http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-armor-komple-ust-govde-koruma-pmu1732
peki ya bu altına kazak giydiğim deri montun içine sığarmı sanırım tek başına kullanılmıyor ?
Lütfen yardım edin
4riders Motomax'in konyada ürettirdiği bir markadır. Yerli malıdır. F/P oranı gayet yüksek bir markadır. İthal malların tekstiline bu paraları vermektense 4riders çok daha mantıklıdır.
kazak olayını şunun için söyledim deri montum motosiklet için değil standart yani . içine bu armor u giysem sanırım sığar hemde koruma sağlar
böylece yazında fileli olduğundan montsuz direk thsirt giyerim diye
hemde çok ucuz geldi fiyatı
Arkadaşlar yok mu şu montu kullanan Allah aşkına
kendim kullanmıyorum ama geçenlerde tanımadığım bir arkadaşın üstünde gördüm aynı montu çok hoşuma gitti.
Ben bugün 4riders armor deri ceketi motomax Şirinevler'den 450 TL aldım, gayet güzel bir ürün, dikişleri güzel, fermuarların kalitesi gayet güzel sorunsuzca açılıp kapanıyor.Kalıpları dar bana normalde XL beden olur iken bu modelde 2XL almak zorunda kaldım, Bu arada montlar Hindistan'da üretiliyormuş bilginize.
İzlenimlerim,
Soğuk havalarda içine muhakkak neoplen yelek giymek gerekiyor, deri olması rüzgarı ve yağmuru geçirmemesini sağlıyor ama sıcak tutmuyor cepleri küçük sigara telefon anahtarlık ruhsatı koyduğunuzda şişme yapıyor, ceket ağır 2mm dana derisinden yapılmış, korumaları insana güven veriyor, yalnız derisi yeni olduğundan kask takıldığında ki kask takmadan yola çıkmayalım boyun kısmı kaska sürtüyor,
bu arada boyun kısmı v şeklinde tasarlandığından dolayı o bölgeden rüzgar alıyor,
Ben ürünü beğendim tavsiye ederim
aklıma bişey takıldı fiyatı çok cazip demişsin de. bu fiyata icon un montları var. daha başka bir sürü 4riders tan daha iyi markanın daha iyi montları var. hörgüce mi takıldın acaba?
Montu geçen pazar kızıltoprak motomax'dan aldım. İki gündür kullanıyorum. Allah korumalarını denettirmesin ama sırt korumasının kalitesi hoşuma gitti içime sindi. tech90 nın ürettiği en 1621-1 kullanmışlar omuz ve dirseklerde. Fuarda revit- alpinestar tekstil ceketlerini inceleyip kullandığım prohell'den farkının olmadığını görünce deriye yöneldim. Şu an için dainese-spidi-alpinstar fiyatları benim çok üzerimde olduğu için bunu tercih ettim. Kışın kullanacak arkadaşlar almasın kollarda termal içlik yok yelek gibi yapmışlar. Göğüsten kesinlikle soğuk ve hava almıyor ama kolları biraz soğukta üşütebilir, yazın da bayram ettirir. kalıpları biraz büyük ben m beden giyiyorum bunda m bedende korumalar tam oturmadı s beden aldım. Kolları çok geniş tutmuşlar eldivenin içine sokarken biraz bükmek gerekiyo o da deri olduğu için kıvırdığınız yeri acıtabiliyor. Zamanla kullandıkça eklerim olumlu olumsuz bilgileri.
Ben geçen aldım fuar nedeni ile tüm ürünlerde yüzde 20 indirim vardı 800 küsür lira idi bu mont 600 e bıraktı adam derisi ağırlığı vs harika orj dana derisi kokusu üstünde ayrıca komple knoxun bel den sırta boyna kadar olan korumalığınıda takabiliyorsun hiç rahatsıZlık vermiyo . Nasipse bu ay sonuda motoruma kavuştum mu tamamdır bu iş
Başlık eski ama, google üzerinde araştırma yapınca bu başlığa getirdiği için yazmak istedim. 4riders neo'yu 1 senedir kullanıyorum, geçen kışı kendisiyle geçirdim, gayet memnunum, eksi derecelerde dahi üşütmedi. Sıkıntı olabilecek tek yanı, bir miktar ağır olması
Deri mont içinde hafif olmasını zaten beklemeyeceğimden zamanla alıştım. Soruları olan kişilere yardımcı olabilirim. Çay sözüne İstabul içi gelip gösterebilirim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)