Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

karbüratör değiştirmek sorunu halleder mi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 125 mg deluxe
    iyi günler sevgili forum üyeleri. daha önce de bu konu hakkında konu açmıştım mondial 125 mg deluxe motorumun yakıtından memnun değilim. 1 litre ile 25 km yol gidiyorum. bu hafta sonu da motorumu tamire getireceğim ve karbüratörünü değiştireceğim sizce herhangi bir sorun yaşar mıyım ? yakıt normale döner mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. bilen kimse yok mu ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Alıntı akin96 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi günler sevgili forum üyeleri. daha önce de bu konu hakkında konu açmıştım mondial 125 mg deluxe motorumun yakıtından memnun değilim. 1 litre ile 25 km yol gidiyorum. bu hafta sonu da motorumu tamire getireceğim ve karbüratörünü değiştireceğim sizce herhangi bir sorun yaşar mıyım ? yakıt normale döner mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. bilen kimse yok mu ?
    Sorun karbüratördense yakıt normale döner.Hava filtresinin durumu,egzoz durumu,buji kablosu,buji,alternatör ve akü kısaca ateşleme elemanları da yakıt tüketimine etki ederler. Hava yakıt karışım ayarı da fazla yakmaya neden olabilir.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    karbratör değiştirmeden önce bi ayar yaptırın isterseniz

Motosikleti
    mondial 125 mg deluxe
    yaklaşık 2 ay önce bütün ayarlarını ve eksiklerini yaptırdım ustamda. ama sonuç değişmedi. 25 tl ile 125 km gidiyordu bakımdan sonra 126 oldu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)