pcx 150 ile 2014 yzf 125 takas yapayım mı?
Reklamlar
-
2014 pcx 150 mi 2014 yzf125 le takas yapma fikri girdi beynimin kıvrımlarında dolaşıp duruyor
rahat mı battı otur totonun üstüne mi dersiniz yoksa takas yapayım mı?yorumlarınızı bekliyorum.
Not:%50 artçılı %40 artçısız kullanıyorum motoru .(3 tip insan vardır sayı saymayı bilenler ve bilmeyenler
Reklamlar
-
yzf harika motor. yeni kasayi anlatmaya gerek yok zaten. cc olarak pek bi fark hissedeceğini düşünmüyorum. oturus pozisyonuna alışırim dersen takas yap. hangi renk ile takas yapacaksın?
-
kırmızı hocam. pişman olmaktan korkuyorum açıkçası ybr kullandım bi ara ama pcx e de çok alıştım. kararsız kaldım çok
-
sürüş bakımından bilmem ama fiyat bakımından siz karlı çıkacaksınız gibi arada baya fark var nedne böyle bir takasa giriyor onu düşünmek lazım. yzf 125 i barkın abi tanıtmış berki izlemişsinizdir ama ben yinede atim http://www.youtube.com/watch?v=HseA7I43Z18
-
valla ben barkin in o yzf tanıtımına hiç mi hiç katılmıyorum.. madem yzf videosunu izliyorsunuz bi de cbr videosunu izleyin derim. yzf ye gitmiyor, sesi çıkmıyor diyor da sanırım görüntüsüne öyle kapılmış ki yorumladığı motoru 4silindir motor zannediyor. yzf de elbette ses olmaz. gitmiyor dediği motor 135-140 yapıyor ne yapsın 180mi yapsın yzf? tek silindir motordan sırf tipi on numara diye r6 sesi mi çıksın. yzf 125cc nin piçi olmuş gelen giden eleştiriyor. valla kimse kusura bakmasın o harika tasarım, harika şasi, yeni kasada ki ters ön çatal..
sevgili altın elbiseli cbr ye biniyor aman bir övmeler bir göklere sığdıramamalar filan. bir zamanlar yzf ye o para verilir mi diyorlardı şimdi cbr de merak etmeyin aynı para oldu neyine güveniyorsa.. yzf nin tek suçu çok güzel bir motor olması. nedense hep 600-1000 cc motorlar ile kıyaslaniyor.
-
şimdi 2 videosunu da izledim yzf yi gömmüş aynı hondayı öve öve bitirememiş. fiyat pahalı belki biraz ama tasarım on numara yav
-
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
şimdi 2 videosunu da izledim
yzf yi gömmüş aynı hondayı öve öve bitirememiş. fiyat pahalı belki biraz ama tasarım on numara yav
altın elbiseli nin boyu yanılmıyorsam 183 filan. yzf o boyu dahi kurtarıyor. bi de cbr ye bindiğindeki komediyi seyret
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
valla bi aksilik olmazsa ben yarın race blue almaya gidiyorum 14 model kardeşim :-)
bizim burada bi arkadaşta yzf var sağolsun verdi bi kullandım ben altın elbiseliye hiç mi hiç katılmıyorum yzf konusunda
-
2 tane yzf verseler pcxime degişmem :D
-
2014 pcx 150 mi 2014 yzf125 le takas yapma fikri girdi beynimin kıvrımlarında dolaşıp duruyor
rahat mı battı otur totonun üstüne mi dersiniz yoksa takas yapayım mı?yorumlarınızı bekliyorum.
Not:%50 artçılı %40 artçısız kullanıyorum motoru .(3 tip insan vardır sayı saymayı bilenler ve bilmeyenler
Yzf R125 başlığına bekleriz sizi de.Bende 2014 kırmızı modeli var ve en güzel yanını söylemek gerekirse kırmızı ışıkta yanında duran araçlar hayran hayran bakıyor ya o zaman pahabiçilemez.
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
-
rahat mı battı derler. pcx in rahatlığını konforunu pratikliğini bulamazsınız. şehiriçi tabi ki pcx düşünmen hata bence.
-
emre xt125 adlı üyeden alıntı
altın elbiseli nin boyu yanılmıyorsam 183 filan. yzf o boyu dahi kurtarıyor. bi de cbr ye bindiğindeki komediyi seyret
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
valla bi aksilik olmazsa ben yarın race blue almaya gidiyorum 14 model kardeşim :-)
bizim burada bi arkadaşta yzf var sağolsun verdi bi kullandım ben altın elbiseliye hiç mi hiç katılmıyorum yzf konusunda
şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kardeşim
-
şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kardeşim
çok teşekkür ederim kardeşim daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
-
PCX 150 den sonra YZF125 kesmez takas düşünüyorsan 250lik bir şeyler bakmalısın. Birde %50 artçılı kullanıyorum demişsin yzf125 te artçının halini bir görsen... bu kadar yatık pozisyonda kullanılan bir motor şehir içi işkence olabilir.
-
Kullandım. Yzf pismanliktir.bel ağrısı hatta fıtığıdır.dönme kabiliyeti gidon aralığı dardır sahibi bile şehir içinde kullanamadigini söyledi
-
bence değiştirme, yzf'nin sürüşü rahatsız ve zor. pcx gibi rahat bir modelden sonra pişman olabilirsin.
-
işte illa dürtüyo.şehir içinde az kullanırım aslında.genelde 30 km işe gidiş dönüş..bazen de 70 km mesafede izmire gideriz hanımla (İzmir TİRE'liyim).bilemedim valla
-
o motorda artçı yalan olur benden söylemesi
ayrıca 125'lik motoru şehir içnde kullanmayacaksın da nerede kullanacaksın
-
Vitesli ve Racing motorda inip skutere binince allahım ne oluyor demiştim denge ve küçük tekerden dolayı.pcx denemedim ama ben yzfden yanayım
-----
dibindibibinot:artçıyı unut ya da iyi bi arka süspansiyon ayarı seni %50 için idare eder artarda. Şekil de şekil zaten ;)
Dikkat yazdıklarım Yorumdr, bencedir .;)
-
Yzf125 kullanmadım gidişini duruşunu bilmem lakin rus manita gibi namussuz biblo(250lik olaydı iyiydi)
-
kafamda deli sorular
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)