Çıkarıp sallasaydın usta adam yürek mi yemiş kendilerini gangsta sanıyorlar a**
Çıkarıp sallasaydın usta adam yürek mi yemiş kendilerini gangsta sanıyorlar a**
bittabi efendim;
penisinizi hasmınıza sallamadan nasıl medenileşebilinir değil mi ya!
İşte sercan gibi biri iyi niyetli bir hareket yapar, adam diyar21 gibi biri çıkar, sallar.
Nitekim öyle olmuş, anlatmaya çalıştığımız bu.
İnsanlığın pek kıymet görmediği ülkede yaşıyoruz, doğaldır.
Herkes kendi işine baksın.
Sen tak kaskini hayatın senin gozunde değerli ise.
O takmazsa takmasin kendi cahilligi.
Geberirse gebersin.
Toy delikanlıyı uyarabilirsinde bayanı uyarırsan yanlış anlaşılırsın böyle durumlarda hiç bulaşmaman lazım
Herkesin kendi kuralı ile yola çıktığı bu ülke de birisini uyarmak insanı görev evet de karşımız daki ılımlı bir kişi olmuyor hiçbir zaman .
Dün isıskenderun da çırdım çırdonun birisi ben çok ters yerde duruyormuşum söve söve önümden geçti sadece gözünün içine baktım estağfurullah çektim. Ama o sırada bile ne bakıyon indirme beni triplerine girdi.
inşallah kaza yapıp geberir o teyze
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
bunlar zamanla azalacak , nesilleri tükenecek. sizin insanlık motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin. gene olsa gene medeni bir şekilde uyarın. laf eden olursa basın gidin.
keşke banada böyle denk gelse ya hemen plakaya cezayı kitlerim
benzeri bir olay benim de başıma gelmişti bayramda da uzun uzun yazmaya üşendim.
ama yaşadığım olaydan çıkardığım ders şudur ki; boşver.
insanlık yapmışsınız ama unutmayın ki kimse kimsenin babasının oğlu/kızı değil. iyilikten maraz doğarmış.
Üstüne düşmeyen bir şey yapmışsın, orada polisciliğe soyunmuşsun gereken cevabıda almışsın.
Doğal seleksiyon boşver.
Ben de bu akşam bir taksi sürücüsü tarafından taciz edildim. Arkama dayanıp kornalar falan, kafamı çevirdim el kol hareketleri, bağırıp çağırmalar falan. Aklınca yol istiyor benden ya da hızlı gitmemi söylüyor, 3 şeridin en sağındakindeyim, ışıklara yaklaşıyoruz ve kırmızı yanıyor, arabalar bekliyor. Kafamı çevirip nereye gideceksin dedim, resmen adam canımıza kast ediyor dibime girip, ani bir fren yapsam ezip geçecek. Ben de geçtim arabaların yanından, yeşil yanınca da bastım gittim. Benden hızlı mı gitmiş oldu, neyin kafası bu anlamak zor. Yine iyi günler bunlar gün gelecek belki de korna çalmadan ezip geçecekler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)