Ankara'da dolandırıcılık vakası!!!!
Reklamlar
-
levent1976 adlı üyeden alıntı
Sizde bana hakaretmi ediyorsunuz ne oldunu bilmeyen birisini yazisi uzerine sodurlu 88 bunuda vercem savciliga ayri bir dosyada tabi
Olay konuyu açan arkadaşın anlattığı gibi olmadıysa, nasıl olduğunu anlatabilirsiniz. Herkes dinler sizi. Daha 1 ay oldu olmadı point motor da tazminat davası açacaktı herkese o davayı bekliyoruz, bence sen dava konusunda acele etme, ama sonuçta cevap hakkın var doğal olarak. Belki konuyu açan arkadaş yalan konuşuyordur, doğrusu neyse sen anlat.
Reklamlar
-
Cokkkk sinirlendim ve kin yaptım bunun hesabini verecekler yalanlar kedi et misali
-
levent1976 adlı üyeden alıntı
Sizde bana hakaretmi ediyorsunuz ne oldunu bilmeyen birisini yazisi uzerine sodurlu 88 bunuda vercem savciliga ayri bir dosyada tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Caneroz neyi ucuz atlasmis daha beni karalak ney onude o evre var cok ugrasicam cok
Vermeyeni bütün arabistan ?? He mi
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
Motorun vizesi yok, yaptıracak param da yok dedin... İyi niyetimizle sana motorun fiyatından düşülmek üzere 500 lira peşinat gönderdik. Motoru almazsak geri vereceğini söyledin. Motosiklet bize söylemediğin kusurlarla dolu, üstüne de 500 liranın üzerine yatmaya kalktın. Allah'tan kork vicdansız, bu mu senin insanlığın ?? Halen vermeyecektim parayı diyorsun, polisi aradığımda da bu şekilde davranmaya devam etseydin ya ?? Tüm telefon konuşmalarımızın kaydı var, para transferinin kaydı var, TÜV den vize yaptırdığın tarihi saati belli... Yukarıda yazdıklarımın hepsi noktasına virgülüne kadar doğru iken istediğini yapmakta özgürsün...
-
[/COLOR]Caneroz neyi ucuz atlasmis daha beni karalak ney onude o evre var cok ugrasicam cok[/QUOTE]
Hangi dil bu acaba?
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
-
Motora musteri oldular ve kapora yatirdilar hersey guzel buraya kadar geldiler ve bulustuk baktilar baktilar ve ne sordular dersiniz dusmussun bula cizilmis demesinlermi bu dedim cross motor dagda tasta biniliyor illaki cizik olur yok olmazmis hangi kanalda yasayorlasa basladi mahana bulmaya derdi fiyat dusurmek varsa bir eksigi yaptirsyim dedim onada razi olmadilar o ara ankara raider in ustasi aptullah kaya geldi yanimiza herseye sahit aprilla yetkili ustasi neyi beyenmediniz soyleyin dedi nedesin hersey iyide ici isinmamis okadar bilgisizki konyaya binerek gidecekmis gidemessin bunla uzun yol motoru degil deyince yok ben hic almam dedi bende bilmedigin motoru ne almakalkiyosun simdimi vaz gectin neden bekledim bir hafta bilincsiz cross hevescisi yuzunden sonra bir cingenelik bir cingenelik akliniz durur 250 yide verdim gidin nalet olsun dedim ney zoruna gittiyse burda beni ve motoru karalamaya calisiyor ama verecek hesabini bir aprilla parasi harcasamda
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
Bu arada buraya ankarada dolandici yazmisya beni bir arkadas aradi istanbuldan onda tesekkur ederim simdi uye oldum onun sayesinde ve kendimi anlata bildim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Motorun detayli resimlerini atmaya calistim ama cepten yziyorum olmadi merak eden gelir aprilla rxw yi gorebilir binebilir sirf bu yalancinin ne oldugunu anlasin diye cekinmeden arayin bakalim dedigi gibimi herkezi bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
Araiyorum acamiyorlar bile telefonu ne babasi ne kendi yandiniz siz sordunlu88 kime camur attigini bilmoyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
Ahlakin vekisiligin bu yazdigindan belli herkez anlar heralde
-
İlk mesajda yazdığım kusurlar motosikletden hiç anlamayan birinin bile rahatça göreceği şeyler... Bana motoru anlatması aşağıda...
-
-
Masallar masallar .Cebinde muayene parası yok savcılığa verecek dsfsdfsdf gölbaşının gülleri
-
Motorun nasil oldugunu bilmek isteyenler aprilla yetli servis ustasi ve motora sifirdan bugune kadar bakan aptullah kaya sorsun telefon no 05352752808
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
Macit 50 param olmasa aprilla rxw kullanmam dosyanin bir ciktisinida sana yollucam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
Ayrica gol basi degil cayyolunda oturuyorum misafirim ol istersen yarin
-
Hanginiz yalancısınız bilader.Ayıp değilmi bu kadar insan içinde onurunuzu hiçe sayıyorsunuz hey Allahım .Allah ıslah etsin ticaret anlaşıyı insanlık birinizde 0 ozaman peh.
-
Moderatör
Konuyu adli olarak çözebilirsiniz.
İkili anlaşmalar/anlaşmazlıklar üçüncü şahısları bağlamadığından, konu sahibi ve konuda adı geçen arkadaşın eklemek istediği birşeyler olduğu takdirde konuyu tekrar aktif edebiliriz.
İyi forumlar.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)