Az önce motor aldım değiştirirler mi ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar 3-4 saat önce motor aldım , bütçem 2500 tl idi ve mondial 125lik turkuaz aldım ancak ön kısmı şekil olarak içime bi türlü sinmedi , 2700 tlye de bisan 150 cclik onun tipi gayet hoştu , bu şeylerde tipe bakılmaz evet ama aldıgım motorumun ön kısmı çok cocuksu geldi elektrikli bisiklet gibi.
Motor henüz teslim almadım bakımları yapılması gerekmiş pazartesi günü alınırmış ancak teslim. Motor sıfır bu arada. Fatura kestiler. Acaba yarın (açıksa pazarları tabi) gidip desem 200 tl daha koyup bisanınkini alsam mümkün olur mu ? Yoksa fatura var diye mümkün değil mi
Reklamlar
-
mumkun cok erken ara bakim yapilmadan..
-
Trakyalordu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 3-4 saat önce motor aldım , bütçem 2500 tl idi ve mondial 125lik turkuaz aldım ancak ön kısmı şekil olarak içime bi türlü sinmedi , 2700 tlye de bisan 150 cclik onun tipi gayet hoştu , bu şeylerde tipe bakılmaz evet ama aldıgım motorumun ön kısmı çok cocuksu geldi elektrikli bisiklet gibi.
Motor henüz teslim almadım bakımları yapılması gerekmiş pazartesi günü alınırmış ancak teslim. Motor sıfır bu arada. Fatura kestiler. Acaba yarın (açıksa pazarları tabi) gidip desem 200 tl daha koyup bisanınkini alsam mümkün olur mu ? Yoksa fatura var diye mümkün değil mi
Hafta içi alsaydın Fatura kestikten sonra Mtv vergisini ödeselerdi iptali olmazdı ama hafta sonu bildiğim kadarıyla Mtv ekranı açık değil faturayı iptal edebilirler.
-
Yarın dükkan acık değilse mahvoldum ya. Ne yapsam bilmiyorum
-
hallolur teslim almadığın için yardımcı olurlar.
-
drfettah adlı üyeden alıntı
hallolur teslim almadığın için yardımcı olurlar.
İşte yarın okul dolayısıyla izmite geçiyorum tekirdağdan. Babam teslim alacaktı pazartesi motoru. PAzar halledemezsem kalır :( Bi an gaflete düştüm aldım mondiali :/
-
YA SEN BİSANIN HANGİ MODDELİNİ DİYORSUN MONDİAL GÜZELDİR.
-
YA SEN BİSANIN HANGİ MODDELİNİ DİYORSUN MONDİAL GÜZELDİR.
bu modeli aldım aynı renk hocam , önde ayrı bir çamurluk olmayınca biaz kötü geldi bana burun kısmı motorun (125 cc 2.500 tl) elektrikli motor gibi duruyor
bisan da buydu 150 cc (2.700 tl)
-
iyi ki bisan almamışsın yorumları çok güzel değil mondial parça servis daha uygun bence değiştirme, şahsi görüşüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
http://www.n11.com/bisan-nysa-150-cc-P16604352
-
iyi ki bisan almamışsın yorumları çok güzel değil mondial parça servis daha uygun bence değiştirme, şahsi görüşüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
http://www.n11.com/bisan-nysa-150-cc-P16604352
Hocam mondial tip olarak çok sıkıntı yarattı ben de o yüzden ünviersite öğrencisiyim okulda da kullanacağım çok basit kaçtı sanki mondial turkuaz
-
Bence mondial tip olarak daha guzel duruyor
-
Yasal olarak iptali mümkün, mtv si ödenmiş olsa bile onunda iptali mümkün, plaka çıkmadığı sürece iptal etme işlemleri yapılabilir illa iptal olacaksa plaka çıksa bile yapılabilir sadece biraz uğraş gerektiriyor ama bayii iptal işlemleri ile uğraşmak istemeyip sana iptal edemeyiz diyebilirler. Ben araba satan firmada çalıştığım için biliyorum 60-70 bin liralık işler bile iptal edebiliyorsak o satışında iptali olur fikrinde kararlıysan vazgeçme iptal ettir.
-
TEşekkürler , biletimi salı gününe ertelettim yarın , eğer yarın acık değilse p.tesi sabahtan koşturacağım , bi de motorlar hakkında yorum yapar mısnız arkadaşlar siz olsanız hangisini alırdınız , tekrar hatırlatayım tek takıldıgım konu elektrikli motor gibi durması ve 125lik olması mondialin. Yani bisan olan daha spor gibi duruyor o yüzden
-
yanlış anlama ama bu gösterdiğin bisan tam 7 yıldır hatta 8 yıldır çıkan bir model. iki yılda dağılmaya da başlar kardeşim. mondialin makineleri biraz daha iyidir. bugün bu tarz skuter almak istersem mondiale bakarım.
-
bildiğim kadarı ile mondial türkiyenin en çok satan motosikleti
-
Ben tip olarak memnun değilim sadece mondial markasından dolayı değil
-
seçim yapcaksan bence mondial tip olarak daha güzel. ünüversitede kullanacağını düşünürsek mondial daha şirin diğeri daha hacimli bir motor sanırım ama biaz daha serseri vari birşey. ben olsam mondiali alırdım daha şirin. ama biraz daha bütçeyi artırabiliyorsam eğer hondanın cupları var Wing Go 3 milyar küsür olması lazım onu tercih ederim .
-
Elektiriklige olan takıntınız nedir anlayamadım..Ayrıca benim motorun tıpkısı, herseyiyle aynı kopyasını yapmıslar(elektrikli) ama aksine bende seviniyorum.Bana kalırsa alıcağım motorun tipi degil ,servisini bakımını daha iyi yapıcak bir markaya onem verirdim. Ve oda Mondial olsa gerek.Yarın oburgun gorünüse aldanıp çoh wah wah lar oluyor ...Seçim senin, Hayırlı olsun.
-
O motor Honda Fizy'nin kopyası zaten. Marka olarak Mondial yerine Bisan tercih edilmez. Kaliteleri çok farklı olmasa bile...
-
Mondial daha güzel duruyor.Görünüşe aldanma!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)