Motor aksamından akan yeşil sıvı
Reklamlar
-
arkadaşlar 2010 orta kasa cbr 125 kullanıcısyım
geçen gün motora doğru eğildiğimde motor parçalarından aka aka gelen bir sıvı(diş temizleme sularına benzer yeşil bi yağ)gördüm
bi kaç kere tekrar etti bu sıvı
nereden geliyor olabilir ne sıvısıdır bu?
anadolu yakasında bu motoru hakkıyla bakacak bi usta var mı?
zira çoğuna gittim hepsinden ya kazık yedim ya da derdimi anlatamadım.
son sorum fren manetine ihtiyacım var ama kasa sadece bi yıl geldiği için türkiyeye parçası az bulunuyor. bana honda parçasını stok yapan kurumsal çalışan bi parçacı tavsiye edebilcek birisi var mı bu manetten bulmam lazım
Reklamlar
-
-
radyatörün sıvısı. max seviyeden fazla koyuşmuş olabilir. ya da hava yapmıştır. kendi kendine tahliye ediyo. başka bi kaçak yoksa eğer. normal bi durum ama o sıvı boyaya zarar verbilir silmek lazım
-
motosikletin bel soğukluğuna yakalanmıştir :-D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
antibiyotik tedavisi şart ;-)
-
yazın sıcağında tam gaz motor surduğumde aynı olay la karşılaşınca fren hidroliği patlamış sandım meğer motor hararet yapmış normal durum sen bi gende radyatörun seviyesini kontrol et
-
O motor uzaylı , yaralanmış olabilir . Akan yeşil sıvı da kan olmalı :p
-
oocan adlı üyeden alıntı
O motor uzaylı , yaralanmış olabilir . Akan yeşil sıvı da kan olmalı :p
Beyin bedava
-
Radyatör sıvısı o. Benim cbr250 motorumda da aynı durum meydana gelmişti. Radyatör sıvısını pompalayan hortumun ucunda pervane var onun keçesi yanmış olabilir. Onu değiştirmeniz lazım çünkü motor hararet göstergesi yanıyor belli bir süre sonra radyatörde sıvı kalmayınca.
Bir de şunu kontrol edin, boşta gaz verince sıvının akış hızı değişiyor mu? Artarsa gözle görülür bir biçimde servise, ustaya gidin kısa sürede.
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Beyin bedava
Evet bedava ve ben bedava bulduğum herşeyden bolca alırım
Sizede tavsiye ederim. Böylece araya sıkıştırılmış basit bir espriye gülüp geçebilirsiniz.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
Ooo çok sert
-
Akan radyatör sıvısı. Dışarı akması normal değil.
Fren maneti için de herhangi bir yetkili servise gidip sipariş geçebilirsiniz. Fabrikadan getirirler ~1 hafta sürede.
-
oocan adlı üyeden alıntı
Evet bedava ve ben bedava bulduğum herşeyden bolca alırım
Sizede tavsiye ederim. Böylece araya sıkıştırılmış basit bir espriye gülüp geçebilirsiniz.
Alıntı ''la bi sıs ,her lafa atlama ...''
Senide biliyoruz araya sıkıştırılmış basit bir espiriye gülecek beyini bedava olmasına rağmen bile bulamıyorsanız.....
anladın sen onu önce kendine bak sonra insanlara çat anladınmı buda sana kapak olsun
-
foruma yeni kayıt oldum yaş ortalaması cok duşuk sanırım gereksiz espri bi hayli çok
yardım edenlere de teşekkürler
-
pelevenk adlı üyeden alıntı
foruma yeni kayıt oldum yaş ortalaması cok duşuk sanırım gereksiz espri bi hayli çok
yardım edenlere de teşekkürler
Aynen doğru diyorsun kardeşim yok motor uzaylıymış yeşil sıvıda uzaylının kanıymış bu nedir bilim kurgu forumumu burası adam birşey sormuş mantıklı bir cevap bekliyor espiri yaptığını sanıyor birde gülmemizi bekliyor.Arada böyleleri çıkar bulaşma sen bunlara.
Bu arada o sıvı büyük ihtimal soğutma sıvısıdır.
-
Eyvallah hocam siviyla olan sorunu simdilik bidaha yasamadim motorumu da sattim zaten
-
-
oocan adlı üyeden alıntı
hehehe öyledir sen ancak kendini küçük düşürürsün kapanmış konuyu açıpta forum ortamını germeyiniz.Arkadaşın olur olmaz burası kahvehane değil. Uzaylı sever arkadaşım.Nokta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)