Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangi lastiği seçeyim

REKLAM ALANI
    hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Merhaba arkadaşlar geçen yagmurda ufak bi kaza atlattım önünde ki minibüs durunca benim şeridime giren adam yüzünden fren e hafif basmama rağmen motor altımdan kaydı gitti bıraktım düştü Allah tan bana birşey olmadı ve hızım 20km den fazla bile değildi şimdi yeni lastik arayışına girdim fakat hangisi karar vermek zor hem yolu iyi tutsun hemde yağmurda kayma yapmasın istiyorum sürekli olarak asfalt yolda sürücem toprak yola falan girmiyorum.
    arka lastik ölçüleri : 130 / 70-12
    ön lastik ölçüleri : 110/ 90-12

Arka lastik için baktığım bir link :http://lastikal.com.tr/urun_goster.a...FQ3LtAodyVEA4w

Ön lastik için baktığım bir link : http://lastikal.com.tr/arama_sonuclari.aspx?kid=1538

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
    34 HSK 57
    ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
    MONDİAL MASH

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Benim de bilgi almak istediğim bir konu aslında konunun açılması iyi olmuş.Benim de lastik ölçülerim " 3.00-18 / 110/90-16 " şeklinde.Deneyimli sürücülerin önerebileceği bir lastik varsa bilgi edinmek isterim.Birde lastiği sadece arkaya mı almalı yoksa hem ön hem arkaya mı ?

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ctiy grip ler kılcal damarlı ve çok kanallıdır ıslak zemin için üretilmişler ancak 1 senede bitmektedir.power pure ise orta bölümü sert malzemeden kenarları ise yumuşak hamurdan yağılmış ve çift hamurlu oluşu en fazla kullanım ömru vaad ediyor ancak ıslak zemin için değiller. michelin için bunu söyleyebilirm pirelli gts kullandım onun daha dişi bitmeden ek yerinden ayrıldığını görünce lanet okuyup lastiklerimi değiştmiştim o yuzden pirelli benim için yok:D bence citiy grip kullan

Motosikleti
    Yorumun için teşekkürler biraz dah vaktim var parayı denkleştirmek adına hem fikir verenler de olur bu arada biraz daha üstünde nylon marka lastik var eski sahibi yeni almış ne kadar yeni de olsa NYLON sonuçta...
    34 HSK 57
    MONDİAL MASH

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    michelin city grip tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum. Geçenlerde ıslak ve kaygan bir yerde önüme aniden araba yola çıktı arka freni istemeden de olsa kilitlemişim arkayı biraz kaydırdı, freni bırakınca yola tutundu tekrar. Ama orjinal nylonlarla kesin devrilirdi. city-grip diyorum ben de.
    hsk bunu beğendi.

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Scooter için en çok Michelin City Grip kullanılıyor, benim scooterda aldığımda Metzeler Feel Free vardı, çok memnundum. Biraz daha pahalı Micheline göre. Kolay gelsin..
    hsk bunu beğendi.

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    city grip, geçen yıl yağmur lastiği de cıktı.
    hsk bunu beğendi.

Motosikleti
    Herkes aynı tavsiyede bulunmuş parasını ayarlamak kaldı artık bana da

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    mantıklı olan ikisini de aynı model (desen yada hamur) lastik ile değiştirmek, elbette lastik fiyatları o kadar uygun olmayabiliyor (bilinen kaliteli markalardan bahsediyorum)

94CanRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 250r
    Alıntı Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de bilgi almak istediğim bir konu aslında konunun açılması iyi olmuş.Benim de lastik ölçülerim " 3.00-18 / 110/90-16 " şeklinde.Deneyimli sürücülerin önerebileceği bir lastik varsa bilgi edinmek isterim.Birde lastiği sadece arkaya mı almalı yoksa hem ön hem arkaya mı ?
    selam benimde eski motorum vulture dı. Arkaya city grip öne pilot sporty taktım özellikle ıslak havada kuru gibi gidiyordu. Kış geldi orjinal lastikle gezmeyin param olmadığında şu an ki motorumda irc var ve yağmurda bu kadar kötü bi lastik görmedim.
    ''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Pilot street ebatları uyarsa oda iyidir
    hsk bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pilot street ebatları uyarsa oda iyidir
    Tamam ona da bi bakayım burada mischell ın bi bayisi var şayet motor lastiği de varsa oradan alıp degistirme işlemini de yaptırırım.

Motosikleti
    İkinci el yazıyor bu lastik alınır mı orjınal olmama gibi bi durumu olur mu sizce alayım mı almayım mı ikisi 140tl tutuyor ön arka alcam ölçüleri mevcut mıchellın de sıfırı tanesi 140tl sizce ne yapayım ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...23863162/detay
    34 HSK 57
    MONDİAL MASH

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)