Onu bilemem, ama ben şunu kullanıyorum ;
http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-armor-deri-ceket-pmu2204
Çokta memnun oldugum bi ürün.
Onu bilemem, ama ben şunu kullanıyorum ;
Çokta memnun oldugum bi ürün.
Bende 4 riders deri ceket kullanıyorum, derisi çok iyi gerçek deri ve sağlam tavsiye ederim.
armor kullanan baya varmış :D bu arada biz alırken daha ucuzdu ( ben 349 a aldım bi süre sonra % 30 indrimle 250ye alanlar oldu ) bu sene zamlandı fiyatlar yani biz aldığımızda daha dandikti fiyata bakıcak olursak :D . Şuna eminim 3- 5 sene sonra fiyatları 1000 2000 liralara çekseler çaktırmadan ozamanki mont almayı düşünen nesil.4 ridersmı revitmi vs. diye konu açacak eminim :D Sadece fiyata bakıp kalite konusunda karara varanlar mevcut
Bende 1 yıldır armor modelini kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim zaten aynı kalite ve özelliklerde farklı model ceket bu.
http://www.motomaxonlineshop.com/hel...-ceket-pmu2838
Bunun hakkında fikri olan var mı arkadaşlar?
dostum 4riders ı pek kaliteli bilmem. bu montu görmedim ama kullandığımız 4riders eldiven olsun mont olsun dikişleri kalitesiz malzemesi zayıf. dün venom tourex mont siparişim geldi mesela bir numara mont. kalitesini bu kadar beklemiyordum. venomun deri ceketi de çok güzeldi ama onu almadım (deri ceketim var). gözün kapalı alabilirsin. 4riders mı = uzak dur..
Herkese teşekkür ederim. Direk bu montun kullanıcısından da bir yorum bekliyorum.
Zihinsel engelli senin diye senin gibilere derler, kuduz köpek gibi saldıracak birilerini arayanlara derler...
Motomax'tan bu güne kadar;
Kask,
yelek,
eldiven
termal içlik,
mont,
pantolon,
kumaş yan çanta,
malzemelerini aldım. Hepsi mutlaka bir yerinden ya patladı, ya dikişi attı ya da reflektörü söküldü. Korumalar ha bire kayıyor, deri diye sattığı eldiven soyuluyor. Evladım, deri soyulmaz. 600 liralık bir botum var, futbol dahi oynadım ama ıslak medille silince geri düzeliyor çünkü geröek deri.
Motomax ta satılan 4R ürünleri 5 para etmez, kullandığım hiçbir ürünü parasını haketmiyor. kimsede babasının hayrına dünya markalarında 10 liraya satılan malı sana 6 liraya satmaz. Mutlaka vardır ekşi bir yanı. Şimdi git sütünü iç yat.
Var mı başka yardımcı olabilecek?
Bugün hudson robocop ve 4riders hörgüçlü modeli denedim. Robocop modeli sanırım şişman chopper kullanan abilerimiz için üretilmiş. XS bedenine kadar denedim yine de belimi hiç sarmadı çok geniş yapılmış. Kaza anında kayma yada sürüş sırasında şişme yapacağını düşündüm. 4riders modelini de inceledim.Llikralı Tshirt gibi oldu resmen üstüme. Motomax'de ceketi giyip sürüş yapmama bile izin verdiler. Korumaları kontrol ettim kayma yapar mı diye şuan için gayet tatmin edici. Esnediğinde ne fark olur bilemiyorum. Ama şu kadar söyliyim ortalama yada Fit bir vücudunuz varsa robocop size uygun olmayabilir. Uzun vadede deformasyon ve esneme payını bekleyip görücez.
Hudson deri Robocop ile 4riders Armor birbirine çok benziyor. Üreticileri aynı mı ya da hangisi diğerinin taklidi?
Bu yıl kış çıkışında almıştım hemde 220 TL civarına , hem üstüme iyi oturuyor hemde koruması ve kendisi sağlam asfalt üstünde bizzat test ettim montta çizik bile yok , ben tavsiye ederim , hatta şimdi 4riders bot almayı düşünüyorum kullanan varsa bir yorum yapsın hazır konu açılmışken
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
bizzat gittim denedim bana göre işçiliği beş para etmez deri gibi duruyor ama dainese ustune oturdugu sardıgı tat asla yok as parada degıl, deri mont bır kez alınır yıllarca gıyılır dusuncesıyle vazgectım... Az daha bekler kalıtelı bırsey alırım... hee ındırıme gıdıp 300e ındırırse dusunuruz ;)
Hudson ve 4 riders deri montlarını nerde üretiyor amerikadamı?Az mantık sonra çok laf .Fiyat iyimi ? 600 tl hörgüçlü montu nerde alıyorsunuz?Aradan fake iki kişi aldım patladı diyor .Patlamadı bende aldım hala duruyor.Karalama en ucuzu 4riders şu an madem boklayacaksın kanıt koy.
Ben de armor almaya niyetliyim ancak bedeni yok, acil mont almam gerekiyor Neo modeli ile armor arasında tasarım haricinde korumayı çok etkileyecek fark var mı?
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Direk kullanıcısı veya kullanan arkadaşı olan varsa çok memnun olurum. Her türlü olumlu-olumsuz yorumlarınızı yazar mısınız?
4Riders markasını bilmem çok kısa bir dönem belliğini kullanıp iade etmiştim genel olarak bana ifade etmiyor diyebilirim. Ama 4Riders markası yüzünden MOTOMAX ile ilgili genel kanıda bulunmak yanlış olmuş. KNOX yazlık ve kışlık eldivenlerimi, NITRO AIKIDO artçı kaskımı, COLD KILLER ürünlerimi hatta yanında ufak tefek bir sürü motor ekipmanımı buradan aldım. Ürünlerden de firmadan da gayet mennunum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)