Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

pcx 150 ile 2014 yzf 125 takas yapayım mı?

REKLAM ALANI

ben bugün kardeşimi bindirdim abi gayet rahat diyordu. bi arkadaşım vardı onu bindirdim sen çok aşağıda kaldın hem yüksekten seyrediyorum kendimi konuşma yapan halkı selamlayan belediye başkanı gibi hissediyorum dedi. annem yan biniyor o pek beğenmedi bundan önce xt vardı o çok rahattı diyor.. yani sizde de yan binecek biri varsa :-)
    ben bugün 3 artci aldım yorumlarını yazdim size :-)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mr.[T] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX 150-pulsar 200NS-Yamaha NMAX
    kardeş için rahat
    arkadaş için makam havasında
    anne için rahat değil diyosun

xbuky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yzf r125 diyorum susuyorum

Motosikleti
    izmirin neresinden hemşerim 2014 model mi sendeki? tire izmir arası pcx 110 u geçmedi yzf nasıl olur sence

Alıntı Mr.[T] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş için rahat
    arkadaş için makam havasında
    anne için rahat değil diyosun
    aynen kardeşim. rahat değil derken yine gezdik ama xt çok rahattı diyor annem. tabi enduro ile süpersport bir motorun oturus pozisyonu bir olmaz. buna da alışır annem :-)

Motosikleti
    teşekkür ederim kardeş. valla seviyorum burayı çok samimi sıcak bi forumumuz var
    xbuky bunu beğendi.

Kardeşim bende var 2013 çok memnunum. Allah ayırmasın kaza vermesin . Üniversiteye onla gidiyorum ilgiden sıkılırsın diyorum başka bir şey demiyorum. boyum 190 hiç bir sorun yaşamadım oturuş pozisyonunda. Seriliğine gelince bence 125 cc ve 140 kg motor için ki bende üstüne binince 200+ oluyor bence çok çok iyi. yakıtı çok iyi. Daha ne olsun be abi başka bişi sormak istersen cevaplarım

Motosikleti
    Allah cümlemizi kazalardan,hırsızlıktan korusun.

En kısa zamanda bi deneme sürüşü yapmam lazım çatlarım yoksa

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Istanbul'da olsaydin Yamaha'nin test surusleri oluyor her cuma Istanbul Park'da artcini da al git dene derdim. Ille de sekil supersport diyorsan da artcinin dahi nispeten daha konforlu oldugu ve fiyatlarinin ikinci elde cok yakin oldugu Kawasaki ninja 250 ya da 300r i tavsiye ederim. Oturus ve surus de tam supersport degil daha konforlu

HONDAANTALYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı xbuky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bende var 2013 çok memnunum. Allah ayırmasın kaza vermesin . Üniversiteye onla gidiyorum ilgiden sıkılırsın diyorum başka bir şey demiyorum. boyum 190 hiç bir sorun yaşamadım oturuş pozisyonunda. Seriliğine gelince bence 125 cc ve 140 kg motor için ki bende üstüne binince 200+ oluyor bence çok çok iyi. yakıtı çok iyi. Daha ne olsun be abi başka bişi sormak istersen cevaplarım
    Yzf ile üniversiteye gidiyosun ilgi odağı oluyosun doğrudur.Bizim buralarda turist çok olduğu için PCX ile şöyle bir tura çıkıyorum , Maksat hava deyil ama turistlerin elleri ile beni göstermesi biraz gıcımı kaldırıyor tabi..
    [B]Yamama BWS 100 , Honda Beat 100 cc , Honda Spacy 110 ,Honda Pcx

Motor her zaman farklıdır. Ve araba falan bu zevki veremez...
    Mutluluk iki bacak arasındadır.

ben yzf yi alınca çarşıda sadece 1kez dolandım bugün yağmur olduğu için çıkarmadım motoru. çarşıya çıktım gören herkes motoru soruyor abi o nasıl bir motordur ya diye. her gören bakıyor. bi de söyle bi şey fark ettim :-D ilginçtir yoldan yaya geçecek araba varsa koşarak geçmeye çalışıyor yzf yi gören öylece kalıyor yayalarda bekliyor arabalar da bekliyor :-D bana çok yol veren oldu buyrun geçin diyorum geçmiyorlar :-)
    Mr.[T] bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)