamıyorum güya F1 çakar diye geçiyor ama farklı fazda yanıp sönüyorlar hep. Bilen biri yardımcı olabilir mi?
-
Ben bu video yu sefaköydeki autocar led de izledim onlar yapmışlar 50 adet power led uygulaması ve çakar devresi ile birlikte 2500 TL mâl olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)