karbüratör değiştirmek sorunu halleder mi ?
Reklamlar
-
iyi günler sevgili forum üyeleri. daha önce de bu konu hakkında konu açmıştım mondial 125 mg deluxe motorumun yakıtından memnun değilim. 1 litre ile 25 km yol gidiyorum. bu hafta sonu da motorumu tamire getireceğim ve karbüratörünü değiştireceğim sizce herhangi bir sorun yaşar mıyım ? yakıt normale döner mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. bilen kimse yok mu ?
Reklamlar
-
akin96 adlı üyeden alıntı
iyi günler sevgili forum üyeleri. daha önce de bu konu hakkında konu açmıştım mondial 125 mg deluxe motorumun yakıtından memnun değilim. 1 litre ile 25 km yol gidiyorum. bu hafta sonu da motorumu tamire getireceğim ve karbüratörünü değiştireceğim sizce herhangi bir sorun yaşar mıyım ? yakıt normale döner mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. bilen kimse yok mu ?
Sorun karbüratördense yakıt normale döner.Hava filtresinin durumu,egzoz durumu,buji kablosu,buji,alternatör ve akü kısaca ateşleme elemanları da yakıt tüketimine etki ederler. Hava yakıt karışım ayarı da fazla yakmaya neden olabilir.
-
karbratör değiştirmeden önce bi ayar yaptırın isterseniz
-
yaklaşık 2 ay önce bütün ayarlarını ve eksiklerini yaptırdım ustamda. ama sonuç değişmedi. 25 tl ile 125 km gidiyordu bakımdan sonra 126 oldu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)