deliler gibi kaza videoları ölüm haberlerine bakıyorum. yinede motordan vazgeçemiyorum. piskolojik rahatsızlık gibi görmeye başladım artık.
sizde böyle şeyler yapıyor musunuz?
deliler gibi kaza videoları ölüm haberlerine bakıyorum. yinede motordan vazgeçemiyorum. piskolojik rahatsızlık gibi görmeye başladım artık.
sizde böyle şeyler yapıyor musunuz?
yok biz anın tadını çıkarıyoruz sana da tavsiye ederim
Niye izliyosun kaza videolarını?
izlemek iyidir. olası tehlikeler hakkında fikrimiz olur.
izleyince daha yavaş ve dikkatli kullanıyorum. 1sağlam kaza videosu 1hafta etkili oluyor
kaza yapmadan 3-5 saniye önce yavaşlayıp direk mi vurmak, yoksa frenleri kızaklayıp kaymak mı ?
o 3-5 saniye birseyler yapmak lazım ama pek olmuyor.
ben hiç izlemiyorum önüme gelincede kanal değişiyorum...durduk yere can sıkmaya gerek yok...bu konuyada girmeyecektim video falan vardır diye ama öle değilmiş
Boş zamanlarımda olabildigince izliyorum.
Çoğu şeyin farkında olarak çıkmış oluyorsun trafige.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Kaza videolarından edindiğin en önemli ve altın kurallardan biri minibüs ve özellikle otobüs yanından geçerken önüme hep biri fırlayakmış gibi dikkatli davranıyorum. Bu sayede abartmıyorum 6-7 olay atlattım.
bende sureklı youtube den kaza vıdeosu ızlerım cok faydalı olduguna ınanıyorum olası tehlıkelerı baskalarının kotu tecrubelerınden ogrenmıs oluyorsun . muhtemel tehlıkelerı öngörme gibi bir yetenek gelıstırıyor ınsan . ama kaza yapmıs ve fecı sekılde can vermıs ınsanların goruntulerını seyredemıyorum o ayrı...
bu adama 24 saat kaza videosu izletmişler bak ne hale gelmiş
Her seyi kararinda yapmak lazim, daha cok egitim videolari izleyin, egitimi tamam surucu o seyrettigin hadiselerin icinde degil anca uzaginda sahidi olur
kaza izlemek ve o kazayı kritik etmek tabi ki işe yarar. bilinç altında da yer alacağına inanıyorum ama oturup da kaza üstüne kaza izlemek biraz uçuk bişey hem niye "vazgeçemiyorum" demişsin anlamadım yok vazgeçmek için izliyorsan direk bırak gitsin nedir yani bu çelişki
şaka şaka bırakma tabi ne bırakcan git dolaş biraz paranoya iyi değiiiil.
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
bende izliyorum ve faydalı olduğunu düşünüyorum. olası tehlikelerin nereden gelebileceğini fark ediyorum. örneğin kazalar en çok kavşaklarda oluyor. bu yüzden kavşaklara yaklaşırken hızımı daha da düşürüyorum. bunu gibi bir çok olayı yaşamadan aklıma kazıyorum.
bende baya bi izlerim
faydalıdır izlemek
ders çıkarma manasında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)