Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu montun orijinal olup olmadığına karar veremedim

REKLAM ALANI

Sayın forum üyeleri hayırlı geceler herkese. Forumda yeniyim. Henüz motorum yok. Önceliğim kask ve mont almak. Kaskta karar verdim. Nolan n64 smart alacağım. Fakat mont konusunda sıkıntılarım var. Sahibindenden, sahibinin yurtdısından getirtip hiç kullanamadıgını söyledigi bir mont buldum. Fakat montun bu modelini baska hiçbir yerde bulamadım. Sizlere danısmak isterim. Bu mont orijinal mi beni bilgilendirir misiniz? Fiyat olarak sahibi 450 tl istiyor. 400 450 tl ye alabileceğim uygun başka mont varsa yardımcı olur musunuz
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Eleman marc marquezi animsatti bana tip olarak. Kendi sponsoru orjinaldir.

Alıntı motorcu adam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eleman marc marquezi animsatti bana tip olarak. Kendi sponsoru orjinaldir.
    peki mont orijinal midir bana o lazım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

[IMG][/IMG][IMG][/IMG]

flush royale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Yzf R125 Anodized Red
    O bu değil de benim montta keşke böyle reklektif olsaymış.
    Kakono hakiri sokomoyu tokaji.

Mehmet Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L
    Alpinestars sahibinden de en çok sahtesi bulunan marka montun kumaşı bana biraz tuhaf geldi. Sana da biraz bol olmuş. Ben olsam hiç riske girmez başka mont bakardım.

GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Orjinal gibi durmuyor, adamın tipi de hiç güven vermiyor
    dental_land ve bbatuhann bunu beğendiler.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    burdan anlayamayiz ama mont sana buyuk kardes olmaz..

Alıntı Mehmet Turan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alpinestars sahibinden de en çok sahtesi bulunan marka montun kumaşı bana biraz tuhaf geldi. Sana da biraz bol olmuş. Ben olsam hiç riske girmez başka mont bakardım.
    Fotoğraftaki ben değilim. boyum 180 kilom 82 . Arkadaş 63 kg fotoğraftaki. 400 450 lira civarında alabileceğim 4 mevsim mont var mı peki ?

Alıntı sahinonur14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fotoğraftaki ben değilim. boyum 180 kilom 82 . Arkadaş 63 kg fotoğraftaki. 400 450 lira civarında alabileceğim 4 mevsim mont var mı peki ?

arkadaşım bu mont sahte. Bende gecen sene alırken mağazanın bırınde gormustum. 250 tlydi. Dedim alpinestars ooo 250 tl almalıyım. Bi baktım. O omuzdaki etiketler falan tıraşimento.

450-500 tl ye çok güzel mont alırsın. Revit apollo falan var onlara bakabilirsin.

Bu arada nolan n64 polikarbon. Da 550-600 verceğine agv k4 evo (siyah beyaz yada mat- rengi) olanları da o civarda.
    Ve fiberglass. Senin yerinde olsam onu tercih ederdim.

N63 bir süre taktım ve acaip ses alıyor. Ayrıca fiberglass ve polikarbon arası fark var.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    ben de revit mont var original 450 tl ye almıştım
    sadece bir kere giydim
    kilom 76 boy 1.67
    bana tam oluyor
    sana da uyarsa mesaj at
    harley is making love with davidson

orbues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom DL 650
    Kask, mont gibi görsel ekipmanlar aldıktan sonra motosiklet almak. Kravat aldıktan sonra takım elbise almaya benzer.
    Motosikletinin tarzı ve rengine göre kask ve mont ekipmanı seçilmesi lazım diye düşünüyorum.

Diyelim ki kırmızı bir motosiklet alacaksın. Dolayısı ile montu da üzerinde en kötü ihtimalle kırmızı şeritler bulunanından alırsın. Kaskı da buna göre secersin.

Bence sen ekipman bütçeni harcamadan önce motosikleti al. Sonra ekipman işi 1-2 günlük olay.

Bu alpinestar ise sahtedir. Bu fiyata olmaz o montun orjinali.. 1 TL'ye dürüm tavuk+Ayran gibi birşey. içindeki etin tavuk olduğunu mu zannediyorsunuz...

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı orbues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask, mont gibi görsel ekipmanlar aldıktan sonra motosiklet almak. Kravat aldıktan sonra takım elbise almaya benzer.
    Motosikletinin tarzı ve rengine göre kask ve mont ekipmanı seçilmesi lazım diye düşünüyorum.

Diyelim ki kırmızı bir motosiklet alacaksın. Dolayısı ile montu da üzerinde en kötü ihtimalle kırmızı şeritler bulunanından alırsın. Kaskı da buna göre secersin.

Bence sen ekipman bütçeni harcamadan önce motosikleti al. Sonra ekipman işi 1-2 günlük olay.

Bu alpinestar ise sahtedir. Bu fiyata olmaz o montun orjinali.. 1 TL'ye dürüm tavuk+Ayran gibi birşey. içindeki etin tavuk olduğunu mu zannediyorsunuz...
    kısaca "bizimle deyılsın" diyosun

Alıntı orbues adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alacagım motor ve rengi belli olduğu için önce ekipman tamamlıyorum. Önce motorum olursa biliyorum ekipmanı ikinci planda bırakıcam. Elime gelen parayı motora harcayacağım kaza yapana kadar ekipmanı gereksiz göreceğim. Bu yüzden önce ekipman tamamlıyorum. Ekipmanlarımda da rengi siyah ağırlıklı olarak seçiyorum zaten.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    Ekipman tamamen görünüş demek değildir, elbette motosiklet almadan önce alınmalıdır. Renkler genelde uyar gidip de pembe mor alacak haliniz yok ya. Mont kask vb giyimde 2.el alınmaz. Çinden aldıysa ürün %100 sahtedir, o paraya gayet de güzel başka marka mont alınır. 4 mevsim mont diye satılanlar genelde kışlıktır yazın file mont giymeli.

Alıntı yeknet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekipman tamamen görünüş demek değildir, elbette motosiklet almadan önce alınmalıdır. Renkler genelde uyar gidip de pembe mor alacak haliniz yok ya. Mont kask vb giyimde 2.el alınmaz. Çinden aldıysa ürün %100 sahtedir, o paraya gayet de güzel başka marka mont alınır. 4 mevsim mont diye satılanlar genelde kışlıktır yazın file mont giymeli.
    Öneriniz var mı peki 4 mevsim

Motosikleti
    hyosung gv250, 2012
    venom tourex mont al 290 civarı gayet kaliteli.

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    okadar çok varki... feyzioğlu, motomax vs....birçok site var onlardan bakabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    Moto giyim satan birçok yer var sana şu marka şu modeli git al diyemem. Ben ixon marka kullanıyorum tavsiye ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)