Herkese merhaba,
Dun istanbul'dan Isparta'ya geldim. Firsatini bulmusken motor ne kadar basiyor bos yolda test edeyim dedim. Duzlukte 175 km/h hiza rahatlikla cikiyor. Cok iyi kapanma ve biraz sabir ile 177 km/h hizi goruyor biraz egimli yolda 181 km/h gordum ve devir kesiciye girdi ( cok tatli bir sesi var duymalisiniz ).
Ilk 300 km 150-175 km/h arasi hizarla geldim. Sonra ki 250 km'yi 140-150 km/h ve kalan son 100-150 km'yi de 100-130 km/h hiz ile gelerek yolculugumu bitirdim.Toplam yolculuk 650-700 km civariydi. Ilk 300 km'de km basi 22 krs, sonra ki 250 km'de 20 krs, son 150 km'de 18 krs yakmisim. Toplamda 125 tl tuttu yakit masrafim. Ve benzin alma molalarini ve cuma namazi arasini cikarirsak 5 saatte istanbul'dan Isparta'ya gelmisim.
Isparta'ya geldigimde yagimin degisme suresi gelmisti. Yagini kontrol ettigimde 300-400 ml yag eksiltmisti. Yuksek devirlerde kullanimda normaldir diye dusunuyorum. Umarim da oyledir...
Dip not olarak virajlarda motorumu ne kadar yatirabildigimi merak ettim. Sola donerken sol elimi asfalta surtecek kadar yatirabiliyormusum. Deneyerek onu ogrendim
Eve geldigimde boynumda ve kollarimda hafif bir tutulma vardi. Ayrica motorumda dusuk devirde ve sabit hizla giderken cok ufak teklemeler oldugunu farkettim. Bunu da yol uzerinden aldigim benzincilere yoruyorum. Kirli yakit satiyorlarsa belki ondandir diyorum. Deponun bitmesini bekleyip yrni yakit alacagim. Sorun devam ederse ustama gotururum motorumu
Merak eden arkadaslara uzun yol tecrubemi paylasmak istedim. Kalin saglicakla...
Isparta'nin beni karsilama manzarasi
Kaskin ve motorumun hali
Konuyu telefonumdan açıyorum. Yazim yanlislari olabilir kusuruma bakmayin.