Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni Eldiven Kullanımı Revit İçerir

REKLAM ALANI
    flush royale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Yzf R125 Anodized Red
    Alıntı hkn34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah sorun yok o zaman... yazın hıc terletmıyo ve rahat bır eldıven aslında, sende nıye oyle yapmıs anlamadım aldıgın yere gotur degıstır belkı bı uretım hatası olmustur...
    Gerçekten rahat bir eldivenmiş. Bugün 4.gün ve ilk kullanımdaki problemlerden eser kalmadı. Elimle eldivenler kanka oldular.
    hkn34 bunu beğendi.
    Kakono hakiri sokomoyu tokaji.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    burakragaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R 13'-ÇALINDI - Maxx 200-16' -Rx3i Evo'16 -
    Benimde başıma böyle bir şey gelmişti, eldiven küçük geliyor size de. Ben eldiveni geri götürdüğümde deforme olduğu için değiştirememiştim. Eldivende bir problem yoksa anlaşılmayacak şekilde, gidin değiştirin geçerli bir neden ama deforme olmamıştır inş. Eldiven alırken de yumruğunuzu sıkın ve bir süre bekleyin rahat oluyorsa alın, Bu arada eldiven esneme payı var bir nebze rahatlar yağmur suyuna maruz kalırsanız ertesi güne rahatladığını fark ederseniz

flush royale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Yzf R125 Anodized Red
    Alıntı burakragaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde başıma böyle bir şey gelmişti, eldiven küçük geliyor size de. Ben eldiveni geri götürdüğümde deforme olduğu için değiştirememiştim. Eldivende bir problem yoksa anlaşılmayacak şekilde, gidin değiştirin geçerli bir neden ama deforme olmamıştır inş. Eldiven alırken de yumruğunuzu sıkın ve bir süre bekleyin rahat oluyorsa alın, Bu arada eldiven esneme payı var bir nebze rahatlar yağmur suyuna maruz kalırsanız ertesi güne rahatladığını fark ederseniz
    Herhangi bir sıkıntı kalmadı. Gayet keyif veriyor artık. Eyvallah cevap için.
    Bu arada ''Çalıntı'' haberini daha önce okumuştum umarım motorunuzdan güzel haberler alırsınız. Bulunması dileğiyle.
    Kakono hakiri sokomoyu tokaji.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)