canim ulkemde dövülme tehdidi aldim.Neden mi?
-
Motorumla giderken yolun karşısından motoruyla gelen 40-50 yaşlarinda bir teyzeye, parmagimla kendi kaskimi gösterdim. Bu yasta bir bayanin motor kullanması çok güzel,ama kask kullanmamasi üzücü geldi çünkü. Neyse ,200 metre gittim motorun tekerinde bir sıkıntı var gibi geldi.kenara çektim. yanimda bir araba durdu.teyzenin arkasindan gidiyiyormuş ve geri dönmüş beni yakalamak için.arabadan inen bir amca ;sen kime kask gösteriyon,senin ağzini burnunu kirarim ,takmazsa takmasin dedi.yav bunda ne kötülük var diye anlatamadim tabi,neyse,bağira cagira arabasına binip gitti.biz ne zaman bu hale gedik arkadaşlar. Daha da önemlisi Ne zaman bu halden çıkacağız?
Reklamlar
-
siz üstünüze düşeni yapmışsınız hocam. sorunuza yanıt veremedim ama
-
Aman forumdaş, sineye çekmekle en iyisini etmişsin, herkeste bir cinnet hali, bu durumlarda kör / sağır / dilsiz / elsiz / kolsuz olmakta faide var, yazacak daha çok şey var... püfürük konuları dahi suistimale açık halde, fitne sebebi , naçizane herzaman dua edelim, her aklımıza geldikçe dua aman...
-
Yaşını almış insanlar belli bir yaştan sonra ne desen boş çünkü kendi bildiğini okur herkese doğru olan onlara yanlış gelebilir sen doğrusunu yapmışın ama bizim insanlarımıza laf anlatmak zordur kendi bildiğini okur
-
Sen olayı yanlış anlamışsın dostum
Bence adam, ölsün diye kadını kasksız bindirmiştir motosiklete. Sen de kask takmasını işaret edince, kadın duruma uyanmasın diye kızmış adam sana
-
Hiç uğraşmam ister kask taksın ister takmasın umurum olmaz, ölürlerse motosiklet kazalarında ölüm oranı düşer fenada olmaz.
Bizim ülkemiz hep böyleydi hiç bir zamanda düzelmeyecek aksine dahada kötüye gidecek.
-
Henüz toy bir genç olsa, abicim bak böyle böyle diye tavsiye niteliğinde bir şeyler bile söyleyebilirsin.
Ama koca kadın kask takmamışsa, sana ne? Kaşınmışsın dostum
-
Teşekkürler düşüncelerinize.
-
O teyze arabadaki elemanın kaynanası olabilir.
-
Görgü tanığı,mobese görüntüleri ile birlikte tck 106 ve tck125 gerekçesiyle dava açın. Dava sonucunda karşı taraf için hükmün açıklanmasının geri bırakılmasından denetimli serbestlik ve bir miktar para cezası kararına varılır. Tazminat talep edebilirsiniz.
-
İzmir İl Temsilcisi
Şaşırdım kaldım ne insanlar var.
-
Levsy adlı üyeden alıntı
Henüz toy bir genç olsa, abicim bak böyle böyle diye tavsiye niteliğinde bir şeyler bile söyleyebilirsin.
Ama koca kadın kask takmamışsa, sana ne? Kaşınmışsın dostum
Bu neyin kafası?
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
lickup adlı üyeden alıntı
Bu neyin kafası?
Mevcut ortama göre "değişmiş" kafadır arkadaş.
Sonuçta kask takıp takmaması sadece kendisini ilgilendiren bir meseledir. Öyle örnek motorcu ayaklarıyla elin karısına / herifine işaret yaparsan netice yukarıdaki gibi olur. Dene istersen.
-
Karsimdakini "elin karisi-herifi" olarak değil,insan olarak görmustum aslında.
-
Seni ilgilendirmeyen bir şey. İster takar ister takmaz.
-
hadi kadın genç olsa arkadan gelen adam kocasıdır nişanlısıdır kıskanmış derdim de 50 yaşında be kardeşim En iyisi kimseye karışmamak kötü
bi ders belki ama buda sana ders olsun bak durduk yerde ciğeri 5 para etmeyecek adam moralini bozdu emin ol o motoru kullananınkide etmezdi..
-
Peki kaski olmadigi için yapacagi kaza durumu için ne diyorsunuz.yüzüne gözüne gelen sinekten,tastan yapacagi kazada karsi tarafa verebileceği zararları düşündünüz mu?biraz ilgilendiriyor muş değil mi hepimizi
-
şu yobazlara akma dostum en iyisini yapmışsın, bu işin kadını erkeği küçüğü büyüğü yok yanlış yapanı uyarmak insani görevindir.
-
sercan_unlu adlı üyeden alıntı
Karsimdakini "elin karisi-herifi" olarak değil,insan olarak görmustum aslında.
E sorun bu işte... eskidendi onlar. İnsanlar zıvanadan çıkmış durumda. O insanlık, anlayış ve hoşgörü kavramları maalesef tarih olmak üzere.
Karışmayın, işinize gücünüze bakın.
Yahu şu devirde arkadaşınızı bile eleştiremiyorsunuz, farkında değil misiniz?
-
kask takmayı biliyon da insan psikolojisinden pek anlamıyon ahbap.
"canım ülkem" filan amma tepeden bakan sevimsiz ifadeler.
burdan jakobenizm'e ordan politikaya bağlarım, üstüme gelmeyin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)