Kışlık Gore-Tex Eldiven Önerisi Olanlar?
Reklamlar
-
Merhaba,
350 TL'ye kadar bütçe ayırabileceğim, soğukta rüzgar veya yağmur geçirmeyecek, mümkünse Gore-Tex bir eldiven arıyorum. Ayrıca bilek kısmının da uzun olması gerek ki gerektiğinde ceketin manşetlerini eldivenin içerisinde tutarak rüzgarda bileğimden soğuk girmesin.
Teşekkürler
Reklamlar
-
ben geçen hafta şunu aldım düşeş şekilde :
http://www.motomaxonlineshop.com/kus...ldiven-pmu2182
bedeni uyar mı bilmiyorum. 3xl ve small beden vardı. 3xl almak zorunda kaldım. 2xl tam olurmuş ancak rahatsız etmiyor, hissiyatı çok iyi.kalın veya büyük eldivenlerle sinyali veya kornayı bulmak zor olur ama bunda zorlanmadım. içinde hafif ve ince şardon var. sabah soğuklarında üşüteceğini düşünerek bir de decathlondan bisikletçiler için yapılan eldiven içliklerinden almıştım 10 liraya ama gerek kalmadı.
bir de gore-tex'in patent süresi dolmuş. farklı markalarda aerotex, hdyratex, h2out vs altında bir sürü farklı isimde su itici ama nefes alan membranlar var. bunların fiyatları daha iyi. forumlarda aerotex'ten memnun olduklarını yazmış insanlar. fiyatlar yarı yarıya. ben gore-tex'i bu fiyata düşürünce bunu aldım ancak bedeni tutturamazsanız aklınızda olsun.
-
Ayni eldiveni denedim fakat korumasi olmadigi icin almadim. Baska onerisi olan?
-
http://www.feyizoglu.com/6310-Koruma...n_47009.html#0
Siyah olan modeli şu an kullanıyorum fiyatına göre çok iyi. Yağmurda hiç kullanmadım su geçirip geçirmediğini bilmiyorum. Ama sabahları işe giderken hava 5 derece civarı oluyor ellerim hiç üşümüyor. Rahat bir eldiven tavsiye ederim. Üst sınıf bir eldiven değil biraz gariban işi ama fiyatına göre iyi ben bir eksiğini görmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Bu arada yazlık eldivenim revit 200 tl vermiştim. 1 sezon kullandım orasından burasından iplikler çıkmaya başladı dikişleri yolda bırakacak belli. Yüksek rakamlar vermeye gerek yok bence
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)