Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Seçimi. O mu ? Bu mu ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    3 Aralıkta :)
    Öncelikle Sa. 2 gün sonra direksiyon sınavı var allahın izniyle sag salim ehliyeti almış olacam bu hafta içi ve birde motor. Kahramanmaraş ta yaşadıgım için fazla motor bulamıyorum zaten ama iki 3 tane motor denk geldi. Kararsız kaldıgım için sizlerden fikir almak istedim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-memurdan-ybr-125-acil-satilik-askerlik-nedeniyle-180319959/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sahibinden-orjinal-2011-150-cc-mondial-182390104/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-tertemiz-motorsiklet-sifir-ayarinda-181871810/detay

şöyle bişey var yamaha alırsam ekipmanlarda biraz ucuza kaçmak zorunda kalacam. Sizin tercihiniz hangi yönde olurdu ?

Herkese kazasız sürüşler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    berkaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX
    Bu fiyata ve mondial bakıyorsan ve farklı bir model kabul ediyorsan yazımın devamını oku :

Benim ilk motorum ve mondialin kullandığım tek motoru Mondial MR Vulture idi. 8 bin küsür km kullandım bir sorunu olmadı hiç. Başka kullanmadığım için kendi adıma tavsiye edebileceğim tek o fiyatlardaki mondial motor mr vulture.

tekoklava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200ns
    sanırım aynı başlıkta bir konu daha açmıştın
    bence BMC

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Bence bu.
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Bence de su.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Yamaha ybr diyecem ama o motora 3000tl yazması ilginç geldi motorda sakat bir durum olabilir

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    3000 liraya YBR ESD ? İyice baktır bir motora sıkıntısı yoksa yapış

Survivalsyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhabalar
    Tabiki ybr al.Gösterdiğin ilandaki ybr diyemem.O kadar ne yazikki daha anlamıyorum.Lakin nette bak 100.000 km ve üzeri mondial var mı diye.Bir de ybr ye bak.Hangisi daynıklı kendin gör.Japon motor herzaman iyidir,candır.Şahsen benim fikrim bütçem az ise ki benimde aynı.Sağlam ve dayanıklı birşey alıp uzun süre kullanmak en iyisi olacaktır.Varsın 1 sene sabret biraz daha biriktir al motoru.Ama uzun seneler binebil.Satarken uğraşma.Parçası ucuz ve en önemlisi servisi bol olsun.Tabi tercih senin.Biz ne dersek boş işin gerçeği.
    Bilg.
    Sayg.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)